Recente inhoud door Paultje_P

 1. KTM 790 Duke 2018

  KTM 790 Duke 2018

  Te koop aangeboden; KTM 790 Duke 2018 Op moment van schrijven heeft de motor 15642km gelopen. Het laatste onderhoud is een '15.000-km beurtje' bij de dealer geweest. Ik heb deze KTM aangekocht op 09-07-2021 bij van Andel Motorsport. Ik ben de eerste Nederlandse eigenaar, en de tweede in...
 2. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Voor de geinteresseerde, ik heb een advertentie met enkele Falco onderdelen. Een rood spatbord en enkele motor- en versnellingsbak delen. Wellicht leuk om er iets grappigs van te maken, of als reserve onderdelen. Helaas ben ik niet in de gelegenheid om hier wat mee te doen.
 3. Paultje_P

  Aprilia Falco spatbord voorkant

  Aangeboden; Aprilia Falco spatbord, goede staat. Rood. Verzenden kosten koper. €50,-.
 4. Paultje_P

  Aprilia Falco/Mille/Tuono/Futura motorblok en versnellingsbak delen

  Aangeboden; Aprilia Falco motorblok en versnellingsbak delen. Alles goed in 1 keer weg. 1 cilinder heeft geen compressie meer. Wellicht leuk om wat van de zuigers of krukas te maken, of reserve onderdelen voor je Falco/Mille/Tuono/Futura.
 5. Paultje_P

  Verkocht. Aprilia Rotax 1000 Gen 1 (RSV Falco Tuono, etc) motorblok onderdelen

  Welke onderdelen zijn nu vergeven? Ik ben anders wel geinteresseerd in de cilinders/zuigers/koppen als mancave vulling.
 6. Paultje_P

  BMW R1150 GS twin sprak bj: 2003

  Maar dan moet je op straat ook je kenteken onduidelijk maken. Daar kunnen ze hem toch ook kopieren als ze je zien rijden?
 7. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Mijn motorzaak heeft nog een aftermarket ruitje liggen, omdat zij er ooit eens per ongeluk 2 voor me besteld hebben.. :+ Marius Motoren Laren. Heeft iemand hier toevallig SL Carbon dempers te koop? Of weet iemand waar ik ze kan vinden?
 8. Paultje_P

  Ducati Monster M600 - 1996 - MF korting!

  Nee dank je, ben voorzien. Maar je uitleg over het boutje/moertje verklaard het :)
 9. Paultje_P

  Ducati Monster M600 - 1996 - MF korting!

  Zo te zien wel. Als dat wat zegt over de staat van de motor..
 10. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Zo uit men hoofd is het een spatbord van een mille R. (Of was het een RSVR Factory?)
 11. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Gisteren voor het eerst getimed op Zandvoort gereden, was een mooie dag. Helaas geeneen sessie de volle tijd kunnen rijden ivm rode vlagen (Valpartijen, en een keertje omdat onder andere ik te luid was..) -O- De Falco deed geen klap verkeerd. Vlak voor deze dag zijn gesinterde remblokken...
 12. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Nieuw of tweedehands zijn deze moeilijk te vinden. Dit is wellicht een optie, al verwacht ik wel wat kleur/materiaal verschil. Misschien is het dan het mooiste ze beide te doen.. Eerst even afwachten wat de verzekering zegt..
 13. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Weekendje Luxemburg was geweldig, de Falco deed geen klap verkeerd. Echter door een inschattingsfout klapte een kameraad bij me achterop, en heeft m'n demper dubbel geknikt. Heeft toevallig iemand zoiets, of vergelijkbaars, te koop?
 14. Paultje_P

  Aprilia SL1000 Falco --> deeltje 4

  Ik heb een iet wat kromme, welke ik nog moet vervangen voor een rechte (Deze heb ik al in huis). Wanneer wil je er mee bezig? En wat betreft je spanners, dat zijn die stifjes van €90? Zijn die makkelijk te vervangen met de motor ingebouwd?
Bovenaan Onderaan