• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Recente inhoud door The Puritan

 1. The Puritan

  Yamaha XS650 vorkpoten voor dubbele remschijven!

  Te koop, Yamaha XS650 vorkpoten voor dubbele remschijven. Deze beginnen aardig zeldzaam te worden. Dus wil je je XS een beetje upgraden, dan heb je deze nodig. Voor meer info zie MP of stuur me een berichtje...
 2. The Puritan

  Yamaha XS650 6 graden offset balhoofd

  Te koop, Yamaha XS650 6 graden offset balhoofd platen. Helemaal compleet. Ideaal voor choppers/eigenbouw met een verlengde voorvork. Zie advertentie op MP. Bieden mag...
 3. The Puritan

  Wie herkend deze remtrommel????

  Op dat logootje op de remschoenen staat G G. In de trommel staat volgens mij (Jammer van dat geboorde gat) No 26655\C en ook dat G G logo.
 4. The Puritan

  Wie herkend deze remtrommel????

  Als het engels zou zijn, dan zou er toch geen 17mm as inpassen? Die gekke eilanders gebruiken toch alleen inch maten?
 5. The Puritan

  Wie herkend deze remtrommel????

  De buitendiameter is ongeveer 24,5 cm en inwendig ongeveer 19 cm.
 6. The Puritan

  Wie herkend deze remtrommel????

  Ik heb ooit een 40 spaaks remtrommel op de kop getikt, maar ik heb geen idee waar deze vanaf komt. Er zit een 17mm as in. Er zit nu een Harley velg omheen gespaakt, dus dat zegt niks. Hopelijk weet iemand hier waar deze origineel uit komt.
 7. The Puritan

  Alu Balhoofdplaten +6 graden XS650

  Set aluminium balhoofdplaten met een extra hoek van 6 graden. Ideaal om je naloop mee te corrigeren of om een lange vork te monteren. De vorkpoot afstand is 23 cm. In zeer goede staat, ze gaan dus ook niet voor niks weg aangezien ze nieuw bijna 900 euro hebben gekost. Inclusief stelmoer en...
 8. The Puritan

  Custom kettingspanner

  Heeft niemand hier een idee waar ik zo'n tandwiel kan kopen?
 9. The Puritan

  Custom kettingspanner

  Skateboardwiel is ook een goede oplossing. Maar ik ben met een old school fietsje bezig, dus er mag absoluut geen modern spul opzitten.
 10. The Puritan

  Custom kettingspanner

  Hallo allemaal, Ik wil een custom kettingspanner maken zoiets al dit: Nou weet ik dat die tandwien met lager los te krijgen zijn. Heeft iemand een idee waar ik zo'n tandwiel kan krijgen? Het liefst in ergens Nederland. Het is voor een 530 ketting.
 11. The Puritan

  Remsysteem XS650 ruilen

  Maar het liefst heb ik een trommelrem. Dus als er geinteresseerden zijn.....
 12. The Puritan

  Remsysteem XS650 ruilen

  Ja, maar volgens mij heb je dan ook een andere diameter hoofdremcilinder nodig....
 13. The Puritan

  Remsysteem XS650 ruilen

  Ik heb momenteel een gespaakt wiel met een dubbele schijf en wil graag een gespaakt wiel met een enkele schijf of liever nog een trommelrem. Is er hier iemand die misschien wil ruilen of wat te koop heeft?
 14. The Puritan

  white walls met een "oud" profiel

  Tja, kan toch voorkomen hier in Nederland dat het regent. Ben ik sowieso geen voorstander van, maar als het per se moet dan rij ik liever op een paar goede (regen)banden.
 15. The Puritan

  white walls met een "oud" profiel

  Weet iemand ook nog een adresje waar je voor een mooi prijsje white walls kan kopen? Het liefst met een modern profiel erop, plakt ook nog een beetje aan het asvalt :9