Motor parkeren bij de Kuip

Jurian87

MF'er
24 apr 2008
221
1
Utrecht
Ik wil vandaag een keer met de motor naar de Kuip voor de wedstrijd, maar ik heb geen idee waar ik hem kan parkeren. Ook las ik ergens dat er bij de kuip wel een stallingsplaat is waar je je helm in de kluis kan gooien. Weet iemand hier meer over of is er een ander alternatief voor motorrijders die naar het stadion willen komen?

De zoekfunctie leverde niet veel (of alleen heel oude topics) op.
 
Wedstrijd is natuurlijk begonnen nu (veel plezier!), maar ik toen ik vorig seizoen in de Kuip was zag ik er ook een hoop op het stadionviaduct geparkeerd staan.
 
Je kan gewoon de parkeerplaats oprijden en de stewards daar wijzen je de weg naar de "motorparkeerplaats". Dat is feitelijk niks meer dan een rij tussen 2 rijen auto's in maar werkt perfect. Helm kun je bij binnenkomst gratis in bewaring geven bij de stewards. Krijg je een bonnetje, achteraf weer ophalen.

Vandaag ook weer prima gegaan! :)
 
Bedankt voor de reacties! Heb de motor voor de Pathé neergezet. Helm kon ik inderdaad bij binnenkomst achterlaten bij de stewardpost. Ideaal.
En niet geheel onbelangrijk: drie punten in eigen huis gehouden :).
 
Aan welke kant van de Kuip is die steward post waar je de helm inlevert? En heb je hem gewoon bij Pathé op de stoep gezet of bij het betaald parkeren?
 
Gewoon op de stoep. Staan er staat, naast de fietsen. Staan ook een paar motors en scooters van mensen die daar werken.

Op de stoep tegenover de Beer staan ook wel eens motors trouwens ;)
 
Heb de motor inderdaad gewoon op de stoep gezet, naast de fietsen.

Direct na het scannen van de tickets werd aangegeven dat ik met een helm niet naar binnen mocht en dat ik me bij een andere steward moest melden. Deze steward nam mij mee naar een wat groter hok waar ik mijn helm kon afgeven in ruil voor een nummertje. Dit hok stond direct naast de ingangspoortjes (gedeelte met nrs. 45 tm 52). Ik ga er vanuit dat elk afgesloten deel een eigen steward hok heeft waar je je helm kwijt kunt.

In dat geval gespot waarschijnlijk ;)

Haha, mooi. Het was een zwarte Kawasaki z800.
 
Terug
Bovenaan Onderaan