kroonplaat lassen cb360

michawilden

MF'er
10 sep 2009
182
2
bleiswijk
Ik heb een kroonplaat van een cb360, deze is afgebroken aan 1 zijde en aan de andere zijde zit al een haar scheur.
Nu is mijn plan sowieso vervangen maar kan er slecht aan komen, zijn niet te vinden. Ik zoek dus een adres waar ik deze kan laten lassen. Wie heeft er een goed adres of een naam voor mij?

 
Ik wil hem best lassen voor je.
Je woont alleen niet in de buurt zie ik.
Er zijn vast wel lassers hier op het forum die je kunnen helpen hiermee.

Wat je alvast zelf zou kunnen doen is het gebied rond de las heel goed schoon maken, alle verf eraf halen en goed ontvetten met alcohol.
Neem ook 1 van de vorkpoten mee, dan kan de lasser hem makkelijk passen, de lasser kan hem ook gebruiken om het afgebroken stuk te positioneren, dat is net wat hem het handigst lijkt, neem dan ook meteen de klembout mee.


Succes ermee!
 
Ik heb 2 jaar geleden mijn hele cb360 handel aan Wiel uit bladel verkocht. Momenteel adverteert hij op speurders. Zaten ook kroonplaten bij.probeer die eens.
 
Goedkoop of goed ? er is heeeeel veel verschil tussen poedercoaters, de een heeft ervaring met motordelen, de ander doet normaal gesproken alleen tuinhekken en soms wat ander spul tussen door. Het erg belangrijk dat je iemand hebt die weet wat hij doet en weet waar het onderdeel voor dient, ik zie regelmatig mensen die hun kroonplaten terug krijgen met de coating in en op de passvlakken en daar wordt je echt niet blij van om dat er op die plaatsen weer af te krijgen. of ze stralen je lager gaten lekker mee zodat je lager er later bijna uitvalt. een aanrader is Helvoid coatings in Helvoid. googel maar ff. suc6
 
Terug
Bovenaan Onderaan