Algemene MotoGP topic

Afgelopen weekend was er (ik meen op zaterdag maar niet zeker) een moment dat Johann Zarco in beeld was. Bij het uitkomen van een linkse bocht begon zijn anti-wheelie te werken en stond zijn voorwiel haast dwars ten opzichte van de motor. Kan iemand mij vertellen wanneer dit precies was en/of heeft hij/zij hier beeldmateriaal van? :]
Niets tegen Carmello zeggen he :X

 
Ziet er interessant uit.

Alleen crashzone in turn 12 mag lekker groot :)
Bochten achter elkaar alleen maar rechtsom, en dan die linker. Wordt leuk.
 
Nou, ten opzichte van Olivera op zijn KTM, leek iedereen stil te staan bij de start.

Die leek wel afgeschoten te worden :Y

:Y Toen ik die start zag dacht ik, dit kan niet, dit lijkt meer op de motogp game in arcade stijl. Echt niet normaal wat een start!
 
Het enige dat tegen kan vallen volgens mij is de raceconditie.... ik denk dat het tempo er wel zal zijn. Maar de hele race lang? Dat is ook wel het lastigst te trainen. Ik denk niet dat hij van de baas al veel op de crossmotor mag ;) dus dat beperkt de training wel een beetje
 
Nee, die gaat snel weer als vanouds .
Hij heeft even buiten gespeeld in februari volgens mij; daar wekte hij niet de indruk iets ingeleverd te hebben
Marquez is back

Edit: het was in maart
Ja daar zijn ze goed in bij HRC. In indrukken wekken dat .....

Het gaat om de laatste paar tienden. Wat zeg ik om de laatste honderdsten van een seconde.
De concurrentie en nieuwe aanwas heeft niet stilgezeten, ik verwacht een flinke dobber.
 
spannend he _O- echt grappig hoe de verwachtingen uit elkaar lopen. Portugal is natuurlijk totaal anders dan die zandbak daar in Qatar. Dus er zullen meer coureurs tegenvallen of juist weer heel goed uit de verf komen.
 
spannend he _O- echt grappig hoe de verwachtingen uit elkaar lopen. Portugal is natuurlijk totaal anders dan die zandbak daar in Qatar. Dus er zullen meer coureurs tegenvallen of juist weer heel goed uit de verf komen.
Precies, dat hebben we in 2020 ook gezien.

En Mafques , het zal met niet verbazen als ie er goed bijzit....die komt van een andere planeet ;)
 
Precies, dat hebben we in 2020 ook gezien.

En Mafques , het zal met niet verbazen als ie er goed bijzit....die komt van een andere planeet ;)
En dat zie ik dan weer niet gebeuren, ik denk dat MM moeite gaat hebben om zoveel dagen achtereen op de motor te blijven zitten. En dat hij niet vooraan mee kan.
Maar: misschien ga ik wel veel te veel van mezelf uit, of normale mensen die weer terug komen van een zware blessure....
En daar heb jij en andere mensen hier wel gelijk in, MM is heel vere van normaal. Ten eerste een topfitte atleet en ten tweede een spijkerharde mentaliteit.
Ik ben igg benieuwd. 😊
 
Marc Marquez is er weer bij in Portugal *O*
Marc Marquez cleared to return to racing
Ben benieuwd of hij na 9 maanden weer snel het raceritme heeft. Het zou me niets verbazen .
Ik heb hem geen seconde gemist. Toegegeven, ik ben dan ook geen fan van hem als persoon, maar heb wel respect voor zijn talent.
Mede door het ontbreken van hem hebben we vorig jaar een uniek seizoen gezien en hebben we de helft van het veld een overwinning zien vieren.
Ook het vorig weekend was weer bijzonder met een rookie op pole, en 2 Fransozen op 1 en 2.
Met een fitte MM erbij had het er heel anders uitgezien. Halverwege het seizoen weten wie kampioen zou worden was ik ook wel zat.
Ik kan me overigens niet voorstellen dat hij nog dezelfde risicobereidheid heeft als voor zijn crash. En zonder die risicobereidheid zullen de resultaten ook minder worden.
 
Hoop echt dat Marc 93 bij zijn herintreden iedereen weer het snot voor de ogen weg rijd. Maar zie het niet snel gebeuren. Tja ben een echte marqeuz fan. Voor marc was ik een Stoner fan. Ja en ver daarvoor Kevin natuurlijk ver daarvoor nog een Wil Hartog en Barry sheene fan. Barry en Wil was ik he eerst echt fan van.
 
Terug
Bovenaan Onderaan