Show hier je chopper !!!

Beetje klein.... B| Dan maar eentje van mn kont, die is wat groter.... ;)

full


Uhm... nog niet groot... Maar mag ook niet meer zijn als 100 kb,
hoe doen jullie da???
 
Ik ben ook weer lekker aan het klussen geweest! Nieuw achterbandje, zij trommel verwijderd, blokkie gespoten en uitlaat in getaped. (Wou alleen dat mijn nieuwe uitlaat eindelijk eens klaar was '( )

full
 
:Z ik vind choppers wel leuk stond op het punt een honda supermagna te kopen maar heb een sport ding gekocht,als ik ooit geld teveel/over heb en ook nog eens de ruimte koop ik hem erbij.
die 4 vette uitlaten en dat dichte achterwiel :9~

was alleen moe omdat ik het hele topic had doorgelezen
IK wil ook een supermagna... ;(
 
ziet er goed uit Peter!!! Wil je vragen nog twee foto's te plaatsen, van de "cockpit" en van je achterzijde van de buddy! Ik heb nl. zelf een XV700, waarbij ik ook de tellers wil verwijderen... en zie dat je aan de achterkant tevens het "handvat" hebt verwijderd...

alvast dank!!!

dAve
 
wazziemooooooi! en die Longshots maken het af! duur?

Hij is nog niet klaar!
Op het verlanglijstje staan nog forward controls, andere knippers achter(mini, zitten nu al kleinere op maar nog te groot naar mijn smaak), ander achterlicht. Maar eerst m'n bankrekening weer op orde brengen. (slik)
Spiegels, handvatten, stuur, uitlaten ed waren al naar mijn smaak. Ik was ook met 1 bezig uit dld met kort achterspatbord en 240 achterband (zo zou ik 'm het liefst hebben, maar dat kost een boel euri), maar ik kon deze zo "goedkoop" krijgen dat ik 'm niet kon laten staan *D .
De verkoper had geld nodig en ging zowaar accoord met mijn bod waar ik mezelf wel voor schaamde! Voorlopig kan ik ook niets ontdekken, dat er iets aan zou mankeren en hij is toch erg goed nagekeken. Dus mischien heb ik gewoon erg veel mazzel gehad!!!
 
full


Het cockpitje blijft nog ff een probleem. Wil ik op den duur helemaal (laten) verwijderen. Maar ik zit nog even met al die belachelijke bedrading....

Heb nu de klokker gedemonteerd, alles doorgeknipt en de steunen afgezaagd. Je houdt dan alleen 2 van die rare opstaande randjes rond 2 rechthoekige gaten over.Ik heb de gaten dichtgemaakt met stukjes plaat, daarna ducktape er over en het hele spul in de aluminium Hammerite gezet. Net de meest elegante oplossing maar voorlopig voldoende.
 
Choper...nou ja; bobber! :)

Dit is mijn beestje!

Fiets1.JPG

Fiets2.JPG

Fiets4.JPG


Toen ik 'm in de shop zag, was ik meteen verkocht! Hij scheen er net 1 of 2 dagen te staan.
Tot mijn verdriet heb ik er een geveerd zadel op moeten zetten vanwege mijn rug. Ik vond het originele lage hardtail zadel echt enorm mooi, maar ja; 3 dagen pijn lijden na een half uurtje rijden is ook niet echt wat. Ach dit zadel staat er sowieso ook wel mooi bij, vind ik. :)

Hij zag er eerst zo uit:
Fiets5.JPG


Ik ben alleen nog niet echt helemaal tevreden over het geluid, en hij rijdt nogal schokkerig als je rustig in de lage toeren zit te toeren. Optrekken doet-ie echt als een beest! })
 
Laatst bewerkt:
Het blok is uit '96 heb ik begrepen, en hij is net 2 - 2,5 jaar geleden zo omgebouwd.

Ik wou dat ik daar de eer voor kon opstrijken, maar helaas! ;) Ik heb 'm zo gekocht en een paar dingetjes laten veranderen ondanks de sticker: "If you value your life as much as I value this bike, don't FUCK with it!"

:P

Misschien dat ik in de toekomst weer eens ga proberen met het originele zadel te rijden; die heb ik nog.
 
Laatst bewerkt:
erg gave bike,

enne persoonlijk vind ik het geveerde zadel wat je er op hetb zitten, mooier bij een bobber passen dan het voormalige(chopper)zadel!


enne dat geluid,
Je hebt er toch n supertrapp demper op zitten, het voordeel daarvan is dat je door middel van plaatjes aan t eind het geluid en tegendruk kunt bepalen.
Dus door wat plaatjes te verwijderen of toe te voegen!
Mooi systeem!
 
Heheh, oh ik stelde je net die vraag al in het andere topic.
Ik heb al aan die plaatjes lopen klooien, maar het enige resultaat dat ik kreeg was dat-ie NOG minder geluid maakte. Valt er in de uitlaat zelf nog iets te doen zodat je een wat voller geluid krijgt, maar geen.weinig vermogenverlies?

:) Die vraag stelde ik ook al in dat andere topic. Laten we het ergens centraal houden! :P
 
Sow hee, die is ook niet een KLEIN beetje anders geworden!
Ziet er erg mooi uit!
 
Tenx.

Tja, wat is veel geld? Ik denk netto ( dus met aftrek van de verkoop van de overtollige meuk) in totaal voor het ombouwen ongeveer € 950,-. Veel struinen in 2'e handsbakken bij div. HD-zaakjes, slimme en handige vrienden :} , en natuurlijk E-bay en Marktplaats }) . Tijdsduur plmns. 3 maand.
 
Terug
Bovenaan Onderaan