MF 't Gooi 159

Mag Zot t**ten :?

  • Tuulk

    Stemmen: 33 78,6%
  • Nope!

    Stemmen: 2 4,8%
  • Enkel z'n eigen

    Stemmen: 7 16,7%

  • Totaal aantal stemmers
    42
  • Opiniepeiling gesloten .
Goede vriend van me heeft een kaart voor de beurs over. Moet een tientje kosten. Voor dat geld is het nog leuk.. stuur me even een berichtje bij interesse!
 
Beurs was nogal karig, maar wel gezellig. KTM, Kawa, Suzuki en Honda waren afwezig, zelfs Triumph was nergens te vinden. De reclame meisjes vielen ook tegen, die hadden allemaal hun tieten vergeten mee te nemen. 8)7

We moesten het dus meer hebben van het weerzien van bekenden (o.a. de fam. Maniac) en het slappe geouwehoer dat daaruit voortkomt. Dat was dan weer leuk. Al met al hebben 104 en ik ons goed vermaakt en het eerste frisse ritje van het jaar zit er op. Volgend jaar ga ik wel van Goedhart naar Molenaar, dan heb je meer motoren gezien dan op de beurs.
 
Beurs was voor mij altijd weer beetje begin motor seizoen. Ik ga er niet heen. Weinig nieuws om te bekijken als de helft toch niet aanwezig is. Jammer hoor...
 
Zonde inderdaad, maar ben er al jaren niet meer geweest :z

Mijn motorjaar begint tegenwoordig bij de dag op weg naar de Eifel :')
 
of twee dagen daarvoor als ik m'n motor check en bedenk dat nieuw rubber wenselijk is :')
 
Mooi op tijd dan X :')

Ik ga morgen naar de beurs, meer om weer eens wat mensen te zien en gezellig te ouwehoeren.
Misschien n helm scoren en stiekem even wat motoren proeven. Nieuw kan ik toch niet kopen.
 
Morgen ook even. Mooi ruk dat de merken het laten afweten, hopelijk staan er dan wel veel occasions? Kan ik misschien het vrouwtje overtuigen dat er echt een SMT of 1190 moet komen...
 
Eens met alles. Maar een avondje brommers kijken en bier drinken: ik kan ergere manieren bedenken om de avond door te komen :)
 
Morgen wordt het wederom prachtig weer en nog zelfs wat warmer dan vandaag. Wij gaan een rondje om de kerk ploffen, geen idee wie nog meer.
 
Dit is het internet, dan zoek je een paar uit en zeg je dat die van haar zijn, opgelost.

Naar Goedhart geweest in plaats van de beurs. De fraulein gaat toch niet langer dan een uurtje geboeid zijn, ik wou per se de 1190 zien, dus dan is het net zo makkelijk om de toegangsprijs uit te sparen. Aan de andere kant, Goedhart was ook niet echt veel. Het is gewoon een grote dealer, zo spannend was het ook niet echt. Dan is de beurs een beter evenement.

Zelfde geld voor de 1190. Het is een prachtige motor, daar niet van. Zit prima, wil er graag eens op rijden. Maar het is wel een hoop plastic. En voor mij had de standaard Adventure ook wel iets hoger gemogen, net als de R. Met de R mis je dan weer de elektronische vering, en die is dan wel meer makkelijk (denk ik) met af en toe duo.

Vergeleken met een Tiger of GS is het eigenlijk best een kleine motor. De GS is een fucking tank in vergelijking.

De AT is ook leuk trouwens.
 
Laatst bewerkt:
Ach, voor die ervaring heb je niks gemist aan de beurs dan Ilja ;)

Ik heb me er wel goed vermaakt maar dat was meer het gezelschap dan de beurs zelf.
Wel heeft n motormaatje n helm gewonnen bij n loterij, 4 euro voor n rossi livery is niet gek. Behalve tickets voor fatboyslim in Tivoli niks uitgegeven vandaag, prima.
 
Het was de uitgave die me tegenhield, wetende dat de fraulein toch vrij snel zou zeggen dat we maar eens moesten gaan. Goedhart was net mooi. Al heb ik wel de SM demo gemist. Als m'n achterwiel in elkaar had gezeten en werk had niet in de weg gezeten op vrijdag dan had ik ook het hele weekend meegedaan.

Enerzijds is een straatmotor logisch, wetende dat ik nauwelijks toe kom aan SM. Anderzijds stap ik op en denk ik, meh, hoop plastic, netjes rijden, duo achterop. SM blijft het mooist. Het meest puur. Als ik niet in een goede flow zit is het kut, maar als het eenmaal klikt (kan per sessie verschillen) dan is er niets mooiers dan voluit kunnen gaan zonder grote gevolgen als het fout gaat. Het is niet vaak dat ik durf in te sturen met het achterwiel nog in de lucht, het is niet vaak dat je een paar meter springt, het is niet vaak dat je een highside opzoekt, qua rijden wordt het niet puurder dan dat terwijl het betaalbaar is ... dat laat je wel allemaal gaan als je hier op de openbare weg gaat rijden.

De Nolan helm was wel gaaf bij Goedhart. Daar zou ik wel voor willen betalen. Was net een maatje te groot maar de kleurstelling was precies goed. Blauw-oranje, bijna de MotoGP KTM/RedBull kleurstelling.




756014218.jpg
 
Laatst bewerkt:
Dat wordt gewoon een 1190 Lank.....

Als je die van mij koopt en genoeg aftikt... ben ik bereid proef te rijden op de 1290 :+
 
Terug
Bovenaan Onderaan