SC-Procject Conic 70's uitlaat voor Yamaha XSR700 (zwart)

DanielK

Rookie
22 jul 2017
9
0
Zaandam
Ik verkoop mijn SC-Project Conic 70's uitlaat voor de Yamaha XSR700 (ook te monteren op de MT07)
Het is een prachtig afgewerkte, solide en kwalitatief hoogwaardige uitlaat, die bovendien een stuk lichter is dan de originele uitlaat. De zwarte keramische coating is niet aleen mooi, hij is ook beter in het afstoten van warmte.
De uitlaat is voorzien van E-Keur waardoor je hem probleemloos kan monteren.

Het geluid is echt tegek, maar voor mijn smaak net iets te veel voor het soort ritten dat ik graag maak. Daarom is hij na één proefrit ook gedemonteerd een dus nog zo goed als nieuw.

De uitlaat is een volledig systeem en komt met alle originele en standaard materialen:
- Montagematerialen en veren
- In de originele verpakking
- Met het originele aankoopsbewijs en garantie
- Met de originele documentatie, waaronder de E-Keur pas

Mocht je belangstelling hebben hoor ik natuurlijk graag van je via dagknoest@hotmail.com. De vraagprijs is €550,-

Ophalen of verzenden kan in onderling overleg.
full
 
Laatst bewerkt:
Er zit een DB killer in gelast, dus hij is niet uitneembaar. Mijn broer heeft de MT-07 versie van deze uitlaat (met carbon kapje), en hij klinkt hetzelfde als die uitlaat wanneer de DB killer er in zit. Het geluid is net wat te agressief ofzo? Meer een smaak ding dus. Er is vast iemand die er heel blij mee zou zijn.
 
Hey! Bedankt, voor de tip. Ik had hem daar al gepost, maar nog geen reacties... ;).
 
Laatst bewerkt:
Ja ik zag hem al, heb een reactie geplaatst. Ik heb eventueel een nieuwe akra highmount of een gebruikte titanium (laag model met slashcut pijpje aan onderkant) voor als je een uitlaat met normaal geluid wilt. Ik kan niet kiezen twijfel of ik de highmount erop ga doen of deze laat zitten. Leuke van de highmount is dat je hem ook als korte pijp kan maken, denk eraan zelf een slash cut pijpje met iets van db killer ervoor te verzinnen.
 
Heb je de titanium in z'n nieuwe uitvoering met carbon of gewoon metaal? Heb carbon nooit zo'n mooie toevoeging gevonden voor de xsr...
 
Terug
Bovenaan Onderaan