Recente inhoud door Robertehv

 1. Robertehv

  Rond de Adriatische zee vanuit Venetie via Griekenland naar Italie tips tricks?

  We zijn voornemens om deze voorzomer, als het kan, een rondje te maken vanuit Venetie, door de Balkan naar Griekenland en dan in Patras de boot naar Bari te nemen en dan Italie over te steken en via de Amalfi kust weer terug omhoog te rijden. Heeft iemand die dit al eens heeft gedaan nog tips...
 2. Robertehv

  €500 challenge 2019: Ram's DR Big "Red"

  Echt prachtig geworden Sander! Mooi project geweest.
 3. Robertehv

  Het 14e Show je Gereedschaptopic, latex of nitril edisjon

  Hoe heet zo'n ding? Da's handig!
 4. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Zo werkt het volgens mij, de duitse dealer moet ook gewoon btw afdragen behalve als hij kan aantonen dat jij btw in nederland hebt betaald. Vandaar dat je doorgaans eerst de volle prijs af moet tikken en daarna pas de btw van de dealer, niet van de fiscus, de btw weer krijgt.
 5. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Je moet dus regelen dat de duitse dealer geen btw in rekening brengt omdat je in nederland ook gewoon btw betaalt over een nieuwe motor. Als ik vlug reken denk ik dat een L invoeren zo'n € 500,= voordeel oplevert.
 6. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Asteblieft https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/auto_en_vervoer/belastingen_op_auto_en_motor/bpm/bpm_berekenen_en_betalen/bpm_tarief/bpm_tarief_motor
 7. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Heb al eens eerder zelf een motor uit het buitenland geïmporteerd, deze pagina is top! Paul's Fast Guzzi page
 8. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Haha, ik denk inderdaad dat het goed nieuws is voor de 250 eigenaren, behalve als honda gaat stunten met overjarige modellen.
 9. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Heb het doorgerekend met bpm en btw vanaf de netto prijs, daar zit de crux, niet bij de staat.
 10. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Als dat de prijs exclusief rijklaar maken is gaat de prijs in Nederland met maar liefst € 859,= omhoog, dat is maar liefst 14%! In andere landen gaat de prijs met ongeveer 4% omhoog. Honda schiet zich wat mij betreft daarmee in haar voet want dat vind ik echt teveel. Dan koop ik liever voor de...
 11. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Gaat hij er ander schuim onder zetten of gewoon een stuk eraf zagen?
 12. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Stuk schuim erop binden en onverhard rijden, is toch staand.
 13. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  @Malissa1993 kijk eens op marktplaats voor wat spullen, kom je regelmatig wel iets tegen hoor. Kost de wereld niet en kun je mooi uitproberen wat je fijn vindt zitten en rijden.
 14. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Hmm, hopelijk maakt hij straks ook iets voor de 300L. Het lijkt erop dat de 300 toch wat reuring aan het veroorzaken is, zou best wel eens een goed verkopende fiets kunnen gaan worden.
 15. Robertehv

  Honda CRF 250 Rally

  Gave Rally/navi toren! Dat zou een upgrade zijn als ik de 300L koop. Nog steeds minder duur dan de Rally maar wel met de dingen erop die ik graag zou willen. Rechtstreeks uit Canada laten komen of via een Europese dealer op de kop getikt?
Bovenaan Onderaan