Duitsland gaat herriemotoren verbieden.

T is ook mij herrie ,en daar ging t over ,nix me :+ ,een hond is een ander topic
 
dat bijstellen heb ik dus inmiddels gedaan inderdaad en nee ik verwacht helemaal niks van een ander maar geef enkel mijn mening.
Ik geloof dat een forum daar toe dient dus wat jou hele verhaal nu behelst ontgaat me een beetje....
Jij ziet het (nog) anders en dat is prima....jou mening en mijn mening...tsss
Ik had het over mensen in het algemeen en dat ik je bewonder omdat je je mening hardop durft bij te stellen. Alleen heb ik een hekel aan mensen die menen dat steeds in een ander zijn gezicht te moeten wrijven. Dat is je dus ontgaan? Verder is het verschil tussen ons dat het mij echt niks uitmaakt of een ander denkt een grotere piemel dan mij te hebben omdat hij heel luid pijpt. Ik laat de gehoorschade graag aan een ander over. Dat oorfucken is niks voor mij, ik rijd met stille gepijp en dan een muziekje onder de helm. En dat ook nog eens negenennegentig van de honderd keer alleen.
 
Als je even goed gelezen had had je gezien dat ik het over ettertjes op knetterluide kut scootertjes had....
Motoren heb ik niet genoemd en zie ik ook niet op een wandel/fietspad.
Dat maak jij er zelf van om mijn post op jezelf te kunnen betrekken en zo je 2 centen te kunnen ventileren vermoed ik.
Wellicht moet je iets luchtiger tegen de zaken aankijken en niet zo zuur gelijk lopen toeteren maar het zou ook kunnen dat jij perfekt bent en ik niet.
Geen idee en heel eerlijk vind ik het ook niet erg boeiend...
oh...en dat "fucking monster" is niet mijn hond...........
Je had het over lawaai en een hond eropaf sturen. Ik zeg je alleen dat wanneer zo iets bij mij gebeurt je mag hopen dat ik verongeluk en dat er geen getuigen zijn. Dat is geen bedreiging maar een plechtige belofte. Verwoest jij met opzet het fijne leven dat ik en mijn gezin hebben dan zul je de rest van het miserabele leven dat je rest weten wat je gedaan hebt.
Denk je eens even in dat er op zo’n scooter iemands dochter zit? Ga je voor geluidsoverlast iemand afmaken? Als je zo je stoppen laat doorslaan om wat decibellen dan speelt er meer onderhuids en dien je professioneel geholpen te worden.
 
Ik merkte vanmorgen in de auto dat de grip minimaal was. Het bekende olieachtige laagje na een lange droogteperiode.
 
nee hoor,je bent niet dom....ik had het over mijn hond idd
maar mijn hond is geen "fucking monster" .....dat ben ik zelf als iemand het hier is 🤪
Tegen honden en andere monsters draag ik altijd een stok met roestige spijkers bij me.
 
linksom of rechtsom....ik denk dat wel gesteld kan worden dat het verontrustende ontwikkelingen zijn die er in duitsland en oostenrijk gaande zijn...
ik denk dat de tijd van luide herrie pijpen wel voorbij is en dat het over een paar jaar echt niet meer geaccepteerd wordt....
ik hoop alleen dat er tegen die tijd niet nog veel meer beperkende maatregelen getroffen zijn als gevolg van een hetze tegen motorrijden...
dat is wat ik vind en aub zoekt er verder niks achter....
 
linksom of rechtsom....ik denk dat wel gesteld kan worden dat het verontrustende ontwikkelingen zijn die er in duitsland en oostenrijk gaande zijn...
ik denk dat de tijd van luide herrie pijpen wel voorbij is en dat het over een paar jaar echt niet meer geaccepteerd wordt....
ik hoop alleen dat er tegen die tijd niet nog veel meer beperkende maatregelen getroffen zijn als gevolg van een hetze tegen motorrijden...
dat is wat ik vind en aub zoekt er verder niks achter....
Ik ben gestopt met een aantal anderen te gaan rijden omdat hun V-twin 1000cc supersport met hoge uitlaten precies op m’n kop gericht stond en ik dat zelfs in een stille AGV integraalhelm met oordoppen in, die gele dikke industrie -32 db schuimpjes, niet te doen vond.
Maar dan rijden ze naar Duitsland en dan prakken ze dat hele ding vol met db killers hoewel ze dat nog niet stil maakt. Het is gewoon onprettig rijden.
Zelf reed ik een 98 R1 met bos demper die niet luider was dan de originele maar wat dieper klonk.
Toch zou je deze bos ook als blèr pijp kunnen omschrijven omdat het een aftermarket demper is.
Bij lange na haalde hij het volume niet, er keek helemaal niemand van op of om. De grens oversteken in Duitsland deden velen al met angst en we wisten waar we aan toe waren, lawaai is dikke boete en zorg maat dat je een stille demper daar krijgt.
Nu gaan ze in Oostenrijk de Duitsers achterna en doen er nog een schepje bovenop, een limiet van 95db op het kenteken, zo niet dan kun je gaan.
Ik blijf er bij dat ik, mocht ik daar rijden, me er niks van ga aantrekken.
Het is allemaal een voortvloeisel van de gedragingen van de rijder die zonder fatsoenlijke demper rondrijd. Daar ga ik niet het slachtoffer van zijn.

Iedereen moet zelf weten wat hij doet, overtreed iemand de regels dan riskeert die een boete. Moet je daarom alle motorrijders straffen? Lijkt mij wat onredelijk.
 
Call-your-sista-or-your-momma-when-you-get-home-not-on-the-damn-bus.jpg



True....
 
Terug
Bovenaan Onderaan