Recente inhoud door springbowtje

 1. S

  Alles over de Aprilia RSV Mille - Deel 19 - Broaaap!!

  Ik rij met een rsv1000r van 2007. Ik vind dat de moto nogal snel warm is/loopt en vroeg me af of dit eigen is aan dit model. Bij gewoon gebruik, geen stad ofzo geeft hij snel 87 graden aan. Bij stilstaan, stad gaat dit al naar 98 graden en meer. De moto voelt ook heel lang nadat ik gestopt ben...
 2. S

  KTM wil geen duplicaat CVO afgeven ondanks dat ze dit verplicht zijn?

  Ik vermoed dat de moto nog nooit is ingeschreven? Volgens mij is het inderdaad zo dat een euro 3 niet meer voor het eerst ingeschreven kan worden na een bepaalde datum omwille van milieunormen.
 3. S

  TE koop: Circuitdag Clastres 17-08, zaterdag.

  Jammer van het schijtweer dat ze uitgeven anders had ik em graag overgenomen.
 4. S

  Opgelicht door Poolse site www.forstunt.pl

  Welke verzendmethode heb je genomen? De verkoper is toch niet verantwoordelijk voor een eventueel verlies van het pakket door de transporteur?
 5. S

  Verkocht

  Nu wil ik niet op tijd zijn. Hij is na 28 maanden en 7000km een stuk duurder geworden :X Ben intussen ook al voorzien van een rsv1000r.
 6. S

  Verkocht

  Ah, de moto die ik twee jaar terug wou kopen maar was toen net te laat.
 7. S

  KTM 690 Duke zonder papieren aangeboden op FB, iemand hier zijn bike kwijt?

  Vraag me af of je Belg bent? Een duplicaat van uw inschrijvingsbewijs vraag je aan met een attest van verlies bij de DIV. Het GVA of Coc bekom je normaal via de constructeur of zijn officiële mandataris en zeker niet via de DIV. Verder worden er nagenoeg elke week wel voertuigen verkocht zonder...
 8. S

  KTM 690 Duke zonder papieren aangeboden op FB, iemand hier zijn bike kwijt?

  Die persoon was gewoon de papieren kwijt en wist niet hoe of wat. Hij had er geen problemen mee om het nog aanwezige chassisnr te geven. Gemakkelijk om iemand zwart te maken op andere internetpagina's en zelf niet het lef te hebben om de politie te bellen.
 9. S

  Power commander niet universeel (te maken)?

  Volgens mij heet dat dan gewoon een rapid bike
 10. S

  Yamaha R6 te koop ??

  Er was meer interesse toen er nog geen prijs gekend was.
 11. S

  welke bandenwarmers?

  Constands bandenwarmers. 3 standen (tot 95 graden) en heel aantrekkelijk geprijsd.
 12. S

  r6 motorblok inbouwen

  Er is hier op het forum alvast ooit een topic geweest van iemand die zijn blok had vervangen door een 2003. Er waren wel wat problemen geweest door de overgang van carburateurs naar injectie maar ik denk dat hij het finaal werkend had gekregen.
 13. S

  Suzuki GSX-R 600&750 deel 8: Een nieuwe topic impuls!

  Ik zou de voorvork van mijn circuit gsxr willen voorzien van nieuwe lineaire veren. Het betreft een 600 k6, ikzelf weeg zo'n 75kg zonder kledij. Iemand enige ervaring welke veerconstante voor mij geschikt zou zijn?