bandit 600, het grote bandit 600 topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
trouwens, dit zal vast iemand weten
Zijn er standaard vervangingssetjes te krijgen voor de motordekselboutjes.
Ik had graag rode geanodiseerde gehad maar geen id waar die te vinden zijn.

Staat zeker zo mooi als ik mijn motordeksels gepolijst geb(als ik daar tijd voor kan vinden) want heb er 1 gedaan, wat een werk :X

Iemand niemand?
 
Oxydeert dat geanodiseerde alu. nu of niet :?
En is het vervangen voor zo'n boutenset een kwestie van boutje eruit, boutje erin?
Dan weet ik wat ik ga halen :9~
 
Laatst bewerkt:
Blok is hetzelfde... muv wat slangetjes die het nieuwe blok meer heeft, dus je zou dan in princiepe wat overhouden :)
 
134 euro voor 29 boutjes???????????????


|(

wat een zakkenklopperij.
is het van goud ofzo?

Jah zie het nu ook zat bij de verkeerde te kijken |( dan maar weer wachten op de eerstvolgende beurs. Daar zal het hopelijk een beetje goedkoper zijn '(
 
Jah zie het nu ook zat bij de verkeerde te kijken |( dan maar weer wachten op de eerstvolgende beurs. Daar zal het hopelijk een beetje goedkoper zijn '(


ik heb best 134 euro over voor een accessoire voor mn motor.
maar niet 29 boutjes. ZELFS MN HUGGER WAS GOEDKOPER!
kep er max 40 euro voor over, en dat vind ik nog veel voor een paar boutjes :X
 
Het moeten natuurlijk wel kwaliteitsboutjes zijn... beetje lullig als je ze vastdraait met de kracht aangegeven in het WPHB en ze breken :X
 
Hallo!
Ik zou graag nummer 44 willen worden op de lijst met mijn bandit ;)
 
:+

lekker dan.

kunnen we niet gewoon een belgie en nederland meeting houden?
belgen lekker in de ardennen en de nederlanders in het midden van het land...
SUZUKI Bandit meeting 29.08.2004

Informatie:

De rit vertrekt in Kalken om 10u00 verzamelen aan de kerk en een half uurtje later is het de bedoeling dat we aan het brommeren zijn.
(voor diegene die willen, samenkomst om 9.10 aan Q8-station na kennedytunnel op E17)

Aan de start is het mogelijk om drankbonnetjes voor onderweg te kopen, dit gaat een pakje zijn van 4 bonnetjes, voor 6 euro. (eventueel overschot gaat naar de drankpot in destelbergen, dus niet in eigen zak!!!)
Deze zijn te gebruiken op de eerste stopplaats na 50 km bij onzer allen gekende Dirk’s frituur. Hier kan men zich te goed doen aan een pakje friet of een snackske. Dan gaat de rit verder om na 50 km prachtige baantjes en weggetjes bij de tweede stopplaats te komen. Ook hier kunnen jullie de bonnetjes nog gebruiken. Dit is de laatste stopplaats voor de drankbonnen!

Na nog es 50 km komen we dan aan de eindbestemming van de rit, Destelbergen. In een knappe brasserie hebben we de tuin gekregen bij goed weer of zaaltje bij slecht weer. En, er is een barbecue voorzien.

De prijs voor de BBQ is 15 euro, een pot kan je ginds zelf bij elkaar leggen voor de drank.
In de prijs zitten kippevleugeltjes, worst, merguez, spare ribs en dergelijke, groenten, aardappel in de schil en verschillende sausjes. Verder hebben we priveplaats en er is plek genoeg om de motors kwijt te geraken.
Wie blijft voor de BBQ kan dit via een overschrijving bevestigen VOOR 20 augustus, 15 euro per persoon, dit met melding van je naam en je nickname! je bent pas ingeschreven wanneer er betaald is.
Je kan je overschrijving doen op rekeningnummer 035-3885105-05 op naam van:

Vaes Kristel,
hoogmolenlaan 11
2550 kontich

Pas als je betaling binnen is, ben je zeker van je BBQ .

Let wel, voor de rondrit hoef je NIET op voorhand in te schrijven of te betalen (bonnetjes kan je kopen bij de start). Het zou wel handig zijn toch iets te laten weten via de site of het forum.
Diegene die in Destelbergen nog graag iets blijven drinken zonder te bbq’en kunnen dit uiteraard zonder probleem.
Nadien is het niet zo ver meer naar de opritten van de verschillende autostrades, hierna wens ik een ieder van jullie een behouden thuiskomst!

Hopelijk allemaal op post en goed weer natuurlijk

Kristel / missiebandit

Met dank aan :

Frituur frit-esse bij den Dirk en zijne buurman in St-lievens esse

Café vogelzang Reinaert (bbq)
Nieuwstraat 62 Reinaertweg 51
Michelbeke                        9070 Destelbergen







Of we doen hier allemaal aan mee? Eeen mooie rit in Augustus.

Iemand interesse??????????????????? :]
 
Komt er in Juli nog een leuke toer? Augustus - bijna september is zo laat.

Zeeland-toer ofzo :)
 
Laatst bewerkt:
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Gisteren m'n bandietje laten schuiven. Heb gelukkig zelf niks maar de bandit is er minder goed aan toe. Olie lekt uit motorblok, voorspatbord volledig kaduuk, stuurkuipje aan gort en tegelijkertijd heb ik ook een reden om eindelijk is dat superbikestuurtje te kopen. Wat is er gebeurd. Ging gisteren nog eventjes tanken aan tankstation op de E40 in Haasrode. Bij het verlaten van het takstation richting gewone baan (dus niet terug naar de autostrade) maakt de baan een bocht naar rechts en daarna een naar links. De rechtse gaat goed, wil de linkse aansnijden en bij insturen glijdt m'n voorwiel zonder waarschuwing onder me uit. Bike en mezelf richting berm. Al glijdend denk ik nog fuck!!! m'n bandit, kijk eventjes op en zie haar het gras in glijden alwaar ze met een zijwaartste salto tot stilstand komt tegen een betonnen paaltje |( . Dan heb ik mezelf maar rustig laten uitglijden en ben ik de schade gaan bekijken. Gelukkig niks aan de tank en enkel kuipschade. Jammer genoeg heeft het paaltje zich net tussen het spatbord en stuurkuip geparkeerd, vandaar toch redelijk wat schade. Had het enkel de schuiver geweest dan had het nog goed meegevallen. Visueel ook niks aan de voorvork, maar dat moet ik toch maar is laten uitmeten. Aangezien jullie toch altijd roepen om piccies heb ik er maar meteen een paar geschoten.

99944


En zo staat ie er nu bij:

99945


Wat zijn dan verder m'n plannen hoor ik jullie al vragen:
- stuur wordt vervangen door superbikestuurtje
- Stuurkuip vliegt eraf en wordt een dubbele koplamp
- voorspatbord wordt vervangen door carbon exemplaar
- rem- en koppelingshendel worden eveneens carbon
- en als ik dan toch bezig ben zet ik er maar meteen ook andere spiegels op

Dit zal weliswaar een lange termijnplan zijn want voorlopig heb ik m'n centen nodig voor het huis dat ik net gekocht heb. Ik zal dus proberen alles zelf te doen en stukje voor stukje m'n bike terug op te bouwen maar dit kan wel eventjes duren. Jammer maar helaas, zulke dingen gebeuren altijd op slechte momenten.
 
Laatst bewerkt:
Nou Bandaddict, heb je zelf niets.
heel veel succes met opknappen. Ik heb namelijk precies het zelfde meegemaakt. En dat was voor mij de druppel om hem helemaal zelf op te knappen. Motoport kon hem voor € 4600 opknappen |( , dat vond ik iets te gek.

Foto begin dit jaar:
99958


Foto nu:
99485
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan