Cross cursus bij Henk Seppenwolde of Gerard Rond?

Eind maart ga ik met 'n stel all-roaders de allroad cursus van Henk Seppenwoolde doen. De cross-cursus lijkt me ook nog wel wat; ik zie dit echter meer als offroad VRO met m'n eigen fiets :)

Ik post m'n ervaringen nog wel.
 
Ik ga 3 april met een aantal collega's naar Maurik en het programma wat we inmiddels gekregen hebben, ziet er zeer goed en verzorgd uit. Ik verwacht dan ook een leuke dag te hebben.

In het programma staat ook duidelijk vermeld dat je stevig schoeisel aan moet trekken. Neem dus je eigen verantwoordelijkheid in deze.

Kortom, ik heb er zin in ;)
 
...dat viel er dus meer op ;)
'k weet niet wat jullie daar mee bedoelen, maar als je wilt weten hoe ik hier terechtkom, door het programma op sbs...Ik rijd zelf een duc, maar heb altijd al eens willen crossen, Dat heb ik dus afgelopen zomer gedaan en ik vond het te gek...(blijf wel op mijn ducje rijden hoor)

Bijlage: duclady.jpg
 
Nooit, maar dan ook werkelijk nooit meer zal ik nog geld uitgeven bij Motoport Amsterdam. Als er 1 motorzaak is waar je onbeschoft wordt behandeld dan is het wel daar.

:(
Daar sta ik van te kijken...Ik heb mijn Duc gekocht bij Motoport in Vianen en werd er vriendelijk en vakkundig behandeld..Ik ben er wel een keer of tien geweest voor ik er uiteindelijk mijn Duc kocht, maar het was er elke keer heel tof...
 
Daar sta ik van te kijken...Ik heb mijn Duc gekocht bij Motoport in Vianen en werd er vriendelijk en vakkundig behandeld..Ik ben er wel een keer of tien geweest voor ik er uiteindelijk mijn Duc kocht, maar het was er elke keer heel tof...

Ik zeg ook: Motoport Amsterdam.
 
En daar bedoel je mee ?

Nou, simpelweg dat het mij ook opgevallen was dat er twee kersverse mede MF-ers zijn die uitermate positief reageren na een uitgebreide mail van medewerkers van een van de genoemde organisaties.
No hard feelings hoor! maar geef toe: dat riekt op z'n minst naar reclame
 
Ach, reklame is ook informatie, je moet het alleen ff wete.
Maar als een bedrijf €16000,- uitgeeft voor een rondje crossen heb je het niet slecht.
8-)
 
Nou, simpelweg dat het mij ook opgevallen was dat er twee kersverse mede MF-ers zijn die uitermate positief reageren na een uitgebreide mail van medewerkers van een van de genoemde organisaties.
No hard feelings hoor! maar geef toe: dat riekt op z'n minst naar reclame

Jammer dat je er zo over denkt.....Ik ben nieuw ja.
Had gelezen over dit forum op een forum over GPS en de mogenlijkheid om het op de motor te gebruiken.

Ja ik ben positief over Gerand Rond, Ik heb vroeger veel van hem geleerd.

Ik wilde alleen mijn menig geven......
 
Alsnog welkom hier...

Neem verder geen aanstoot aan de opmerking van mij of anderen, het is alleen heel lang stil geweest op dit topic en er kwamen wat toevalligheden bij elkaar uit.

Het gaat uiteindelijk natuurlijk om oprechte antwoorden op een vraag die hier gedropt wordt. Ik ga er nu dan ook vanuit dat je oprecht bent. Respect :}
 
Thx voor de welkom.
Heb al een hoop leuke dingen gelezen hier en zal zeker blijven....motor rijden gaat NOOIT meer uit je bloed als je er eenmaal besmet mee bent :)
 
Voor de Belgen of anderen die in de buurt wonen:

Op het Centrum Voor Motorbeheersing in Tongeren geven ze ook lessen offroad voor allroadmotoren.

Ze hebben een goede reputatie hier omdat ze ook de rijïnstructeurs opleiden.
Zelf heb ik er mijn eerste beginnerslessen gehad.

Als ik wat meer ervaring heb ga ik zeker die offroadlessen eens doen, want het modderen met die fiets lukt nog niet zo heel goed :o

full
 
Vraag toch gewoon of er iemand een dagje wil gidsen voor je. Kost niets en net zo leerzaam.
 
Even een update. Ik ben vandaag in Maurik bij Gerard Rond geweest (Motor Island)

Hierbij mijn ervaringen die ik vandaag (3-4-04) heb opgedaan op Motor Island. Met een aantal collega's van organiseren we ieder jaar iets op motorrijgebied en dit jaar was Motor Island aan de beurt. Ik kan hier een heel verhaal schrijven, maar als ik het in het kort zou willen samenvatten komt het erop neer dat we een geweldige dag hebben gehad, niet in de laatste plaats door de professionele begeleiding en verzorging.

Ik heb de hele dag gereden met een TT-R250 wat me enorm goed bevallen is. Qua off-road ervaring ben ik een absolute beginner, maar heb wel redelijk veel ervaring op de weg (supersport) en diverse circuits. Toch had ik heel snel het gevoel dat ik behoorlijk met deze machine uit de voeten kon. De begeleiding van Gerard is goed (hij is natuurlijk niet de minste in motorcross-land) en volledig afgestemd op de ervaring en interesse van de groep. Doordat de groepen relatief klein zijn (max. 10 man) krijgt iedereen begeleiding op maat.

Kortom, een aanrader als je eens iets anders wil doen dan de gebruikelijke rijvaardigheidstrainingen. De omgeving waarin gereden wordt is zeer gevarieerd (weiland, crossterein, obstakels, bruggen, etc.) en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel de beginner als de gevorderde off-road rijder.

Hierbij nogmaals dank aan de organisatie voor deze geweldige dag !

En met de veiligheid zit het ook wel goed, voldoende kleding, helmen en laarzen voor iedereen aanwezig. Met mijn handicap van wegracen (andere bochtentechniek) ben ik een keer of 7 redelijk op mijn muil gegaan, maar verder weinig last ;)
 
Ik heb zelf met de Cagiva de allroad-cursus bij Henk Seppenwoolde gedaan. FANTASTISCHE dag gehad!!! Wel 2 dagen spierpijn :)

Ik post 'n paar foto's van die dag. Hier is het nog oefenen, 'spielerei'. Op het moment dat 't echt spannend werd hadden we geen tijd meer om foto's te maken .... *D

full
 
Terug
Bovenaan Onderaan