Laatste berichten bovenaan?

FastnSweet

MF veteraan
13 sep 2007
35.989
49
Noord-Oost Veluwe
Is er een manier waarop in een topic de volgorde kunt omdraaien?
Dus nieuwste postings op de eerste pagina en nieuwste bericht bovenaan ipv op de laatste pagina en nieuwste bericht onderaan?
Bij het vorige forum kon je dat instellen en ik mis die weergave echt enorm!
 
Ik kwam hier voor de vernieuwing dagelijks en dan was er altijd wel wat te doen in tenminste een paar van mijn favoriete topics. Nu check ik misschien elke 4 dagen en is er zelden meer iets. Ongetwijfeld is het aantal posts structureel flink gedaald. Niet meer makkelijk favorieten kunnen zien, en telkens extra handelingen moeten doen om de meest recente posts te kunnen zien, zijn hier ongetwijfeld debet aan. Ik kom binnenkort maar helemaal niet meer.
 
Ondanks dat het forum een stuk sneller is geworden, mis ik ook een aantal dingen, waar het oude forum voor mij gebruiksvriendelijk was.........
We zijn nu een paar weken/maanden verder, maar ik kan er maar moeilijk aan wennen.

-De Favorieten-mogelijkheid staat bovenaan mijn lijst (bookmarks heb ik geprobeerd en werkt niet vergelijkbaar, ook al wordt dat beweert)
-Laatste posting bovenaan niet mogelijk
-NIEUW blijft bij elk Subforum staan, ook al heb ik alles gelezen/gezien...........geen nieuwe postings en toch NIEUW (logica?)
 
- Xenforo 2.1 komt er aan, daar zit een nieuwe bookmarks in (nu hebben we een losse plugin). Hier meer info
- Ik heb onze developer een mail gestuurd of dat te bouwen is. Meer info volgt zodra ik het heb.
- Nieuw geeft aan dat er nieuwe posts zijn gemaakt in het betreffende forum. Tevens hebben we de knop "Markeer forums als gelezen" bovenin staan die je kan gebruiken om alles als gelezen te markeren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan