Recente inhoud door Jermo

 1. Jermo

  KTM deeltje 9, ze roken nog steeds

  Ik heb hem die dag een stuk of 6x aan getrapt, allemaal probleemloos tot na het aftanken.
 2. Jermo

  KTM deeltje 9, ze roken nog steeds

  Accu was leeg, heb hem aan getrapt. Met Hot start pas na enkele keren trappen geprobeerd, heb het idee dat hij toen mogelijk al verzopen was. Ik heb geen opvang bakje erop zitten.
 3. Jermo

  KTM deeltje 9, ze roken nog steeds

  Bedankt, ik zal het even proberen. Vind het wel vreemd dat ik er de tankbeurt ervoor geen last van had, het enige verschil wat ik kan bedenken is dat ik mijn benzine kraantje niet dicht gedraaid had (wat ik normaal wel doe ivm diefstal etc).
 4. Jermo

  KTM deeltje 9, ze roken nog steeds

  Ik post het hier ook even aangezien Husaberg en KTM veel onderdelen delen, betreft een husaberg FS650e uit 2008 (keihin FCR carb): Heren/dames, Vandaag een stukje gereden met mijn FS650e en elke keer liep hij in 1 a 2 trappen (accu is leeg doordat hij 8 maanden stil stond). Na het vol tanken...
 5. Jermo

  Het grote Husaberg topic 2

  Heren/dames, Vandaag een stukje gereden met mijn FS650e en elke keer liep hij in 1 a 2 trappen (accu is leeg doordat hij 8 maanden stil stond). Na het vol tanken wilde hij echter niet meer starten, alsof hij snel verzoop. Ik heb de motor nog maar 300km ofzo dus helemaal bekend met de...
 6. Jermo

  Het Husqvarna TC/TE/SMR/FE/FC/FS Topic Deel 6

  160 goldspeed werkt prima op de 4,25 velg, had ik destijds ook. Nooit issues gehad met een aan lopende ketting of brug.
 7. Jermo

  Het Husqvarna TC/TE/SMR/FE/FC/FS Topic Deel 6

  Ik ben er inmiddels achter dat deze dezelfde lengte heeft dus ik denk dat je hem beter compleet met je pomp kan weg doen.
 8. Jermo

  Het Husqvarna TC/TE/SMR/FE/FC/FS Topic Deel 6

  Ik heb interesse in de magura koppelingshendel, deze is naar wat ik mij herinner korter dan die op mijn husaberg.
 9. Jermo

  KTM RC8 topic deel 4

  Ik had met het eerste type ook nooit problemen maar dat was met een reversed shift kitje erop dus dan schakel je vrijwel altijd trefzeker.
 10. Jermo

  Het Grote Supermoto banden topic

  Jammer dat ik dit nu pas lees, de conti attack sm evo liggen er inmiddels onder. Nog maar een kort stukje mee gereden en omdat ik al 9 jaar geen SM gereden heb ben ik nu vooral nog bezig met hieraan wennen ipv dat ik er echt iets over kan zeggen.
 11. Jermo

  KTM RC8 topic deel 4

  Ik geloof pas iets over de 100 graden.
 12. Jermo

  KTM RC8 topic deel 4

  Daarvoor nodigt hij wel uit ja })
 13. Jermo

  Supermoto Amsterdam - toerversie BROAAAPPP puf puf puf

  Opzouten oma! }) Ik ben er weer bij met een nieuw speeltje O-)
 14. Jermo

  Het Grote Supermoto banden topic

  Even het topic weer tot leven schoppen :] Ik heb een husaberg fs650 met een pilot power van meer dan 10 jaar oud voorop dus ik wil een nieuw setje plakkers. Ik twijfel tussen de goldspeed straatlegale slicks (bevielen mij destijds erg goed op mijn SMR450) en de conti attack SM. Is er...
 15. Jermo

  KTM deeltje 9, ze roken nog steeds

  Bedankt voor de uitgebreide reactie, na wat wikken en wegen ben ik toch voor de bastaardzoon van Ktm gegaan. Vooral de overdrive in zijn 6 en dat het fabrieksaf een SM is sprak mij aan (en iets met lomp veel vermogen) :)