Recente inhoud door Johan1967

 1. Johan1967

  Reisverslag 2020: Plan N, Zuid-Noorwegen

  Noorwegen is altijd goed, ik volg graag.
 2. Johan1967

  Samen op weg

  Ik vind het wel interessant. Ik kan goed solo reizen maar vind het ook wel plezierig bij een trip wat aanspraak te hebben. Heb er wel eens aan gedacht om een oproep te plaatsen maar juist het gehecht zijn aan de eigen vrijheid hield en houdt mij dan weer tegen.
 3. Johan1967

  Reisverslag 2020: Plan B, Zweden

  Dat videobewerking houdt mij momenteel ook tegen bij het aanschaffen van een een ‘go pro’ en als één keer de twijfel toeslaat is het meestal uitstel van aankoop en vervolgens afstel. Ben bang dat na aankoop ik enthousiast er aan begin maar dat het toestel uiteindelijk toch in de kast komt te...
 4. Johan1967

  Reisverslag: Kamperen voor beginners - weekendje Sauerland

  Herkenbaar: geen laptop mee maar in plaats daarvan de i-pad. De topkoffer is bij mij ook gereserveerd voor kookstellen en ingekochte waar. Ik heb er speciaal een tas voor die ik dan eruit kan halen in plaats van het demonteren van de topkoffer, is bij de 1200rt-lc veel lastiger dan bij vorige...
 5. Johan1967

  Nog even een test

  Kijken of het lukt met het toevoegen van een standaard onderschrift.
 6. Johan1967

  Even iets testen

  Restje 😀
 7. Johan1967

  Reisverslag 2020: Plan B, Zweden

  Ben je bij wildkamperen niet bang voor leiden die je willen beroven of iets dergelijks? Zal in Scandinavië wel meevallen maar elders?
 8. Johan1967

  Reisverslag: Scandinavië en de Noordkaap in Coronatijden

  Ik volg ook. Leuk geschreven!
 9. Johan1967

  Reisverslag 2020: Plan B, Zweden

  Inderdaad. Verhalen om mee weg te dromen, hopende op mooie ritten deze zomer. Zon en wind en desnoods regen maar de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ik hoop dat het in april of mei gaat lukken. De motor staat klaar, ik kan niet wachten om weer het buitenland te verkennen!
 10. Johan1967

  Reisverslag 2020: Plan B, Zweden

  Mooi verhaal. Mooi om de rit te volgen.
 11. Johan1967

  2021.......... Waar gaat de reis dit jaar heen?

  Wanneer was je precies in Roemenië dat de Transfaragasan nog dicht was? Ik neem aan dat begin mei dus ondenkbaar is om deze dan te rijden. Hoe zien de Franse passen er dan uit? Iemand ervaring?
 12. Johan1967

  2021.......... Waar gaat de reis dit jaar heen?

  In de meivakantie naar Timisoara in Roemenië en zeer waarschijnlijk via Servië, Kroatië en Slovenië terug. Geplande tijdsduur 3 weken. Wilde eigenlijk dan de Transfagarasan en Transalpina rijden maar die passen zijn eind april en begin mei zeer waarschijnlijk dicht.
 13. Johan1967

  Met de PC800's naar Zweden

  Spanningsregelaar schijnt vaker kapot te gaan bij Japanners. Ooit zelf ook meegemaakt met een Suzuki GS650GT in Zuid Duitsland. Zie mijn pa me nog aanduwen om weer op weg te komen. Accu liep gedurende de rit leeg maar we hadden een reserve accu aangesloten op de accu van de auto. Pa en ma reden...
 14. Johan1967

  Met de PC800's naar Zweden

  Ik heb ooit een Candy red exemplaar gereden. Een heerlijk, comfortabele machine en er was nooit wat mee. Heeft me naar de Noordkaap gebracht en naar vele andere plaatsen in Europa. Nooit een verkeerde slag en het v-twintig geluid gaf de machine karakter.
 15. Johan1967

  gezocht motorcampings omgeving boulogne sur mer en honfleur dday stranden

  Stond 2 jaar geleden op een camping in de buurt van La Cambe (Deutscher Soldatenfriedhof), Camping des Pommiers. Lekker rustig, voor weinig geld en toch centraal tussen de hoofdstranden in.
Bovenaan Onderaan