Recente inhoud door Syhoro

 1. Syhoro

  Beugel Laser Hotcam uitlaat (VFR800)

  Waarschijnlijk heb ik een beugel via het VFR forum kunnen regelen. Mocht dat uiteindelijk niet lukken dan houd ik de optie open. Bedankt.
 2. Beugel Laser Hotcam uitlaat (VFR800)

  Beugel Laser Hotcam uitlaat (VFR800)

 3. Syhoro

  Beugel Laser Hotcam uitlaat (VFR800)

  Heeft iemand misschien nog een beugel liggen zoals of de foto of enig idee waar dit nog te koop is? Voor zo ver ik weet verkoopt Laser geen uitlaten meer.
 4. Syhoro

  Schrader bandenspaningsmeter geeft rare tekens aan?!

  Zonde van de tijd, koop een nieuwe: Schwalbe airmax pro Ook voor franse ventielen. Gebruik hem voor het mountainbiken. Juiste druk is belangrijk in het bos ;)
 5. Syhoro

  Hoe herken ik Organische/ gesinterde remblokken?

  Tja, sinteren zegt meer iets over het proces dan het materiaal. Niet metalen kun je ook sinteren. Als het om remblokken gaat, moet je je afvragen wat je d'r eigenlijk mee wilt doen. Met de motor dus. Ook het type motor kan uitmaken. Op een Honda Goldwing met rijder Amerikaans postuur zou je...
 6. Syhoro

  Kop strakker aandraaien

  Je bedoelt echt tussen cilinder en kop, nietwaar? Niet tussen kop en kleppendekselpakking?
 7. Syhoro

  vervangen remschijven, tips and tricks?

  Volgens mij is dat niet altijd het geval. Hoe zet je anders bouten vast met linkse draad? Voor dieselgloeipluggen wordt het zelfs voorgeschreven om ze met een momentsleutel los te draaien, want die knappen heel makkelijk af als je wat gevoelszenuwen te kort komt. Uiteraard moet je dan wel...
 8. Syhoro

  Voorvork doorschuiven (caferacer)

  Tegen dribbelen zou je ook nog kunnen denken aan andere vering --> dempers
 9. Syhoro

  Voorvork doorschuiven (caferacer)

  Zou in principe wel moeten werken (lees over naloop etc). Rechtuit stabiliteit kan wel minder worden. Check wel even of je veerweg het nog toelaat wat betreft kuipwerk. Dat laatste zal nog wel meevallen met een cafe brommer.
 10. Syhoro

  Foto verzoek ketting klinken DID

  Is prima tool om mee te klinken, NIET om ketting te breken. Meestal breekt de stift dan ook. Heb dit al meerdere keren lachend mogen aanschouwen. Gewoon doorslijpen, wel zo makkelijk.
 11. Syhoro

  gebroken ketting

  Hahahaha, bedankt voor het lachen. Gebruik je het onderhoudsboekje van een cardanmotor ;)
 12. Syhoro

  Zelf onderhoud slechter dan dealeronderhoud?

  Als ik mijn motor zelf onderhoud is het zeker beter dan de gemiddelde dealer. Heb ook de ruimte en het goede gereedschap d'r voor. De kennis, de zen etc. Heb m'n motor nog nooit naar de dealer gebracht, alleen m'n achterwiel voor bandenwissel. Ook dat doe ik alweer een hele tijd zelf. Spring de...
 13. Syhoro

  Knallende uitlaat BMW F650

  Check ook even goed of je uitlaat lek is --> pakking of uitlaat zelf. Dit komt het knallen over het algemeen niet ten goede. Of juist wel. Hangt er vanaf hoe je het bekijkt natuurlijk.
 14. Syhoro

  Olieplug probleempje

  Zo doe ik het ook altijd als ik in omgekeerde omgedraaide posities werk. Alleen met sleutelen dan he. Perfect!
 15. Syhoro

  Vraag over A/F na dyno run

  Als je de schaal niet kunt zien, kun je uberhaupt niets zeggen over de grafiek. Dus ook niet over pieken en dalen. Stel dat het dal begint bij 13,4 en de top eindigt bij 13,5. Dan is het toch een fantastische grafiek. Statistieken en grafieken...pfff