Recente inhoud door Strikermax

 1. Strikermax

  Motorbok universeel voor vierkante achtervork

  Verkocht. Bedankt koper en MF!
 2. Strikermax

  Motorbok universeel voor vierkante achtervork

  Voor motoren met vierkante swingarm. Dankzij de verstelbare dwarsstang en de verlengde langsstang is de stabiele lift voor vrijwel alle motoren met een vierkante swingarm universeel inzetbaar. •De kentekenplaat zit niet in de weg bij het opbokken. •Door de goede hefboomkrachtverhouding en...
 3. Strikermax

  RST 2-delig lederen combi motorpak, maat L

  2-delig lederen combi motorpak van het merk RST. Maat L, nieuw, €75. Voor mij niet helemaal de juiste maat en daarom slechts 1 maal gedragen, dus praktisch nieuw. 75 euro.
 4. Strikermax

  suzuki bandit 1250 a sa en gt topic

  Thanks, done! Ploffen uit de uitlaat is nu een heel stuk minder en onder de 3000 toeren stottert de motor een stuk minder. Wel zo prettig als je veel tussen de file doorrijdt. Ik ben benieuwd wat het op langere termijn met het verbruik gaat doen.
 5. Strikermax

  suzuki bandit 1250 a sa en gt topic

  Kan iemand me vertellen waar de connector van de O2 sensor zit op een Bandit 1250? Ik wil een eliminator plaatsen en heb geprobeerd de bedrading te volgen vanaf de lambda-sensor, maar deze verdwijnt uit het zicht.
 6. Strikermax

  Triumph Sprint ST 955i '99

  Verkocht.
 7. Strikermax

  suzuki bandit 1250 a sa en gt topic

  Ik houd me enkel in de file aan de snelheid :) en rijd verder stevig door en ik heb nu na 3x tanken iedere keer 1:19 met de Bandit gereden. Dat is met 90% snelweg-kilometers. Als je bij continu 150 rijden op de snelweg 1:12 haalt, zou ik eens langs de garage rijden (of je voet van de rem...
 8. Strikermax

  suzuki bandit 1250 a sa en gt topic

  Thanks 8-). Ontwenningsverschijnselen heb ik geen last van :), ik rijd dagelijks 100 km op de Bandit, weer of geen weer. Vanavond weer een goede poetsbeurt gegeven en de ketting gesmeerd, ze moet tenslotte ook een beetje vertroeteld worden *D.
 9. Strikermax

  Het grote Triumph Sprint ST & GT Topic - deel 2

  Ja hoor, je zit als passagier prima op de ST 955.
 10. Strikermax

  Het grote Triumph Sprint ST & GT Topic - deel 2

  Ik rijd de Bandit, omdat ik daar rechter op zit dan op de Sprint en zo een stuk minder last heb van mijn hand. Hoewel het motorblok nauwelijks onderdoet voor dat van de Sprint, is het inderdaad geen concurrent. De Bandit mist het karakter van de Triumph en vooral het geluid van de driecilinder.
 11. Strikermax

  suzuki bandit 1250 a sa en gt topic

  Sinds een week ben ik ook een blije bezitter van een GSF 1250 SA Bandit. De soepele motor met bergen koppel bevalt me prima, de motor zit goed en stuurt prima. Wat wil je nog meer? :) Sinds vandaag met een Bos RVS Black Magic uitlaat: Een stuk slanker dan met de overdreven...
 12. Strikermax

  Het grote Triumph Sprint ST & GT Topic - deel 2

  Ik zie een trend: ik heb er sinds een week een GSF 1250 SA Bandit bij :).
 13. Strikermax

  De grensverleggende Aprilia mana: crossover scooter/motor

  Ah, dan ben ik bij de dealer verkeerd voorgelicht over de werking van het dual brake system. Het leek me nl. een goede optie, aangezien ik met mijn hand moeite heb de voorrem te bedienen. Volgens de dealer kon je echter met de achterrem niet de voorrem bedienen. Zijn fout, hij had me een Honda...
 14. Strikermax

  De grensverleggende Aprilia mana: crossover scooter/motor

  Andersom denk ik. Het dualbrakesysteem treedt in werking bij inveren van de voorvork. En dat gebeurt dus niet wanneer je alleen de achterrem gebruikt.
Bovenaan Onderaan