Recente inhoud door Lucasfalt

 1. Lucasfalt

  Racen op een R6 '03 - '05

  Ik heb zelf een 2005 met upsidedown vork,en kan dus niet vergelijken. Je mag er wel vanuit gaan dat de vorkpoten standaard maar net boven de clipons uitsteken,zeker geen 22 mm. Maar je kan altijd een beetje spelen met die hoogte,en dan kijken hoe het aanvoelt.
 2. Lucasfalt

  Racen op een R6 '03 - '05

  Alle wielen van 2003 tot 2016 zijn hetzelfde. Vanaf 2005 grotere remschijven vooraan,maar die passen gewoon op alle wielen.
 3. Lucasfalt

  YAMAHA TRACER 900 DEEL IV

  Dat klopt gedeeltelijk,want een echte veringspecialist kan het dempingssysteem ook aanpassen zonder meteen peperdure cartridges te monteren,maar dat brengt natuurlijk minder geld op..... Voor mijn Tracer had ik een gewone MT-09,die hetzelfde probleem had. De veringspecialist waar ik altijd al...
 4. Lucasfalt

  Yamaha MT 09 2016 Dark Side deel 2

  Bij een flash worden de instellingen in de originele ECU aangepast,en heb je daardoor ook meer zaken die aangepast kunnen worden. Met een PC komt er een extra kastje op de motor,dat de waardes die door sensors naar de ECU gestuurd worden aanpast,je beliegt de ECU dus. Flash is dus de beste manier.
 5. Lucasfalt

  Dieseltank lassen, goed spoelen of niet?

  Water lost diesel niet op. Spoelen met wasbenzine of iets dergelijks en dan een dag laten uitdampen. Ik heb al meermaals aan benzinetanks en stalen jerrycans voor benzine gelast,en zo doe ik het altijd. Als alle benzine verdampt is kan er niets gebeuren.
 6. Lucasfalt

  RST Leren Jack

  Mijn opinie : kleding moet je eerst passen. Zelfs al is het de juiste maat,kan het nog altijd zijn dat het niet lekker zit,zelfs bij eenzelfde merk zal het ene type beter zitten dan het andere.
 7. Lucasfalt

  Te koop set Yamaha R6 wielen,compleet met remschijven.

  Mooi gespoten,compleet met goede remschijven,tandwielhouder en wielbussen. Staan 100% recht en hebben geen deuken. Banden zijn aan vervanging toe. Passen in elke R6 vanaf 2003 tot 2016. Af te halen nabij Antwerpen,verzending is ook mogelijk. Prijs : €500
 8. Lucasfalt

  HBM motorbandenapparaat + balanceren

  Bij "ZAC/OW-cup Gezocht & Gevonden" staat een GP503 banden apparaat te koop.
 9. Lucasfalt

  Street triple 675 of MT09? Help mij kiezen!

  Ik heb zelf een Daytona 675 gehad en het gebrek aan koppel onderin was ook voor mij een reden om geen Street Triple te kopen,maar een MT-09. De matige vering is makkelijk aan te passen,het gebrek aan koppel niet. Als je een MT koopt,vervang dan de achterschokdemper,er een andere veer op zetten...
 10. Lucasfalt

  HBM motorbandenapparaat + balanceren

  Ik monteer gewoon metalen haakse ventielen,nadien ook veel handiger bij het oppompen en je moet ze nooit meer vervangen.
 11. Lucasfalt

  Iemand bekend met grmoto exhausts?

  Aan de prijs te zien vermoedelijk in China gemaakt met hun eigen logo er op. Maar wel compleet met passende linkpijp en niet universeel met een conisch verloopstukje zoals de meeste op alie. En met Engels keurmerk en 3 jaar garantie,wel vrij kort en dus waarschijnlijk erg luid zonder dB killer...
 12. Lucasfalt

  Heeft een radiator beschermer echt nut?

  Als je er één hebt in fijn gaas gaat dat helemaal niets uitmaken voor de koeling,en houdt hij toch kleine steentjes enz. tegen. Types uit RVS plaat waar logo's en grote sleuven in gemaakt zijn,gaan wel minder lucht doorlaten,en ook grotere steentjes enz.,daar heb je dus niets aan.
 13. Lucasfalt

  Triumph Street Triple topic deel 24

  Iemand een idee of wielen van een Street Triple 675 '13-'16 ook in een 765 '18 passen?
 14. Lucasfalt

  Kleine slag in voorwiel?

  Het maakt toch helemaal niet uit of je vorkpoten,t-stuk of wat dan ook krom of recht is? Als er een slag in het wiel zit zie je dat even goed met het wiel in de motor dan op een balanceermachine of in je werkbank. Als je een recht wiel in een kromme vork zet gaat dat wiel niet opeens een slag...
 15. Lucasfalt

  Comtactslot 650 2006

  Als het een sleutel met chip is (startonderbreker),kan het zijn dat het contactslot samen met de ECU moet vervangen worden.