Recente inhoud door pommie

 1. P

  Gevallen met de motor door olie op de weg

  Zelfde gehad.. Dieselolie op rotonde en onderuit. Politie gebeld, rapport geschreven. Dit rapport en foto's van oliespoor naar de rechtsbijstandverzekering. Deze hebben de gemeente aansprakelijk gesteld. Heb alles vergoed gekregen.
 2. P

  Help deze electro noob!

  Je kentekenplaat verl zat dus aan het rode en zwart/gele touwtje? Dan zal rood de geschakelde plus zijn en het zwart/gele touwtje de min. Heb je dus alleen de rode nodig.
 3. P

  Leeftijd van de gemiddelde supersport rijder

  41 en een cbr 900rr
 4. P

  Voorrem-schakelaar fireblade 98

  Er is er 1 onderweg, moest 'm bestellen. De meeste zijn universeel, maar deze natuurlijk weer niet. Alvast bedankt mensen.
 5. P

  Voorrem-schakelaar fireblade 98

  Dat zou wel erg mooi zijn, als dat zo is. morgen meteen bellen.
 6. P

  Voorrem-schakelaar fireblade 98

  Gezocht: remschakelaar fireblade 98. Wie heeft er nog 1?
 7. P

  accu overladen cbr900RR

  Smeer ook gelijk even koelpasta op de achterkant van je regelaar, dan kan ie de warmte beter kwijt aan het frame.
 8. P

  accu overladen cbr900RR

  Volgens ''HAYNES'' is de laadspanning inderdaad tussen de 13-15,5 Volt bij ongeveer 5000 toeren.
 9. P

  xenon verlichting

  Ooh, dat is helemaal mooi, dan zou ik met je standaard relais dat nu je verlichting schakeld, een ander relais schakelen, die een gezekerde voeding schakeld (voor je ballast) vanaf de accu. Dan hou je de originele schakeling intact en veilig.
 10. P

  xenon verlichting

  Dit hebben we bij mijn collega d.m.v. een tijdrelais geregeld (gsx650f). Als je contact aan zet, of start, dan duurt het 20 sec voordat het relais doorschakeld en licht aan gaat. (instelbaar van 0-60sec) Xenon vind het niet leuk om op te starten en dan een spanningsdip te krijgen...
 11. P

  Onderuitgegleden over oliespoor, wat te doen?

  2 jaar terug ook zoiets in Hoorn. Kom op rotonde af, stop voor fietsende jochies, trek op en lig op m'n smoel. Olie of koelvloeistof ofzo, politie kwam wel (motormuis) en heeft het laten opruimen. Gelukkig rechtsbijstand verzekerd, die hebben de gemeente aansprakelijk gesteld en ik...
 12. P

  CBR 900 rr loopt slecht

  En... doet ie 't????
 13. P

  Het grote bandentopic (voor allerlei vragen omtrent banden)

  Ja, ik keek er ook van op, na verhalen te hebben gehoord/lezen dat het een h**reband is. Ik ben alleen wel aan vervanging toe, dus het zal nu wel iets van pilot power (2ct) of zo. Weer die 16'' voorband he'.
 14. P

  Het grote bandentopic (voor allerlei vragen omtrent banden)

  Hoi, Ik rij nu met pilot sport en ben zeer tevreden, brommer valt makkelijk in de bocht en de band plakt perfect, ook als 't echt plat moet. Hiervoor Bt 014 en Bt 016 gehad, maar bij beide last van cuppen. Rij met een 98 er fireblade.