[centraal] MF'er gespot? Post het hier! (3)

Status
Niet open voor verdere reacties.
Fijne vakantie!

Ik hoop trouwens niet dat je nu een te negatief beeld hebt van Roadrunner. Ik vind het echt een topzaak! Ze hebben me in ieder geval er fijn geholpen na mijn crash..

Neem muggenspul mee naar Schotland! :)
 
Om een uur of 1/2-11 ingehaald door een zwarte motor op de N3 richting A16 :] ....
even kijken... jahoor een MF stikker. Beetje gas bij om te kijken welk merk het is....helaas, alleen een zwarte rugzak en een kleurige helm. Na de afslag Sterrenburg rechtsaf op de rotonde... bijna nog een graspolletje aangereden.. :)

Groeten YamaJoen

Mooie helm trouwens....

Zal ik geweest zijn op mijn Mille (pantervel is er nu af, anders was ik vast herkenbaarder :+ Binnenkort is 'ie Haga replica) ...moest vandaag om 11.00 beginnen op mijn werk in S'burg (de helm is een Shoei exceed Norick Abe en dat graspolletje lag precies in mijn lijn!)
 
Hou jij ook nog toezicht of het wel mooi gaat worden??? :+
Maar ik heb er wel vertrouwen in, die man die mij hielp (Roland zeker?) lijkt mij wel een goede gozer. Komt zelf met ideeen, kan wat voorbeelden laten zien met plaatjes en dat zag er allemaal héél gelikt uit!

Natuurlijk ga ik uitgebreid posen als ie klaar is hier op MF 8-)

Ik zal er af en toe op spugen en een snotje op schieten....gaat 'ie mooi van glimmen ;) Roland is een Kunstenaar (vraag maar aan TLR freak).
 
Fijne vakantie!

Ik hoop trouwens niet dat je nu een te negatief beeld hebt van Roadrunner. Ik vind het echt een topzaak! Ze hebben me in ieder geval er fijn geholpen na mijn crash..

Neem muggenspul mee naar Schotland! :)


hoho, voor dat ik verkeerd wordt begrepen. Roadrunner is een van de betere zaken in arnhem e.o.! Dat ze de t-shirts niet hadden was jammer...en dat rvs lassen had ik niet anders verwacht...
Anti-mug is ondertussen in scheepsladingen ingekocht :)

spirit69
 
Wederom gespot vanochtend: BaBy_BanDiT_BiKesTer :)

En gister een Soes GSX 600 op Scheveningen.

Greetz,
Vinz
 
Een keer iemand vanaf de motor gespot. Vanochtend of de afrit Hoofddorp vanaf de A4/A5. Ik stond voorgesorteerd voor de richting Aalsmeer toen er op het vak voor rechtdoor een blauwe R1/R6 (sorry zag zo snel niet welk van de twee) langs kwam met sticker.
 
Eindhoven, Professor Dorgelolaan
6-8-2004, 08:20


Bij het stoplicht op de kruising Prof Dorgelolaan/Kennedylaan. Geen idee wat voor motor, zag het pas op het allerlaatste moment (ik ging linksaf naar de Kennedyplein parkeergarage, de motor ging rechtdoor ri PSV stadion). Volgens mij een zwarte ;)
 
Wederom gespot vanochtend: BaBy_BanDiT_BiKesTer :)

Greetz,
Vinz

Hee Vinz... was weer ff leuk inderdaad, kort maar krachtig zullen we maar zeggen! ;)
Mooie motor trouwens, had vorige keer meer oog voor je sticker dan voor je bike...

cu next time! :]
 
Gisteravond Lady J weer gespot. Ze stond midden op de Amerikaweg in Zoetermeer samen met een andere motorrijder (die pech had?) een beetje het overige verkeer te hinderen ;)
Je bent lekker bezig he? Je ziet ook alles. Trouwens de gene die ik aan het helpen was, is ook een mf-er was De Das. Dus die had ik ook gespot. Waarom zwaai/ toeter je dan niet???
 
That was me....net voor ik morgen op vakantie ga naar schotland wilde ik nog zo'n fijn afkoelend en goeddoorluchtend t-shirt kopen..hadden ze niet..en mijn uitlaat was lek..of ze die nog even konden lassen...rvs..kon ook al niet...de smidse in arnhem heeft mij vervolgens uit de brand geholpen..klaar terwijl u wacht, zonder de uitlaat eronder uit te halen hebben ze hem gelast! Klasse, de demper was bijna voor drie kwart aan het doorschuren...denk niet dat schotland mijn triumph met open pijp lang had geduld :)

Heb er zin an...bochtjes en bergjes in schotland...alleen de midgets en de regen...

Die XJ600 hoort bij Walm96 :P Alleen nog niet de sjoegem om er een sticker op te plakken.
Beide zijn netjes op de boot gezet gister in Ijmuiden - niemand een traag voorslepend convooi Arnhem-Ijmuiden gespot?!
Haha, Spirit69 kamerbewoner.... houwen we d'r in.
 
Gisterochtend 6 augustus om 09:50 op de A12 Inntal Autobahn gespot tussen Innsbruck en Kufstein in Oostenrijk. In iedergeval 1 MF-er, maar ik vermoed dat diegene die op z'n achterwiel invoegde ook een MF-er is geweest. Wie o wie heb ik gespot. Ik was zelf in koekblik met sleurhut onderweg terug naar huis vanuit Italie...
8-)
 
Gisteravond rond 7uur een rs, vuk a duk?, grim reaper :} thx dude :P en stoney maloney :+ gespot, en dat allemaal op de A9 ter hoogte van rottepolderplein
 
Begin van de middag in Tiel thv de Waalkade... Gespot.

Gele Ducati :? en een Suzuki GSXR :? (denk ik)
Jullie hebben nog wel gegroet (ik reed op een groene ZX6R, zie mijn icoontje)

Wie o Wie waren dat?
 
vanmiddag in hoorn nh bij de treinovergangom 13:30

jij hoorn in op een zwarte motor kon het merk niet zo gauw zien, :?
met een mooie geluid *D berijder ook in het zwart
ik met het koekblik stond aan de andere kant (hoorn uit)
koekblik zonder airco :(
 
Vanmiddag op de paddock voor het restaurant (TT-circuit natuurlijk) een rode Yamaha Thundercat, kenteken beginnend met MZ en op je tanksticker geschreven "catch me if you can".
 
uurtje geleden in de buurt van harderwijk ( :? denk ik..... :Z )

Knal gele versleutelde cbr600??? :?

Vroeg je nog wat voor motor het was, kon het antwoord echter niet goed verstaan |(

Mooi ding in iedergeval!! :}
 
Ik heb om zaterdag 7 augustus 14.15 een GSX-R600 Srad gespot Bij een BP tankstation (????) je was samen met een zeer goed uitziende dame op een Honda VFR400 en er reed een aprilia rvs mile mee.
 
Zo, ff een rijtje spots van mij, van sommigen weet ik wie het zijn, van sommigen wil ik het wel weten en ééntje kan maar beter nniet melden dat ze het was :

Gisterenmiddag in de Skin Art, Utrecht.
Rat&Mouse met z'n zwangere MoTorDMuis, MadVmax met z'n meisje ( Zeepie, Soepie, Snoepie??? ) en uiteraard Niels ;)

Wie waren gisterenavond door Leersum om 19.15 op een blauw/grijze BMW en om 19.30 op een rood/zwarte CBR met een zilveren helm over de Rijksstraatweg, ik zat ( als altijd ;) ) te eten op het terras van Touché .

En als laatste wil ik niet weten wie de MF-ster op een diepblauwe ( "Fazer" of soortgelijk model, blonde paardenstaart onder de helm vandaan, MF stickre op kentekenplaat ) was die me straal voorbij reed terwijl ik zonder benzine stond langs de A12 tussen Zeist en Doorn, met de Big Zed ( Kawasaki uit 1975 ) in vol zijaanzicht op de vluchtstrook ( dus duidelijk met "pech" ) en met 2 armen zwaaiend naar elke motorrijder om te kijken of ze wilden stoppen. Oké, 2 volgetatoeerde armen in een rood/wit gestreept hemdje valt niet erg op |( .
Wat een paar motorrijders deden ( van de ruim 25 die er langs zijn gereden ) was voorbij rijden met hun duim omhoog |( |( Nee imbeciel, dat is geen rustplek, ik heb pech |( |(

Verbazingwekkend dat ik daar meer dan een half uur heb gestaan en dat de enige die stopte een juffrouw was op een Harley zonder mobieltje en 2 jongens op sportmotoren waarvan ik van ééntje z'n mobieltje mocht gebruiken om naar huis te bellen voor een jerrycan benzine.

Nu rij ik al meer dan 27 jaar motor en kan me tijd nog heugen dat motorrijders voor elkaar stopten ( ik doe dat zelfs met de auto ) maar dat is helaas blijkbaar helemaal voorbij. Ook al heb je ( wrschlk zoals dat blonde ding ) geen verstand van motoren en techniek, alles wat ik nodig had was 1 minuutje van je beltegoed !!!!!!!!!!!!!!

Uiteraard is er van de honderden auto's niet eentje gestopt :(
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan