Recente inhoud door v.d.v.

 1. v.d.v.

  Wielen honda cbr600f welk bouwjaar?

  Zoek eens op wiel of Wheel i.p.v. velg.
 2. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  Dat dacht ik al. Maar waarom?
 3. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  En die andere 11 die binnen 1 seconde zitten ook?
 4. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  Bij de GP de eerste 12 binnen 1 seconde en Lorenzo op plaats 19 bijna 3 seconden achter MM. Dan gaat er toch echt iets niet goed.
 5. v.d.v.

  Led knipperlicht relais brandt door.

  Heb je de eerdere posts niet gelezen:? Waarom zouden er weerstanden in zitten om een grotere stroomopname te simuleren voor het knipperrelais als het knipperrelais nou juist verwijderd moet worden? Kan jij met een weerstand een looplicht creeren die tevens op een vaste frequentie knippert? In...
 6. v.d.v.

  Led knipperlicht relais brandt door.

  Die gaat niet naar je knipperlicht maar naar het P contact van de schakelaar op je stuur. Maar wat doet dat relais er eigenlijk toe als je helemaal geen relais meer nodig hebt?
 7. v.d.v.

  Led knipperlicht relais brandt door.

  Verkeerd om aangesloten misschien?
 8. v.d.v.

  Led knipperlicht relais brandt door.

  Dat gaat niet op. Als de raw's 4,5 watt zijn dan zijn 2 raw's 9 watt. Het relais is 2x21+3= 45 watt, Die 50% dutycycle daar had het relais al rekening mee gehouden en je sluit ze niet alle gelijkertijd aan (al zou dat nog steeds gen probleem zijn.)
 9. v.d.v.

  Led knipperlicht relais brandt door.

  Dat komt omdat je niet weet waarover je het hebt. Deze raw's sluit je aan zonder relais. Je trekt dus het relais er uit en verbind de 2 contacten n de relaisvoet met elkaar. Het enige nadeel is dat je indicatielampje niet zal knipperen.
 10. v.d.v.

  het sleutelblunders van anderen topic

  Is dat niet wat een knipperlicht hoort te doen? Een goede krimpverbinding is beter dan een soldeerverbinding. Met solderen maak je de draad massief waardoor hij veel eerder zal breken. Zorg ervoor dat je hem nu in ieder geval goed ontlast tegen buigen.
 11. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  Dat heb ik nergens geconstateerd. Hij geeft hier een mening en daar kan je het mee eens zijn of niet maar als jij dat ziet als een diepgewortelde hekel dan moet je misschien toch eens met een psycholoog gaan praten.
 12. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  Je hebt het nou in ieder geval voor de mensen die niet tegen kritiek kunnen goed gedaan. je had ook gewoon kunnen zeggen dat degene die zich er aan stoorden die posts niet te lezen. Nu straf je degene die hier een eerlijk verhaal komt vertellen en je beloond de zeikers die daar niet tegen kunnen.
 13. v.d.v.

  Honda pcx 150

  Hier heb je wat leestekens zodat het wat leesbaarder word. ……..,,,,,,,,
 14. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  Ik vind het belachelijk dat hij een ban heeft gekregen. Je mag dus niet vertellen hier hoe je ergens over denkt zelfs al is het grootste deel gewoon waar, omdat andere zich storen aan de waarheid. Als hij nou tegen iemand was uitgevallen of iets dergelijks, maar ook dat is niet het geval. De...
 15. v.d.v.

  Bo Bendsneyder deel 2

  Zoals nu met Lorenzo het geval is, maar zal ook wel weer niet gezegd mogen worden