Recente inhoud door Mart_ onTour

 1. Mart_ onTour

  Hét MF Motorweekend 2020

  Ik ken nog niemand van MF maar dan zal dit een mooi moment zijn om veel nieuwe mensen te leren kennen:W Ik zal morgen centjes overmaken! Rij zelf op een CBR 500R maar dat moet wel geen probleem zijn (al drie keer mee op reis geweest). :P
 2. Mart_ onTour

  Wat heb jij vandaag aan jouw motor gedaan?! Part 5!!!

  Motor gewassen, zo nog ketting smeren en straks een rondje rijden.... want ja weer is prachtig! *D
 3. Mart_ onTour

  Het zwarte gat: Wat heb je nu weer gekocht? Deel 3

  Nieuwe achterband, want huidig zit al op minimale profieldiepte! Toch weer voor Dunlop RoadSmart III gegaan:) en straks nog nieuwe remblokjes bestellen ook wel handig.
 4. Mart_ onTour

  Post hier een plaatje van je bepakte motor 2

  Moet wel eerlijk zeggen was niet 100% ideaal, maar met zo weinig bevestigingspunten (achter maar 1) heb ik het toch aardig voor elkaar gekregen!
 5. Mart_ onTour

  Pinlock 70

  Hoi allemaal! Ik was mijn kast aan het opruimen en kwam een pinlock tegen. Ik heb hem ooit gekocht voor mijn helm maar twee weken later had ik een nieuwe helm gekocht (zoiets kan ik me herinneren want, het is al een jaar of 2 terug). Ik had mijn helm hard laten vallen en vond het toen...
 6. Mart_ onTour

  Yamaha YZF R125 onderdelen

  Ik heb nog paar onderdelen van mijn oude Yamaha YZF R125 uit 2008. Onderdelen passen waarschijnlijk ook op andere bouwjaren. Kappen waren mat zwart gespoten en hebben dus niet de originele kleur! Zie foto's voor alle onderdelen wat ik heb.
 7. Mart_ onTour

  Het wolkenjagerstopic

  Twee weken geleden teruggekomen uit Engeland. Was weer een mooi avontuur (mijn derde motorvakantie) en zoals te zien weer was prachtig! Op een paar dagen na….