Recente inhoud door Takumi

 1. Takumi

  Motorrijders helpen elkaar!!

  Lichamelijk nix ernstigs, spierverrekkingen, kneuzing, schaafwond. Geestelijk, minder goed; balen, boos op mezelf, zonde van mijn droomfiets en mezelf 10.000 piek door de neus geboord :( .
 2. Takumi

  Motorrijders helpen elkaar!!

  Op korte termijn stap ik ff niet op. Mijn hele omgeving, met nadruk op de ouwe, zijn er zo zwaar tegen dat ik me ff stil moet houden. Ik wil eigenlijk wel doorgaan...
 3. Takumi

  Motorrijders helpen elkaar!!

  Bedankt :}
 4. Takumi

  Foto's Nordschleiffe

  Zo voel ik me op dit moment, of dat nog zal veranderen weet ik niet. Mijn bekenden hebben al 2 vrienden verloren met motorrijden, ik was bijna de derde. En dat wil ik juist voorkomen.
 5. Takumi

  Foto's Nordschleiffe

  Eerst wil ik de lui bedanken die bij mij gebleven zijn en mij geholpen hebben. Bedankt Bart, Twisted Paul en Ciro en de Duitse politie (zeer aardige mensen zijn dit)! Ik zal ff kort uitleggen hoe het ongeluk ontstaan is. Het was een langlopende bocht, die aan het einde scherper werd. Hierdoor...
 6. Takumi

  Foto's Nordschleiffe

  Om ff de discussie te eindigen, ik had net deze week groot gekregen, anders was ik niet meegegaan. Toen ik nog klein had, was ik soms in de beurt gaan rijden op wegen die ik ken!
 7. Takumi

  Ik slaap deze nacht niet: nieuwe motor

  Verschrikkelijk mooie fiets. Of het mooier kan :?
 8. Takumi

  Wanneer zijn je banden goed warm ?

  Ik merk het altijd aan het glijden van de achterband. Hoe minder de band glijdt hoe warmer deze is desto schijner/harder kun je door de bochten. Na een paar bochten schuin geweest zijn, zijn de banden aardig warm en kun je steeds harder. Hoe ver je kan gaan is afhankelijk van de bodemvrijheid...
 9. Takumi

  Heerlen/Maastricht

  Dat is de hele bedoeling. We gaan meerdere rondjes Vijlenerbos rijden :)
 10. Takumi

  Heerlen/Maastricht

  Heb het zelfde probleem })
 11. Takumi

  9 juni naar de Nordschleife

  Ben ik graag toe bereid :)
 12. Takumi

  Heerlen/Maastricht

  goed/slecht snel/langzaam is allemaal relatief. We zien het wel hoe iedereen rijdt *D
 13. Takumi

  Heerlen/Maastricht

  Ja klopt, komende week een keer als het s'avonds mooi weer is een stukje :] . Dinsdag of later, ligt aan het weer. Ik laat wel op tijd van me horen.
 14. Takumi

  9 juni naar de Nordschleife

  Als alle ontmoetings- en vertrektijden bekend zijn en bevestigd, kunnen die dan nog ff gepost worden om misverstanden te voorkomen!
 15. Takumi

  Piccies van mijn Fiets

  Mooie fiets, ook leuk zo'n enkelzijdige ophanging achter :)
Bovenaan Onderaan