Recente inhoud door JosN90

 1. JosN90

  Advies/ervaring gevraagd aanschaf garagekrik

  Ik zou inderdaad ook dan voor zoiets gaan vooral als je er een camper mee wilt opkrikken. Erg goed gevonden. En goede prijs.
 2. JosN90

  Olie verbruik yzf750r.

  Flushen kan inderdaad eens proberen, goede olie heb ik denk ik al, heb castrol. Waar flushen jullie mee? Ik werk zelf bij een automaterialen groothandel. Dus voor de auto weet ik wel hoe of wat. Maar of t bij motoren is is voor mij nieuw.
 3. JosN90

  Josn90

  Haha ik moet er inderdaad naar kijken. Maar ben nieuw in deze wereld. Knipperlicht doet t wel rest geeft die niet aan, heb zelf al zitten denken gewoon orginele teller erop te zettem 🤦‍♂️
 4. JosN90

  Josn90

  Er zit wel een lampje op de unit ervoor. Maar niet aangesloten
 5. JosN90

  Josn90

  Dankje voor je reactie! Ja inderdaad, hij zou naar berekeningen inderdaad ongeveer 240km moeten halen. En ik moet toch maar eens kijken of ik het huidige lampje nog kan aansluiten, of eventueel een ander lampje monteren voor het oliepeil.
 6. JosN90

  Advies/ervaring gevraagd aanschaf garagekrik

  Ik heb zelf ook die eerste aluminium krik alleen de 1.5ton uitvoering (dacht ik zo). Prima lichtgewicht ding! Altijd gebruikt voor mn verlaagde jetta uit 88.
 7. JosN90

  Olie verbruik yzf750r.

  Denk inderdaad dat dat wel moet lukken. Ga eens op onderzoek uit met zo'n lampje. Ja dat is het nou net. Zal eens mailtje rond sturen naar wat bedrijven in de regio. Voornamelijk met starten even. Daarna niet opgevallen. En ook geen klachten over gehad van mensen die achter me reden.
 8. JosN90

  Olie verbruik yzf750r.

  Beste alle, Ik heb her en der gelezen over olieverbruik van dr yzf750r. Nu heb ik er dus een gekocht. Maar die heeft nu in ik schat ongveer 500km 1ltr verbruikt. De motor is omgebouwd naar naked dus op mn tellerunit brand ook niet meer een lampje als de olie te laag word. Hebben mensen...
 9. JosN90

  Bertram

  Welkom ! Zijn 3 erg fraaie motoren👌. Rijd dat een beetje zo'n 250?
 10. JosN90

  Macna doorwaai broek

  Zit er protectie in?
 11. JosN90

  Josn90

  Hallo forum gebruikers! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is jos, kom uit t mooie stadje Gennep (in limburg). 29jaar oud. Sinds een week of 2 heb ik mijn rijbewijs en sinds afgelopen weekend mijn eerste motor! Na 4 testritjes op 4 verschillende motoren mannen ik mn keuze kunnen maken. Het...
 12. JosN90

  Suzuki GSX 600F uit 2002 (vraagprijs 1045)

  Wat komt u vandaan?