Recente inhoud door motopsycho

 1. M

  Suzuki DRZ Topic#3 - Degelijk, licht ontvlambaar en fun bike

  Heeft een van jullie (goede) ervaringen met vervangings/imitatradiatoren? Mijn linker radiator is naar de vaantjes en ik ben op zoek naar een goede vervanging. Alle tips zijn welkom!
 2. M

  SWM Motoren

  De 650R en de super dual zijn hele fijne en scherp geprijsde ééncilinder motoren. Op adventure rider en op ze internetz zijn genoeg goede reviews te vinden. Die retro modellen vind ik juist weer wel mooi. *D
 3. M

  Suzuki DRZ Topic#3 - Degelijk, licht ontvlambaar en fun bike

  Hi dizzers, Heeft een van jullie (goede) ervaringen met vervangings radiatoren? Mijn linker radiator is naar de vaantjes en ik ben op zoek naar een goede vervanging. Alle tips zijn welkom!
 4. M

  Oldskool GSXR topic deeltje 40

  1400 euro? *D
 5. M

  Oldskool GSXR topic deeltje 40

  Ja, ik weet het en dan istie nog niet eens gepoetst. :$ Als een van jullie geïnteresseerd is, hoor ik dat wel. :) Misschien wel makkelijk. Mijn e meel adres is chrisknijf001 et hete meel. Grtz.
 6. M

  Oldskool GSXR topic deeltje 40

  Bij deze wat gedetailleerde foto's van de Suus. Het betreft dus dezelfde blauw witte gixxer als de van Mathijs. Bovenaanzicht met WP stuurdemper Zijaanzicht met WP gloednieuwe hyperpro de nog originele demper 46.000 originele kilometers Greetz, Chris.
 7. 11

  11

 8. 10

  10

 9. 7

  7

 10. 5

  5

 11. 4

  4

 12. 2

  2

 13. 1

  1

 14. motopsycho's openbare documenten

  motopsycho's openbare documenten

 15. M

  Oldskool GSXR topic deeltje 40

  Ja, sorry ...ik heb nog steeds geen tijd gehad om hier wat foto's neer te plempen. Bedankt voor het meedenken (evt.omruilen), maar ben niet meer op zoek naar een sportmotor. Het gaat allemaal veel te makkelijk veel te snel. En ik kan de boete's heel goed missen. Het gaat een off road worden...