Het Voorne-Putten topic deel 45, druppelend de zomer in..

Ik had nooit iets te klagen. Altijd heel tevreden. Goede premie. Maar sinds ze in zee zijn gegaan met AON, niks dan gezeik.
Als je contact met ze wil, dan duurt het minimaal 3 weken voordat ze reageren. (want corona en ze moeten allemaal thuiswerken) Sorry, ik werk ook thuis en ik heb toch echt geen vertraging in mijn werkzaamheden van een maand.
Premie is een stuk duurder geworden. Voorwaardes zijn aangepast in de negatieve zin.

KNMV zelf doet natuurlijk veel meer dan alleen de verzekeringen. Maar ik zou als ik hen was hun naam van die verzekeringen afhalen, want het geeft echt alleen maar een slecht beeld.

Mijn vraag wordt nu met spoed opgepakt! -> binnen 5 werkdagen _O- Thanks boys. Ben blij dat ik bij hen weg ben
Wellicht de rest ook maar overhevelen. Alles staat bij hen nu, woonverzekeringen, autoverzekering, alles.
 
Tijd voor wat foto's.

Het groepje van de dag, ladies first.

1599119616373.png


Ik moet uitkijken dat ik niet uit frustratie straks kost wat het kost mijn knie aan de grond leg, want dan lig ik er wellicht zelf ook, maar waarom zit ik er nog een fokking meter van af?!
(Ik mopper wel, maar 9 seconden sneller dan de laatste keer is gewoon goed ;))

1599119420397.png




Deze is veel zeggend, wij doen ons best terwijl de instructeur een kopje thee inschenkt.

1599119768750.png


1599120064190.png
 
Laatst bewerkt:
Mag ik even klagen....?
Begin augustus (2-8) mijn KNMV verzekering opgezegd. Ik hoorde er niks over, totdat ik eind augustus (28-8) zag in mijn mail dat ik een bericht had van de KNMV. Je moet dan inloggen om het bericht te bekijken e.d. maar ik dacht, dat is vast de toezegging dat mijn verzekering is opgezegd.
Krijg ik van mijn nieuwe verzekering het bericht dat ze mijn schadevrije jaren hebben aangepast naar beneden.
Ik denk huh? Ben ik dan zo scheel? Ik had het toch goed doorgegeven?
Inloggen op KNMV.

Bekijk bijlage 1539560

WTF. Kan je niet lezen? Ik zeg dat ik de verzekering wil opzeggen. Nu moet ik nogmaals met KNMV schakelen en moet ik dus ook achter mijn andere verzekering aan om te zeggen dat die ROYdata niet klopt.... omdat ze nog niet vrijgegeven zijn door KNMV/AON B|B|B|B|B|

Edit; de verklaring van KNMV; "we willen voorkomen dat je onverzekerd rondrijdt." - Ok thx :Z Volgens mij had ik aangegeven dat ik mijn verzekering wilde opzeggen omdat ik een andere verzekering heb
Allemachtig... |(
 
Krijg net bericht van de garage dat ze de oorzaak van de lekkage gevonden hebben. Het was niet de pakking van het carter, maar een pakking van het distributiedeksel. Om daar bij te komen, moest er veel gedemonteerd worden, had een best kostenplaatje kunnen zijn, fijn dat dat nog in de garantie valt. Morgen is ie waarschijnlijk klaar, zal 'm dan zaterdag weer op kunnen halen :)

Dat hadden ze bij Herrewijnen goed gediagnosticeerd :t
 
Zo das goed geregeld GB! Fijn dat ze inderdaad ook foto's maken en opsturen. Dan weet je tenminste dat ze echt wat gedaan hebben :Y
En fijn dat dit onder de garantie opgelost wordt. Zonder garantie had dit je een hoop knaken gekost gok ik zo
 
KNMV en Roydata, wat een ellende is dat idd, heb dat in begin met starten van de verzekering ook gehad, ook met de roydata van de oude verzekeraar, '' ja meneer staat er echt niet in in hoor '', heeft 3 maanden geduurd, want blijkbaar kunnen ze maar 1 mailtje per dag sturen ofzo.

Waar ben je heen verhuist met de verzekering als ik mag vragen ?
 
Ja vreselijk toch? Inderdaad max 1 mailtje per dag blijkbaar.... bij mij zelfs 1 mailtje per maand max _O-
Ik zit nu bij Interpolis. Via de Rabobank. Zou me, als de schadevrije jaren eindelijk zijn vrijgegeven door KNMV uiteraard, hetzelfde kosten per maand voor allrisk maar met betere voorwaardes. Bij Aon/knmv zijn heel veel voorwaardes waaraan je moet voldoen om te kunnen claimen en ook zijn er veel extra kostenposten.
Bij interpolis zijn bijvoorbeeld al mn accessoires die ik achteraf gemonteerd heb na aankoop van de motor, gratis meeverzekerd. Bij knmv moet je daar zelf een max bedrag voor aan je polis toevoegen. En het parkeren buiten zijn minder belachelijke voorwaardes aan verbonden.
Aangezien ik, oorspronkelijk in ieder geval, mijn motor heb voor woonwerkverkeer, staat ie nogal vaak buiten... en is dat voor mij dus wel belangrijk. ik wilde niet het risico lopen dat mijn motor gestolen wordt en ik vervolgens naar mijn geld kan fluiten. Da's toch een behoorlijke kostenpost en zou me echt behoorlijk pijn doen in de portemonnee :')

Allrisk doe ik eigenlijk altijd met mijn nieuwe motoren, zeker voor de 1e 3 jaar omdat je dan recht hebt op de nieuwwaarde regeling; mocht er iets gebeuren, dan krijg ik mijn volledige aankoopbedrag terug.
 
Laatst bewerkt:
Netjes hoor dat ze die foto's maken en sturen.
Zeker, had al eerder gekeken naar de recensies van die garage, maar dat is alleen maar positief.
Er was er eentje die zelfs met 6mnd nog terug kwam voor een nieuwe accu, werd gewoon vervangen. Daar zou ik dan weer niet voor terug gegaan zijn, had ik gewoon zelf vervangen. Maar dat geeft wel aan dat ze goede service verlenen.
 
ASMR van leren pakken? :? heel dubieus. gast kijkt er ook lekker boos bij... zo zou je 'm aan mij niet verkopen _O-
Sexy dude. :+ :+

Mannendingetje denk ik .. Warrior.. we zijn soldaten die ten strijde trekken op de motor.
Vallen de bochten aan. :]

Mooi schoudergewricht zit er in. :}
Maar normaal kost dat ook €1.399,00 voor een ééndelig apepakkie. 8)7
Al zijn er nog duurdere..

Wat is ASMR. :?

 
Laatst bewerkt:
Vanochtend op de GS ook een glippertje tijdens de regen in een scherpe bocht.
Twee in de week is wel wat veel. :P
Maar kon er nu op reageren met een streepje minder gas.
Rechtuit zag ik dat er een enorm dieselspoor liep.
Dat komt natuurlijk met nattigheid op het wegdek drijven. :]

De nek had het na maandag wel wat zwaar met de harde wind.
De terugweg ging beter.
 
@SparkViv :Y
Ik heb vorig jaar opgezegd.. dat ging overigens helemaal vlekkeloos.

Jaaahh verzekeringen, begin er niet over :N

Daar zijn wij (de vereniging) ook geen fan van. Alles wat wij proberen op te bouwen trekt AON (de verzekeraar achter de naam KNMV Verzekeringen) weer onderuit met negatieve reclame.

Rechtsbijstand en verzekeringen zit trouwens niet in hetzelfde pand als de vereniging.

Healthcard komt wel van mijn afdeling maar heb ik afgeraden om te doen. Helaas luisteren ze nog net niet zo goed naar mensen die wel motorrijden maar er nog niet zo lang werken.
 
Ben wel gemotiveerd om knmv nu ook op te zeggen, bij fbto ( heb ik ook al jaren auto ) kost et me 29€, incl pechhulp etc. Ben nu 26€ kwijt maar ook nog knmv lid ivm buitenland pechhulp enzo. Geld te verdienen op deze manier.

Maar eens voorwaardes doornemen en vragen er voor mij nog voordeel in zit omdat ik dan voertuigen bij ze heb.
 
Ben wel gemotiveerd om knmv nu ook op te zeggen, bij fbto ( heb ik ook al jaren auto ) kost et me 29€, incl pechhulp etc. Ben nu 26€ kwijt maar ook nog knmv lid ivm buitenland pechhulp enzo. Geld te verdienen op deze manier.

Maar eens voorwaardes doornemen en vragen er voor mij nog voordeel in zit omdat ik dan voertuigen bij ze heb.

check die pechhulp wel even. Bij de KNMV is het van de ANWB en proberen ze veel om je weer op weg te helpen. Andere pechhulpen hebben vaak alleen de mogelijkheid om je bij de dichtsbijzijnde garage te droppen vandaar mag je het zelf uitzoeken.

Voorwaardes doornemen is zeker aan te raden :Y
 
Terug
Bovenaan Onderaan