• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Recente inhoud door pmponer

 1. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  Mooie demper, waarom gaat ie weg? En hoe zit het met het "lawaai", kan je er bijvoorbeeld zonder zorgen in duitsland mee toeren ?
 2. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  Ja hij is verschrikkelijk, je voelt je geen echte biker... Ik zou er dus zo ver mogelijk van blijven
 3. pmponer

  Groninger topic deel 30: Een frisse start !

  Weet niet of het hier al bekend is, waarschijnlijk wel. Maar de weg van zoutkamp naar lauwersoog (langs het water) ligt vol met nog niet vastgereden grind. :( @superg2 Hoe was het rondje ijsselmeer, heb je daar toevallig een gpx bestand van?
 4. pmponer

  Zero Motorfietsen

  Dat wordt zeer op prijs gesteld, ik ben erg benieuwd.
 5. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  wordt dat een terugroep actie :P
 6. pmponer

  Het TET (TransEuroTrail) topic

  Op welk stuk heb je gereden? Misschien had die vrouw wel corona, dat ze je wilde beschermen.
 7. pmponer

  Verkeerde sleutel zit vast in contactslot Honda NC750x

  De specialist heeft zeker geen filmpje gemaakt hoe hij dat heeft gedaan :) Maar goede zaak dat het is opgelost
 8. pmponer

  Het TET (TransEuroTrail) topic

  Bijzonder... Dat je dat niet ziet, je zegt zelf al enkel voor landbouwvoertuigen en dan niet zien wat je dan verkeerd doet. Bestuur jij een landbouwvoertuig?
 9. pmponer

  Het TET (TransEuroTrail) topic

  Hier in de omgeving zijn toch wel een aantal leuke stukjes aangepast.... Verboden voor motoren tussen 1 april en 1 oktober.... Het wordt tijd voor een electrische mountainbike die ca 100 km/u haalt :]
 10. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  Bedankt, Ik heb net maar even een mail naar de dealer gestuurd om mijn onvrede te uitten, ben benieuwd of er nog reactie op komt nu eerst maar weer rijden ;)
 11. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  Bedankt hoor, ik ga niet de zaak noemen. Ben verder tevreden over ze. Maar ik ga toch wel even reageren op de offerte. Ik woon een stuk noordelijker ;) Maar ik heb via via al een goed aanbod gehad. Hoewel ik toch denk het "zelf" te gaan doen. Halen jullie de O-ring ook weg ? En moet er dan een...
 12. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  Nou ik wil het wel doen hoor, stomme is dat ik op de pan heel veel zelf doe, maar deze is "nieuw" ofzo. En die 15 euro.... de dealer vroeg 482 dat is VIERHONDERDTWEEENTACHTIG euro voor een setje pilot road. Dat kan als ik het zelf doe voor ca 250 euro.... dat vind ik een erg groot verschil...
 13. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  Nee vaak ben je te bang he ;) Maar ik wil geen gedoe krijgen met de abs bijvoorbeeld. En eruit gaat vaak wel, maar hij moet er ook weer in. En dan heb ik twee a 3 uitdagingen - ketting / wielen goed uitgelijnd - ketting weer op de juiste spanning (Dit moet toch "belast", dus niet op de middenbok?)
 14. pmponer

  Advies, motor voor woon- werkverkeer

  In het geval van een K75, probeer dan wel de cardan te controleren, en kies er een met schijfrem achter
 15. pmponer

  Het grote NC 700 NC 750 topic deel 3

  @GlimWas Ja, ik snap de offerte ook niet zo, ik ga maar eens uitzoeken waar ik rekening mee moet houden om het achterwiel eruit te halen (dct versie) en dan maar via een online bandenhandel en servicepunt werken. Pilot Road heb ik ook op mijn st1100 en ja die bevallen mij ook goed.