Uurtje of 1. :Y Route gereden tussen Lek en Waal met Kurviger op de meest bochtige optie, vol met extreem rustige boerenlandweggetjes. Was met deze drukte wel zo prettig.


Eerste stuk Lekdijk tegen 11en viel me nog mee, evenals de Waaldijk, maar toen ik tegen 4en het laatste stuk tussen WbD en Nieuwegein reed was ik blij dat ik er weer af mocht. De groep 'motorrijders die het voor de rest verpest' was helaas weer in volle getale aanwezig, gecombineerd met het blik dagrecreanten dat werd opengetrokken heb ik toch meermaals met samengeknepen billetjes me zitten verbazen dat het nog goed ging. Hand bij de rem, thv Houten eraf en lekker binnendoor via wat bosweggetjes bij Bunnik, snelweg op en laatste stukje naar huis.

Of, in de woorden van de blèhrpijpen die me meermaals om de oren reden; 'heb je weer zo'n slome duikelaar.' :+
Het linkje doet het niet '(

Met die drukte inderdaad beter om gewoon lekker rustig aan te doen en te genieten van het uitzicht. Ik houd wel van doorrijden maar bij voorkeur op een (bijna) lege weg :)
 
Vandaag ook een ritje over de Veluwe, inkl. een stuk IJsseldijk. Eigenlijk niet echt speciaal weerfoto's gemaakt.
Al is hier nog wat weer te zien langs de IJssel.
20210221_120524.jpg
Screenshot_2021-02-21-17-30-06.png
 
Voor wat het waard is, ik heb in maart vorig jaar ook corona gehad (bleek maanden later) en was ook een tijdlang best snel moe (niet zo erg als bij jou, maar merkte het wel, vooral met hardlopen of werk). Duurde even totdat alle energie weer terug was maar is helemaal hersteld, hoop dat het bij jou ook zo loopt!
Bedankt voor dit positieve bericht!
Ben van nature positief ingesteld en ga er vanuit dat het goed komt. Heeft alleen veel tijd nodig...
het is nu ongeveer 8 weken geleden dat ik ziek op bed lag en merk sinds een week of 2 een lichte vooruitgang 😀👍
 
Niet fijn om te lezen @TigerManZ. Als je weer een beetje energie hebt, wil je me dan een berichtje sturen? Dan spreken we een keer af (als je dat leuk vindt natuurlijk) .

Ik heb een geweldig mooie rit achter de rug. Er werd stevig doorgereden met het groepje van 6 medebikers die ik ken uit de kerk. Dus dit keer geen mooie foto's!

(Posbank was idd afgesloten)
Lijkt me leuk om elkaar eens live te ontmoeten @BornToRaign 😀
Tzt gooi ik een balletje op
 
Wolkendagje vandaag en veel verschillende wolkjes ook.

Beetje grouw/grijs waar ik vandaan kwam maar ik ging de goede kant op zoals op deze pano op de Knardijk te zien is:
pano.jpg


Na overtocht met het pontje over de IJssel bij WIJhe ook nog twee aardige kunnen schieten.
IJssel_Wijhe001.jpg

IJssel_Wijhe002.jpg


Al bij al zo'n 300 km rondgeploft, de helft over binnendoor weggetjes en de terugweg over de snelweg zodat ik op tijd voor het eten thuis zou zijn. Wel met een houten kont aan tafel gezeten want anderhalf uur in dezelfde houding op een plank vereist wat gewenning 😆
 
@botoo : mooie foto's maar ehh... Ligt het aan mij of is 300 kilometer in anderhalf uur inclusief wolkenfoto's wel een heel hoog uurgemiddelde?? 🙄;)
300 km is het dagtotaal, die anderhalf uur was de 145 km terugweg over de snelweg waar ik aan één ruk vastgeplakt zat op de plank 🙃. Bij elkaar zo'n 5 uur onderweg geweest ☺️,
 
Normaal komt er met regen ookal wel wat vocht in de uitlaat te staan en creëer ik m'n eigen wolkjes als ik de straat uitrij. 8)7 Dus vanmiddag nog even de motor warm laten draaien en alle vocht uit de uitlaat geblazen en hem nu maar afgeplakt voor de barre storm die voorspeld is.

Bekijk bijlage 1593279
Om hier nog even op terug te komen. Ik heb afgelopen weekend nadat alle sneeuwtroep weg was hem weer gestart en een rondje gereden. Er kwamen totaal geen wolkjes uit de uitlaat. Dus het lijkt erop dat het gewerkt heeft. Al is een meting natuurlijk geen meting...
 
Terug
Bovenaan Onderaan