Motor-Forum

Select Forum

stalling bij Shurgard Tilburg door GT Scooter

Geplaatst op woensdag 9 februari 2011 11:05

Stalling en opslag

stalling bij Shurgard Tilburg

door GT Scooter


Product of dienst: Stalling en opslag


Algemeen

Gebruiksduur/ervaring

Een half jaar in gebruik of in gebruik gehad

Recensie en onderbouwing

Recensie en onderbouwing

In afwachting van de oplevering van onze garagebox in de buurt van mijn woning, heb ik een stalling gezocht voor mijn nieuwe motor(scooter). Omdat er weinig ruimtes beschikbaar zijn en particulieren vaak de hoofdprijs vragen voor een vochtig, onverlicht hok met een gammele deur, heb ik navraag gedaan bij Shurgard. Dat is wel wat duurder, maar in ieder geval incl. verzekering, beveiliging en zelfs klimaatregeling. Mij werd een box aanbevolen op de begane grond, die net door een motorrijder was opgezegd. Voordat ik mijn motor ging ophalen, heb ik een contract getekend.

Bij aankomst op een zaterdagavond bleek mijn motorscooter echter niet te passen in de ruimte. Ik heb hem toen op het binnenterrein moeten stallen. Maandagmorgen heb ik meteen met de baliemedewerker naar een andere oplossing gezocht. Die werd snel gevonden: een ruimte van 2x3 m op de eerste verdieping, te bereiken per goederenlift. Prijs: eerste maand 1, daarna 124 per maand, incl. verzekering en gratis gebruik aanhangwagen (indien beschikbaar), etc.

Positieve eigenschappen

De stalling is beveiligd met camera's en een gecodeerd automatisch hek. Het is er schoon en netjes.

De locatie is op 10 minuten fietsen van mijn huis, maar ligt uitstekend bereikbaar aan de ringbaan van Tilburg. Tijdens kantooruren zijn er mensen aanwezig in het kantoortje.

Doordat er klimaatregeling is, blijven de temperatuur en de vochtigheid binnen bepaalde grenzen. De motor roest daardoor niet en start, ook na een maandje stilstand in de winter, altijd zonder problemen.

De huur wordt uiteindelijk per dag berekend, waardoor je nooit teveel betaalt. De opzegtermijn is 15 dagen.

Tenslotte: als huurder mag je gratis gebruik maken van een van de aanhangwagens van de verhuurder.

Negatieve eigenschappen

De stallingsruimte is op de eerste verdieping. Daarvoor moet ik telkens met de motor in de lift. Die lift is in het weekend af en toe druk bezet vanwege verhuizingen e.d. Daardoor kan de wachttijd wel eens oplopen naar 5 minuten.

Er zijn geen betaalbare stallingen op de b.g. grond die geschikt zijn voor mijn motor. Dat heeft niet alleen te maken met de omvang van de ruimtes maar ook met de bereikbaarheid. Er is wel een overdekt binnenterrein met grote stallingen, maar die zijn duur. Verder zijn er kleine betaalbare ruimtes, die aan gangen liggen. Die gangen zijn echter nauwelijks 1 m breed en hebben haakse bochten. Mocht het al lukken om daar je motor te stallen, dan loop je kans op beschadigingen als je een keertje gehaast of afgeleid bent.

Daarnaast is de prijs niet misselijk, maar dat is vanwege voornoemd probleem. Ik zit vast aan een vrij ruime box (6 m²) die navenant geprijsd is.

Tenslotte heeft de stalling openingstijden die niet altijd handig zijn. Als je eens tussen 23 en 6 uur in de stalling wilt, dan moet je dat vantevoren kenbaar maken. Dan wordt eenmalig 24 uurs toegang voor jouw toegangscode geregeld.

Beoordelingen

Zes van de zeven lezers vonden deze recensie nuttig.


Afbeelding 1Afbeelding 2


sluiten (escape)

Reacties

Hey bedankt voor deze recensie :) . Ik heb ook naar Shurgard gekeken maar vroeg me daarbij een aantal dingen af die jij bij deze hebt beantwoord. Wordt 'm niet voor mij.

Hoi Pietel,
Ik weet niet waarom je afhaakt. Da's jouw keuze natuurlijk. Maar besef dat de stallingen van Shurgard per vestiging verschillen.

Wil je zelf een reactie plaatsen? Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Klik hier om je in te loggen.

Ben je nog geen geregistreerde gebruiker? Klik hier om je te registreren.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.