Ziet er helemaal niet verkeerd uit @*Jan* . Ik zit hier "opgehokt" werkgeluiden te maken en word er stiekem een beetje jaloers van ;)
Ik zat normaal ook opgehokt vandaag. Had al een uitstapje gepland naar Maastricht en/of Eindhoven aangaande het TRG topic. Ondanks ze regen geven. Ik hoopte daarbij ook op interessante foto's voor hier. Maar dat plan is gecancelled. Ben opgeroepen om te gaan werken deze namiddag.

Ik ben nu mijn helm vizier aan het behandelen met rain-x voor als ik regen tegenkom. Dan kan ik mooie parelende regendruppeltjes zien wegwaaien ... alleen jammer dat ik geen camera IN mijn helm heb daarvoor :P
 
Nog 1tje dan
20200604_093551.jpg
 
Eindelijk weer eens gerepeteerd met de band vanavond! *O*
Daarmee ook het eerste ritje sinds maanden door de regen... want ja als het niet hoeft ben ik natuurlijk ook gewoon een mooi weer rijder. :')

Houweffer, onderweg naar huis toch ff gestopt voor een snel kiekje:
Bekijk bijlage 1508705

Die eerste is mooi!
Ik weet niet of het door de bewolking komt of echt het tijdstip is, maar het is net alsof je tijdens "blue hour" hebt gefotografeerd.
 
Tussendoor ook nog maar eens een actuele foto maken ...

Beschrijving: vroeg de deur uit, moet gaan werken. Merk ik toch dat het mooie volle maan is, en er toch ook wat mooie bewolking hangt. Soms geeft dat mooie effecten, dus besluit ik ergens een geschikte stopplaats aan te doen. Het effect op de foto is echter niet zo mooi zoals ik het ter plaatse zag, maar wilde het toch even delen. Een betere (echte) camera zou hier wellicht beter doen.

Datum: 06 06 2020
Tijdstip: 03:48u
Locatie: Linter, Sint-Truidensesteenweg (N3).
Coördinaten (bij benadering): 50.8003654, 5.0345660
20200606_034843.jpg


Ik dacht, het is eens wat anders dan de zon in de wolken. En de maan is toch ook niet onbelangrijk omtrent het weer dacht ik?
 
Terug
Bovenaan Onderaan