Het Voorne-Putten topic deel 45, druppelend de zomer in..

Dat kan je toch wel beetje weten met het vriezen en geen regen afgelopen week... anyhow je motor zal er niet dood van gaan toch?
Kijk als je net als ik met de XT 40duizend km weer en wind heb gereden zie je het wel ja..
Anders gewoon nog even paar weken of maand in de schuur laten staan en rijden als het 18 graden is 😁👍
 
Ik ga mijn nieuwe aanwinst morgen beetje poetsen en rijden.

W
IMG-20220311-WA0014.jpeg
 
Dat kan je toch wel beetje weten met het vriezen en geen regen afgelopen week... anyhow je motor zal er niet dood van gaan toch?
Kijk als je net als ik met de XT 40duizend km weer en wind heb gereden zie je het wel ja..
Anders gewoon nog even paar weken of maand in de schuur laten staan en rijden als het 18 graden is 😁👍
Klopt! Alleen op de hoofdwegen viel het wel mee waardoor ik dacht dat het op de meer afgelegen wegen wel zou meevallen haha. Ach helaas pindakaas en zoals hierboven stond zal hij vast niet weg roesten na 1 keer 😂
 
Middag :W

Schutting staat weer, dus schuurtje van 2,5x3 zojuist besteld *O*
IMG-20210225-WA0002-1024x768.jpg


Deze maand nog de huidige prijs, hij had het er over dat volgende maand de prijzen ongeveer met €100,- zullen stijgen. Afleverkosten waren ivm de brandstofkosten ook al met €25,- gestegen. Prijsstijgingen slaan overal weer in door :/
Nu ff het stukkie kunstgras weghalen en door tegels vervangen. Ligt ongeveer al aan een 10cm dikke laag zand onder, dus kan dan gelijk gaan leggen. Schuur zou ongeveer over een maandje geleverd worden :)
 
De eindklant zal altijd betalen, de hoge heren in stropdas merken er weinig van en lachen krul in hun lul.
Waar je het ook bekijkt, zal dat ongeveer de strekking zijn.

iets met " If you look up you see assholes, if you look down you see shit"
 
Avond :W

Had eigenlijk nog even een rondje :] gepland vandaag, maar ik ben de hele dag in de tuin bezig geweest. Gras in de voortuin weggehaald en zand neergeplempt. Daarna het stuk waar de schuur komt te staan ontdaan van het kunstgras en deze in de voortuin gelegd. Ongelofelijk wat was die rol allej**is zwaar zeg, maximaal vol met zand natuurlijk :o Maar goed, het scheelt me weer bijhouden en het ziet er weer lekker fris groen uit. Volgende week in Puttershoek ff een zooitje tegels halen en in de achtertuin en dan is het wachten op de schuur *D
 
Voor wie mee wil rijden zaterdag , je bent welkom :]

Heb een aantal van jullie ook al een whatsapp gestuurd , maar deel het toch maar even hier :Y


 

Bijlagen

  • WhatsApp Image 2022-03-17 at 12.32.59.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-17 at 12.32.59.jpeg
    85,5 KB · Weergaven: 12
  • WhatsApp Image 2022-03-17 at 12.33.28.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-17 at 12.33.28.jpeg
    92,8 KB · Weergaven: 9
Voor wie mee wil rijden zaterdag , je bent welkom :]

Heb een aantal van jullie ook al een whatsapp gestuurd , maar deel het toch maar even hier :Y


Heb nog ff gekeken, maar de komende weekenden zit ik volgeboekt :/
 
Vandaag de grote baas aangesproken over zijn managers, zal wel extra gezeur opleveren maar vond het wel leuk om die 2 te bypassen.
Het wordt morgen vast een leuke dag 😬
Managers zullen niet veel loslaten naar de grote heren, dus lijkt het voor die gasten dat het allemaal goed gaat. Idem bij de overheid, hebben wij ook last van. De direct leidinggevenden willen geen gezeik, want dat levert krasjes op hun carrièreplaat op. Hadden een paar jaar terug een groot drama hier, er was gelekt naar de pers over de dramatische gang van zaken hier. Kwamen directeuren bij ons langs om te praten en werd er even gezegd hoe het er daadwerkelijk aan toe ging, je zag die oren klapperen. Nu was de hogere leiding ook debet aan een hoop zaken, doordat de onderdirecteuren niet alles wisten of wilden weten, of het niet in hun plaatje paste, werden er ook geen goede beslissingen genomen. Uiteindelijk heeft het lekken naar de krant een hoop veranderingen en ook verbeteringen opgeleverd.
Maar de opmerkingen op dat moment ook van hun (en ook nu), “als je wilt komen praten, staat de deur altijd open”. Geen idee wat voor invloed het op je carrière heeft… Man, ze hebben echt niet door dat het vertrouwen in de (hogere) leiding er onder het personeel van de werkvloer er totaal niet is en er nooit iemand (alleen) langs zal gaan…. |(

Heb gisteren nog wel een uitnodiging gehad voor een gesprek voor een “hogere” functie, Eerst nog even flink voorbereiden, en dan nog even afwachten. :)
 
Boefje 😉
Tuurlijk wordt het morgen weer een leuke dag en overmorgen nog leuker, is altijd een groot feest daar.*O*
Als je elke week een gesprek met die 2 moet voeren dan is de lol er snel af hoor.
Met de ploeg en de andere directe collega's (behalve die vervelende td-ers) is het echt gezellig en er wordt nog hard gewerkt ook.
Daaromheen is het 1 grote chaos die ze proberen te stoppen door een blik interims in te huren, die vervolgens precies moeten doen wat het management zegt...
Overal gemopper en iedereen heeft inmiddels wel door dat de mooie praatjes enkel dat waren, praatjes. Echt zonde, want het oorspronkelijke idee was goed.
 
Leukere dingen, weer lekker bezig in de garage. Jammer dat de korf muurvast zit, blijkbaar ergens een foutje gemaakt.
Heb geen onderdelen over😅


20220318_104442.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan