Recente inhoud door Motorlars

 1. Motorlars

  Eerste a2 motor

  Als je nog een jaartje wacht, tot je 21e, dan kun je voor a2 code 80 gaan. Vanaf je 23e mag je dan gewoon vol vermogen rijden. Als je nu voor je a2 gaat mag je daarna nog een keer examen doen voor het volledige rijbewijs. Ik heb verder geen ervaring met een er6, maar ben zelf gestart op een...
 2. Motorlars

  Het Yamaha MT-03 topic - Deel 8: Knallend de winter in!

  Weet iemand toevallig een mooie korte kentekenplaathouder die op de pre facelift past? Goedkoopste die ik kan vinden is 100 euro, inclusief een achterlicht en kentekenverlichting. Op zich niet heel duur, maar als het goedkoper kan is dat altijd fijn :P
 3. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Ik heb hier speciaal even een plaatje voor geschoten :+
 4. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Hee vrinden, toerritje is zaterdag dus? Dan kan ik er wel bij zijn.
 5. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Thanks! Heb deze op het oog: Kentekenplaathouder Yamaha MT-03 2006 - 2013 - G&G Shop Mooi alles in 1, moet ik alleen nog apart een reflector bij kopen. Danku! Echt lelijk issie niet, maar ik vind zo'n korte houder altijd net even wat strakker.
 6. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Laat ik mijn nieuwe motor ook nog maar even showen dan *D Inmiddels al een verse set banden erop. Binnenkort hopelijk die lelijke lange staart nog wisselen met een korte en mooiere knippers. Kan er helaas vrijdag en zaterdag niet bij zijn. Veel plezier voor wie wel gaat!
 7. Motorlars

  Het Big-Ass Bandit Topic | Deel 37!

  Iemand nog belang bij originele spiegels en knippers van een 96 naked? Spiegels hebben een paar kleine roest stipjes en zitten onder een dikke laag stof, maar zien er verder nog prima uit.
 8. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Had al even op de site gekeken en zag ze al staan idd. Met name die zwarte vind ik gaaf. Zitten helaas wel beide boven mijn budget, maar misschien toch maar even een belletje heen doen...
 9. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Doelde eigenlijk meer op ervaring met die garage :P Heb al wel elders op een mt03 even een klein stukje gereden en speels is 'ie zeker. Zithouding is wel een beetje wennen vergeleken met mijn ex-bandit, maar voelt wendbaarder aan en is een flink stuk sneller.
 10. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Nijzing en Motorhuis nog even proberen, ben ik nog niet geweest. Bedankt voor de tip! Die indruk kreeg ik al inderdaad. Heel veel (super)sport en allroad modellen overal en nagenoeg geen nakeds. Heb nu mijn oog op een mt03 bij Otomoto in Ten Boer. Iemand daar toevallig ook ervaring?
 11. Motorlars

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Dag beste mensen! Wat zijn een beetje mooie motorzaken met leuk aanbod tweedehands motoren? Ben op zoek naar een leuke, liefst niet te oude (2003+), naked tot 3400 euro's. Motorplaza, Brons, een paar Motoports en half Friesland had helaas niet wat ik zocht.
 12. Motorlars

  Terugvoeren naar 35 kw met fabrieksverklaring

  Nogmaals bedankt haha. Dan zal ik volgende week even rond gaan bellen. Die 250 euro is nog wel te overzien en heb ik er zeker wel voor over als dat mijn zoektocht verkort :P
 13. Motorlars

  Terugvoeren naar 35 kw met fabrieksverklaring

  Dankje, maakt het al een stuk duidelijker! Is er ergens een site waar ik zulke informatie kan vinden of is het een kwestie van navragen bij de fabrikant/dealer?
 14. Motorlars

  Terugvoeren naar 35 kw met fabrieksverklaring

  Ik weet dat er al tig topics over zulke onderwerpen zijn geopend en vrijwel altijd is het antwoord om hem te laten herkeuren voor x honderd euro. Kon over onderstaand stukje echter niets vinden, ook niet toen ik bij de aanschaf van mijn bandit vorig jaar elke mogelijke afwijkende regeling heb...
 15. Motorlars

  Begrensde (35 kw) naked motor

  Ik had hem al gezien haha. Helaas niet helemaal mijn smaak, maar bedankt voor het aanbod :) Bedankt voor de tip! Is wel erg ver weg inderdaad, maar wel een mooie site om een beetje in de gaten te houden.