Het grote Wat ik onderweg meegemaakt heb topic #23

Bijna met de vrachtwagen een gele BMW(motor) met zijn berijder plat gereden. Kwam voor mij uit de dode hoek achter een busje vandaan. Ik kwam de snelweg af, hij wilde erop bij de op/afrit Eelde. Mocht het iemand van hier zijn, sorry en bedankt dat je snel reageerde.
 
En vervolgens door een vrachtwagen doodgereden worden? Gewoon laten liggen, eerst mogelijke stopplaats melden...
Als je als motorrijder zo'n ding al niet kan ontwijken verwacht je toch niet dat een vrachwagen een motorrijder kan ontwijken die daar een hinde uit staat te benen???

Inderdaad.

Het is een onverlichte weg waar om 5 uur s' ochtends nogal druk gereden word.

Om 10 minuten later hetzelfde te eindigen als dat beest had ik geen zin in...

Wel op het werk een melding gedaan naar faunabeheer.
Volgens mijn collega die later begon lag er niks meer nu.
 
Vergis je niet, sommige heavy users hebben de volgende dag last van een gigantische kegel.
Dus er valt wel degelijk wat te meten.
Oh dat vast, maar dan staat er niet 1 motoragent met een lasergun op de A4 richting dh vlak na de ketheltunnel op de vluchtstrook ;)

Wel van de week m'n theorie weer bevestigd. Had 2 dagen met gewoon m'n helm op zonder elmo cover en niemand ging aan de kant. Vandaag was ie weer droog, schoon op m'n kop en mensen reden nog net niet massaal de middenberm op om ruimte te maken _O-
 
Woont sinds kort een nieuwe buur met een brommer in mijn blok. Onze stoep is ca. 50 meter lang en 2.50 breed en zo zet hij zijn brommer neer: wat denkt iemand dan hè? Bekijk bijlage 1422499Bekijk bijlage 1422500

Misschien zijn van zeggen.
Woont sinds kort een nieuwe buur met een brommer in mijn blok. Onze stoep is ca. 50 meter lang en 2.50 breed en zo zet hij zijn brommer neer: wat denkt iemand dan hè? Bekijk bijlage 1422499Bekijk bijlage 1422500
Misschien zijn manier van zeggen...
liefdekaart-ik-vind-jou-zoooo-leuk.jpg
 
Kwam gister deze Audi tegen met exportplaten. Stond gerust stil voor groen (en meters voor de stopstreep, geen auto's daarvoor) en liet 'm ook nog afslaan toen ik toeterde om te gaan rijden. Kon er ook wel langs hoor, maar ik had geen haast. :) Wat ik me wel afvraag; zo'n auto mag nog 2 weken rondrijden in Nederland, maar is laatste datum tenaamstelling de datum dat de auto de exportplaten krijgt? Dat zou 21-5-2019 zijn.

export-plaat.jpg
 
Staat in RDW.OVI dattie geexporteerd is, maar de tenaamstellingsdatum is idd ergens in mei...
Nou is deze exportplaat in Polen gemaakt, gezien de letters, dus waarschijnlijk rijdt deze auto al sinds mei rond met deze platen
 
Bepaalde doelgroepen rijden hier ook met tijdelijke duitse kentekens rond soms ook verlopen, ken in mijn woonplaats zowiezo 3 auto's die helemaal niet horen te rijden anders dan van Duitsland naar RDW..en niet 40 rondjes door de stad op vrijdagavond..

handhaving vrijwel 0
 
Hee niet zeuren. De gemiddelde Nederlander heeft er zelf voor gekozen dat we 1 eu moesten hebben.
Dan krijg je vanzelf ook alle rommel er van.
En onze totale justitiële apparaat heeft totaal geen capaciteit genoeg om zich met de echt belangrijke zaken bezig te houden. Laat staan met een de boel oplichtende en zich niet aan de regels houdende niet aanpakbare pool.
Kenteken natrekken heeft immers ook geen zin
 
Niet de gemiddelde, net iets meer dan de helft van de stemgerechtigden die ook zijn komen opdagen. Daar zitten de nieuwe stemgerechtigden nu mee opgescheept.
 
Terug
Bovenaan Onderaan