Recente inhoud door ron_vin

 1. R

  Lookwell race overall

  Daar ik wat erg veel kilo's ben afgevallen zal deze lookwell mach II race overall verkocht worden. Tis 1,5 jaar oud en zo'n 5 circuit dagen gebruikt met base layer. Verder altijd droog en hangend opgeborgen. Daarom zijn er geen nare geurtjes te bekennen.
 2. R

  yamaha yzf r1 1998 omgekeerd schakelen

  Een oudere post maar toch de vraag of t je nog gelukt is? Ik sta namelijk voor t zelfde dilemma pfff
 3. R

  Race pak aanpassen

  Klopt Loek maar ik hoorde dat deze zaak gesloten is en niet verder gaat met bestaan
 4. R

  Racen op een 'oude' R1 1998 tm 2008 topic

  Jullie hadden geluk it sucks, vanalles al geprobeerd maar t werkt van geen meter. Nu maar eens opzoek naar een betaalbaar setje dat volstaat.
 5. R

  Race pak aanpassen

  Daar ik nogal wat ben afgevallen over de winter maanden zit mijn race overall nu te los bij mijn enkels en polsen. Is dit aan te passen? En heeft iemand er een adresje voor in Limburg? Ik heb een lookwell mach 2 pak.
 6. R

  Stroom probleem R1 uit '98

  Ok top 8200 staat ie ongeveer steeds op dat zou dan kunnen kloppen want de tank en alles ligt eraf omdat ie in ombouw naar circuit ligt. Alleen is me nog opgevallen dat als ik de groot licht signaal schakelen gebruik de cockpit uitvalt en opnieuw opstart.
 7. R

  Stroom probleem R1 uit '98

  Dat zal ik koud ook nooit doen. Maar dit alles gebeurt al zonder lopende motor
 8. R

  Stroom probleem R1 uit '98

  Staat warm en droog en komt sinds vorige week terug van een dyno run waar alles gewoon perfect werkte. Ik las nog een oud topic waarin iemand filmpjes plaatste met het zelfde uitziende probleem. Corrosie in stekkers enz ga ik morgen nalopen. Slechte massa? Hoe zou ik dat t beste kunnen oplossen?
 9. R

  vraagje elektrisch schema R1 '98

  Heb je het probleem opgelost? Ik heb opeens t zelfde probleem maar dan al als de motor gewoon op contact staat en de motor niet eens loopt. Pffff vreemd
 10. R

  Stroom probleem R1 uit '98

  Sinds vandaag opeens een stroom probleem in mijn r1. Ik draai contact aan hoor de brandstof pomp en alles lopen maar dan.... De toerenteller slaat uit en terug en dan naar 11d en blijft daarop staan, lijkt alsof de teller zich steeds opnieuw reset, ok t digitale deel valt uit en start opnieuw...
 11. R

  Racen op een 'oude' R1 1998 tm 2008 topic

  Na wat knutselen kon er deze verbinding van maken. Als de vork terug is van revisie kan ik t schakelen eens testen. Wat denken jullie ervan?
 12. R

  Racen op een 'oude' R1 1998 tm 2008 topic

  Sinds een jaartje rij ik een oer R1 rood/wit uit 1998 met veel aanpassingen. Nu heb ik er een rem/schakel set bij maar de montage wil me niet lukken. Zijn hier mensen die misschien een voorbeeld foto of iets voor me hebben? Ik vermoed dat t setje een of ander Ali....spul is omdat op de doos...
 13. R

  Motor aanhangwagen

  Heb je nu gehad. Ben niet altijd even snel met reageren vanwege drukte op werk
 14. R

  Motor aanhangwagen

  Upje
 15. DSC_0355-1496x842.JPG

  DSC_0355-1496x842.JPG