Motor-Forum

Select Forum

Difi Husky 2 - winter overal door fzr 600rw

Geplaatst op vrijdag 31 december 2010 18:56

Combi

Difi Husky 2 - winter overal

door fzr 600rw


Kledingsoort: Overalls en combi's

Product: Combi

Merk: Difi

Sekse: Man

Materiaal: Textiel


Algemeen

Gebruiksduur/ervaring

Twee jaar in gebruik of in gebruik gehad

Recensie en onderbouwing

Recensie en onderbouwing

Deze winter overal gaat makkelijk over de gewone kleding aan door de grote instap. Bijna heel het boven lichaam is los te ritsen en de armen en benen hebben redelijk wat ruimte om erin te komen. Achter de rits zit een grote flap die ervoor zorgt dat er geen wind door de rits komt. Op de armen en benen zitten straps om alles strak te trekken zodat de boel niet gaat flapperen. Ook om het middel zit zo een flap. Het geheel zit bijzonder warm zelfs met 120 a 130 bij min 10 komt er geen kou binnen. Ook zitten er veel zakken op die allen afsluitbaar zijn. Dat moet ook wel want als je hem aan hebt kan je moeilijk nog bij je broekzakken komen. De overal is redelijk waterdicht maar bij erg veel regen wil het wel eens mis gaan. Persoonlijk vind ik dat niet zo heel erg want ik trek hem toch pas aan bij temperaturen lager als een graad of 2a3 en dan regent het niet zo vaak (meer natte sneeuw en hagel) Er zitten protectoren in verwerkt maar die stellen niet erg veel voor en zitten bovendien niet lekker en ook niet goed op hun plek.

Positieve eigenschappen

Goedkoop (minder dan 200euro)
Warm
Veel opberg mogelijkheden
Redelijke kwaliteit

Negatieve eigenschappen

Protectoren zitten niet lekker en op een vreemde plek
Is waterdicht maar verwacht er niet teveel van

Beoordelingen

Drie van de vijf lezers vonden deze recensie nuttig.


Afbeelding 1Afbeelding 2


sluiten (escape)

Reacties


Ja ik heb hem nog steeds , waterdicht is ie niet meer maar nog zeker wel goed warm. Voordeel van de kou is dat het zelden regent ... en dat als er wat valt het veel natte sneeuw of sneeuw is en dat gaat best.

Ik heb hem ook, maar had verwacht dat hij wat warmer zou zijn. Ik vind hem niet warmer dan mijn gewone textielpak. Ik heb hem gekocht voor de winterdagen dat het echt koud is maar hij heeft dus weinig meerwaarde ten opzichte van mijn gewone pak.

Ik heb zelf de ervaring dat als ik bij koud weer een regenjas en broek (of overall) over mijn pak
(Revit Goretex laminaat) aantrek, het al veel warmer is. Een winddichte laag is dus een eerste begin bij vriezend weer...

Aangezien dit de eerste winter is die ik doorrij ben ik ook nog een beetje zoekende....
GlimWas wijzigde dit bericht op zaterdag 10 februari 2018 22:26

Hier ook. Ik rij het hele jaar door, handvatverwarming aan en verder mn gewone pak met wintervoering, en als het onder 2-3 graden is doe ik mn regenpak er over aan. Gaat prima. Ik heb een verwarmde jas maar doe ik nooit aan want ik word er slaperig van.

is het met deze winter overall de bedoeling dat je deze over je gewone motorpak aantrekt of is het de bedoeling ter vervanging van je gewone motorpak ?
edraket* wijzigde dit bericht op dinsdag 24 april 2018 03:43

Je gebruikt deze ter vervanging van je gewone pak ... de overal heeft ook protectors maar die zitten niet echt lekker

Wil je zelf een reactie plaatsen? Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Klik hier om je in te loggen.

Ben je nog geen geregistreerde gebruiker? Klik hier om je te registreren.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.