(Centraal) Aan wie vertrouwen wij onze motoren toe

Van de Bunt in Nijkerk.

Wat mij betreft een topzaak.
Meerdere motoren gekocht en in het onderhoud gehad (en nog steeds).

Netjes, eerlijk, snel en niet duur.
 
Jan Keessen - Woubrugge
Oud topic ik weet het.

Mijn tweede motor kocht ik bij Jan Keessen, aan onderhoud deed ik niet veel zelf dus dat werd daar gedaan. Altijd onwijs aardig behandeld, en er was ook tijd voor een bakkie als je eens niks kwam kopen.
Ik moet niks van stickers en opleuken hebben maar als eerbetoon aan een onwijs fijne motorzaak heb ik nu een zuinig bewaard stickertje van Jan Keessen op mijn RD zitten

2021-03-21@1707 2714.jpg
 
Jaren (ruim 20 jaar) lang ben ik een zeer tevreden klant geweest bij Roadrunner Rheden/Velp. Door een helaas nooit uitgesproken ding (van mijn kant) ruim 15 jaar niet meer geweest. Kobra in Arnhem (ex werknemer Roadrunner) heeft mijn vertrouwen. Door verhuizing naar Hoogeveen ben ik bij Roberto motoren terecht gekomen. Zeer kundig, vriendelijk en altijd schappelijk met de rekening.
 
Roadrunner heeft bij mij een hele goede eerste indruk gemaakt :t
 
Ik ga voor de 888 naar die bolle uit Zwolle...Motorhuis Zwolle, die heeft zelf diverse 888’s dus als iets stuk is dan heeft hij er wel verstand van.

De mijne gaat dus niet naar de fancy paleizen en bijbehorend cleanrooms. Bovendien die paleizen hebben geen verstand van oude meuk, trouwens ook niet interessant voor hun.
 
Ik ben over het zelf uitgevoerde onderhoud uitermate tevreden!
Kan het iedereen aanraden.
 
Ik ga voor het onderhoud altijd naar Motorcentrum Wolvega / Poppema.
Ik wordt er altijd goed en snel geholpen.
 
Wordt in dit topic al drie keer genoemd.
Gas zit rechts.
Koppeling links.
Zoekfunctie rechtsboven.
 
Kijk eens, een positief topic! Rosa Motoren in Eijsden. Fijne kleine zaak. Duidelijke taal van de eigenaar en de monteurs en tegen nette prijzen. Ga er al jaren voor mijn motoren voor onderhoud naar toe. Onlangs heeft m'n vader er ook nog zijn motor gekocht.

Is ook de enige zaak waar ik blind een motor zou durven kopen *O* (al heb ik dat nog niet gedaan, de keren dat ik een motorkocht stond daar niet het model dat ik zocht).
 
Terug
Bovenaan Onderaan