Vanochtend onderweg naar werk, met eindelijk de motor -voor nu dan even- 'af': valbeugels, zadeltassen en handkappen. M'n idee was vanaf het begin al om er een soort kleine tourmotor van te maken. Aardig gelukt, geloof ik. Van de zomer wellicht de tank een ander kleurtje en dan is 't 'm helemaal, medunkt.

Met, als ik het goed zie, wat altocumulus wolken erachter? Jammer dat ik pas om 8 uur op m'n werk hoef te zijn, om half 7 waren de wolken echt prachtig belicht, maar dan ga ik op 'n doordeweekse dag niet al weg.

1387410
 
Nee, je reed richting je huis. Het was denk ik net al middag 8)7Ben je aan het overwegen over te stappen?

Ah, dan was ik net terug inderdaad. Nee, ik ga nu nog niet overstappen. Met mijn dagelijkse kilometers is electrisch rijden nog geen serieuze optie. Maar het rijdt wel verrassend goed, moet ik zeggen.
 
Bovenstaande foto was gisteren aan het Ohridmeer aan de kant van Albanië, overkant is Macedonië. Vandaag en morgen nog door Albanië toeren, daarna door naar Griekenland. Dagje luieren, en dan langzaam weer terug
 
Bekijk bijlage 1388661Ik meld me ook weer eens hier. Veel mooie foto’s gezien! 😊 Na al dat passief meelezen en -kijken ook een eigen plaatje van vanavond, net voor zonsondergang. Tulpenvelden in de Noordwesthoek van Brabant op de achtergrond.
Mooi, en wist je dat de mooie kleuren in de lucht te maken hebben met Saharazand dat hoog boven ons hoofd over Nederland waait?
 
Morgen eind van de middag pas in het zuiden. Dus je kan nog prima rondrijden hoor! ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan