• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Recente inhoud door HummerH1

 1. HummerH1

  Banden: Offroad+Allroad - Wat is jouw ervaring?

  Ik heb al meerder setjes Heidenau K60 Scout versleten, alhoewel dat slijten erg mee valt. Naar Rusland geweest en na 25.000km pas aan vervanging toe. Voor mij echt de betere band. Op dit moment rij ik op Pirelli Scorpion Rally STR vanwege de snelheidsindex die ze moeten hebben op mijn huidige...
 2. HummerH1

  KTM 1050/1090/1190/1290 Adventure Topic, Op eenzame hoogte.

  Heeft hier al eens iemand de normale lampen vervangen door LED canbus lampen op zijn 1190? Ik heb nu een paar setjes geprobeerd, maar blijf fout meldingen krijgen in mijn display.
 3. 20170425_145756 kopie.jpg

  20170425_145756 kopie.jpg

 4. HummerH1

  Honda spanningsregelaar OPLOSSING

  Een fan uit een oude laptop doet dienst als koelventilator.
 5. HummerH1

  Honda spanningsregelaar OPLOSSING

  Een fan uit een oude laptop doet dienst als koelventilator.
 6. HummerH1

  Honda spanningsregelaar OPLOSSING

  De Honda spanningsregelaar is een zorgen kindje. Op de meest ongelegen momenten brand deze door. Koeling is de oplossing. Om dit te bereiken, ook in stadsverkeer waar je veel stil staat, heb ik gekozen om een fan op de spanningsregelaar te bouwen, die werkt, zodra de motor op contact staat.
 7. HummerH1

  Banden: Offroad+Allroad - Wat is jouw ervaring?

  Persoonlijk ook zeer tevreden met de Heidenau K60 Scout's. Ik zou geen band weten die het hele jaar goed presteert, redelijk off road rijd en zo lang mee gaat onder een zwaardere motor.
 8. HummerH1

  HET M-F testweekend 2015

  Zet mij ook maar op de lijst. Stuur je wel even een berichtje op FB voor het overmaken van het geld. Groetjes, heb er zin in!
 9. HummerH1

  Het grote motorkamperen topic 2

  Ik heb een vier seizoenen slaapzak, dus al redelijk bestand tegen temperaturen onder nul, maar waar ik veel baat bij heb is een goretex hoes om de slaapzak, waardoor hij onder alle omstandigheden droog blijft.
 10. HummerH1

  The Wrong Way Up

  Klopt. Lekker traditioneel Sami voer gegeten. Soort rendier goulash en een soort krentenbrod. Had inderdaad al gehoord van ander AT rijders dat dat mijn/jou AT een nieuw baasje heeft. zit die persoon ook op het forum? Vind het wel leuk om het AT forum te blijven volgen.
 11. Alta 2.jpg

  Alta 2.jpg

 12. HummerH1

  The Wrong Way Up

  Herken je de plek Ryan? Aan de overkant van de kamping in Alta. Moetsten wij noodgedwongen een nacht extra blijven staan doordat ik een stuk metaal in mijn achterband had gekregen.
 13. HummerH1

  Banden: Offroad+Allroad - Wat is jouw ervaring?

  Met de eerste K60 had ik dat ook, zie eerdere posting, maar nu met de K60 silica is dat erg verbeterd, terwijl de levensduur minimaal gelijk is gebleven.
 14. HummerH1

  Banden: Offroad+Allroad - Wat is jouw ervaring?

  Leuk om weer eens wat van je te horen. Gaat inderdaad om de Heidenau Scout met doorlopend profiel. Reden datik aan de Heidenau's blijf vasthouden, is dat het de enige winterband is en ik de hele winter door blijf rijden. Worden inderdaad wel vierkant door het woon/werk verkeer, maar dat is...