Motor-Forum

Select Forum

2e Hands BMW Onderdelen van Swift Motorhandel Almere door louis2m

Geplaatst op zaterdag 24 november 2012 00:55

2e Hands BMW Onderdelen van Swift Motorhandel Almere door louis2mAlgemeen

Gebruiksduur/ervaring

Sporadisch/enkele malen gebruikt

Recensie en onderbouwing

Recensie en onderbouwing

Ik heb voor de winter een ouder model BMW aangeschaft en om de kosten redelijk te houden kom je bij de aanbieders van gebruikt BMW spul terecht...
Swift/Veerman Almere gebeld, heb je dit en dat? Ja, kom je er is er wat anders voor je maar dat moet passen!
Kom je thuis wil je het er op schroeven past het niet, moeilijk doen en dan maar ruilen voor iets wat ook niet geweldig is maar ja.
Ga je het spul thuis schoonmaken is het eigenlijk ook weer troep, bel je ze om het op te lossen zegt ie "Je hebt het zelf mee genomen" !!!

Negatieve eigenschappen

Werken niet volgens de consumenten voorwaarden!

Beoordelingen

Vier van de vijf lezers vonden deze recensie nuttig.


sluiten (escape)

Reacties

Ik Denk dat je hier precies het probleem omschrijft van het kopen van tweedehands onderdelen.
Ze verkopen je tweedehands spulletjes die je zelf moet beoordelen of het iets is voor jou.
Heb regelmatig iets bij "Swift motoren" gekocht (2 motoren en div onderdelen),en ik ben er altijd met een goed gevoel weg gegaan.

Succes met je BMW, mohonda

Ik herken het probleem. Als je zelf meer kennis hebt dan zij hebben is er kans dat je met het juiste thuis komt. Blijf ook dan goed kijken naar de kwaliteit.
2e hands kopen is hier alleen mogelijk als je het afhaalt en heel goed weet wat je moet hebben en welke kwaliteit.
Er zijn ook wel aanbieders die wèl weten wat hun klanten precies nodig hebben en daar ook bij twijfel naar vragen. En die verkopen dan ook nog eens alleen goede delen. Vaak zijn ze wat duurder omdat zij de troep weggooien en niet verkopen als 'redelijke' onderdelen.


one man's junk is another man's jewel. op dat gegeven drijft de gebruikte onderdelen markt. soms is de staat naar verwachting, soms vind jij het niks terwijl de verkoper er nog waarde in ziet. slechte communicatie en verschil van interpetatie zorgen nogal eens voor meningsverschillen en onvrede.
je moet gewoon geluk hebben, niet alleen bij swift. ik vind de voorraad daar behoorlijk ruim, maar de prijs af en toe veel en veel te hoog. als je alle gegevens van je motor doorgeeft, is de kans toch behoorlijk groot dat je met het juiste onderdeel thuiskomt. dus: eerst even verder bellen om te kijken of je het elders goedkoper aan kan komen,er zjn immers ook veel andere aanbieders. zo niet, dan is het een redelijk alternatief.

Dus je hebt het zelf opgehaald?

Dan wist je dus al dat het anders was dan je verwachtte en had je kunnen zien dat het niet in de staat verkeerde die je wilde hebben. Waarom niet gewoon rechtsomkeert gemaakt?

Daar had je dan ter plekke afspraken over moeten maken. Maar als je niks zegt, het daar koopt, vrolijk mee naar huis neemt, om dan achteraf te gaan klagen..

Sterker verhaal nog:

Een BMW R850R gekocht daar met schade, krom achterframe, kofferrek krom.
Afgesproken dat ik heb daar mocht oplappen, zo gezegd zo gedaan, donor bmw ernaast daar werd niet moeilijk overgedaan, 2 dagen bezig geweest met dat ding, koffie erbij? jahoor doe maar.
Hulp werd ook geboden bij vragen, ik heb van 2 BMW's 1 gemaakt.
Dus dat kan ook zo dus.
Thuis gekomen brak de jiffy af, mijn BMW was niet voor niets krom geweest, bleek achteraf dat het van de brug af was gelazerd, ook de gebruikte jiffy werd vergoed, ikke blij, hun ook blij.

Dat is dus mijn ervaring met Swift motoren


Wil je zelf een reactie plaatsen? Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Klik hier om je in te loggen.

Ben je nog geen geregistreerde gebruiker? Klik hier om je te registreren.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.