(Centraal) Ik heb rijlessen ** Deel 11 **

Status
Niet open voor verdere reacties.
Volgens mij nemen sommige mensen andere bepaalde mensen een beetje te serieus in dit topic _O-


Faithy, welke fazer heb je op gezeten? Bij de 'nieuwe' fazers is de tankvorm namelijk heel anders dan bij de 'oudere' modellen (zoals die van mij). Ik zit op de fazer precies zo als op de diversion.
Ik kom wel weer naar Scheef binnenkort :W
 
Sindsdien, eigenlijk al eerder van plan te gaan lessen, maar daar bleef het bij. In de lente dit jaar gezegd, en nu gaat het gebeuren, afspraak voor een intake gemaakt, en zie hier: Mn AVD is aangevraagd.
Ben wat langzamere forums gewent, hier wordt zo onmogelijk veel gepost, moet ik nog even aan wennen hoor. Normaal volg ik altijd het hele forum waar ik opzit, maar ik moet nog even leren dat dat hier niet kan.

In dit topic lees ik vooral veel, posten doe ik niet veel. Zitten er wel wat tussen, maar niet veel zoals je al zegt. Heb er ook al wat tips uit gehaald:
Met het verstand op 0 wil AVB het makkelijkste. Dan gaat het vanzelf bij mij.
Hopen dat AVD ook zo gaat. Morgen om 8 uur mn eerste AVD les. Ook de eerste keer de straat op met de motor dus. Met AVB lessen altijd op de parkeerplaats geweest, wat tevens mn examen locatie was. 1 vd redenen waarom ik bij deze rijschool zit.
Kijk niet raar op als je veel commentaar krijgt (of heb je je auto al?). Het schijnt iig tegen te vallen de eerste paar keer. Ik had geen verwachtingen, dus viel niet tegen, maar van anderen heb ik dit wel gehoord!
@ Pogo: ik heb alleen als ik of net terug ben van een les of als ik langer dan 2 dagen niet aanwezig ben geweest en er zijn dingen besproken waar ik ook wat over wil zeggen/wanneer er advies gevraagd was waar nog niet inhoudelijk op in gegaan is.

De energie haal ik uit de lol van dit topic. En ja ik lees alles...zelfs als ik 7 pagina's achter loop :Y
Ok dan, duidelijk! Ik lees wel veel bij, maar als het teveel is...
Heb ook nog schoolwerk te doen.
Het gaat mij niet om te winkel..
Maar ik heb het daar even opgezocht of de F wel kon worden geknepen..

Maar op je reactie dat ik als 20 jarige niet een RR moet gaan rijden omdat het patserig is..
vind ik een beetje kort door de bocht..
Ik vind dat soort motoren gewoon onwijs mooi.. bij zo'n motor denk ik.. JA ik wil rijden.. bij een naked of custom heb ik dat gevoel niet.

Maar bekijk de motorwereld nou even in een vogelvlucht... iedereen wil toch graag met zijn motor pronken. In de ogen van de eigenaar is iedere motor perfect.. In mijn ogen is de RR perfect.. Kijk ik ga niet zeggen dat ik niet zou 'patsen' met die motor.. want dat zou onzin zijn. Maar het gaat gewoon om smaak. En smaken verschillen... evenals meningen
En jij snapt 't! Ik had mn rijbewijs nog niet (nog maar net begonnen met lessen) toen ik mn motor kocht.. dus ook geen proefrit. Maar ik wíst gewoon dat ik een SS lekker zou vinden rijden. En ik had 't goed.      
slijmjurk, je wil gewoon neuken :z :+

toch fijn dat je me een beetje gelijk geeft :z

kan ik met een gerust hart gaan slapen :z :+ :W
Haha, gaby was weer in een horny mood!
mannen :r

oh, wacht, ik wilde ook alleen maar nuecken |(
See? :P
 
ik spreek mezelf totaal niet tegen Cobra, aangezien ik wel een Div WIL hebben, maar nog steeds lekker even proef ga rijden zodra ik dat papiertje heb, mn datum vertel ik niet omdat ik van aanmoedigingen alleen nog maar zenuwachtiger ga worden, en ik 200 euro een hoop geld vind...

zoals je ook al kon lezen, zei ik: als die fiets uiteindelijk top zit en rijdt, PRIMA! GEWELDIG! Maar vergeet ook niet op andere modellen te rijden, zoals idd de eerder genoemde CBR600F...

oh, en ik keur de fazer1000 af op vermogen, niet op gewicht :) ik wil zelf op een 600 beginnen, omdat ik zelf 'rustig' wil beginnen. Niet uit de categorie: als ik die zou nemen zou ik me dood rijden, maar wil eerst 's met wat minder power onder mn reet leren rijden, dat neemt niet weg, dat elke keer als ik met Fazero mee mag, ik :9~ bij die motor doe (hij is nog bordeaux rood ook :Y )

:z het is nog vroeg :z

en is goed Octo :) al kan ik die 600 toch niet betalen :z :+ -O-

 
Laatst bewerkt:
want geloof me, ik bedoel het wel goed, meis als jij die RR wilt kopen, doe je ding, alsie geweldig rijdt, nog leuker, maar kijk ook 's in andere keukens, gixxer werd ook al genoemd, misschien past het veul beter bij je rijstijl :Y
 
*O* er staat genoeg op mn spaarrekening om 't examen te kunnen betalen *O* dat vind ik wel tof :Y

en nu maar 's kleren zoeken.. was gisteren warm op 't werk B| en ik zat daar met een trui en een winterbroek :X
 
Idd, volgende keer beter :) Maar ik bedoel toch echt een bocht naar rechts :+ Ik zal het met behulp van een "Pogo-Style" tekening (Die kan ook zo mooi tekenen, vraag maar een keer ;) ) verduidelijken:

http://members.lycos.nl/EGMH/tekening1.JPG ((Afbeelding))

Dus een blinde bocht, veel bomen etc. 2 ben ik op de motor, 1 is een auto. Ik ga dus de bocht door, en die auto schiet langs mij heen. En daar moet ik volgens de examinator dus nog meer naar rechts, zodat als die auto de bocht afsnijd, ik meer ruimte heb.(Wat een kunstenaar ben ik toch :P )

En @ MRND-X: Het is idd een fijn gevoel te weten dat elke lesser samen met mij deze last draagt ;) Haha, maar toch leuk om het even kwijt te kunnen, en ik vind het zelf ook altijd leerzaam om van anderen te lezen, kan je toch weer onthouden als je zelf moet rijden! :)
Sjaa... Idd een beetje lullig iets om op te zakken B| . Er is natuurlijk iets van te zeggen om nog meer naar rechts te gaan...
Ik zou het zelf alleen niet zo snel doen om de bocht nog verder naar de binnenkant aan te snijden, je geeft de auto juist de kans om de bocht af te snijden waardoor je jezelf juist in het nauw drijft :? .
Ik heb altijd geleerd om een automobilist nooit de ruimte te geven om gekke dingen te doen en jezelf alle ruimte te gunnen...

Maarja, het is idd maar hoe je het bekijkt en in een blinde bocht ken ik me er ook wel iets bij voorstellen. Lullig, volgende keer beter

Ik snap niet hoe mensen het doen.. ik rijd ook echt wel eens te hard, maar geen boetes? Ok, nog niet zoveel kilometers achter de rug maar toch..
Of is mijn motor gewoon sloom -O-
Ik rijd vrijwel altijd te hard, waarvan regelmatig onverantwoorderlijk hard :X , maar gek genoeg blijven die bekeuringen ook weg :? . Teller staat nog steeds op 137 euro dit jaar :) .

Durf ik nog altijd niet, bang dat er wat ligt. Misschien keertje met iemand rijden die het wél doet, dat dat mn vertrouwen een 'boost' geeft. Rijd ik iig zekerder rond.

Halve draai probeer ik ook nog wel eens, maar da's nog best lastig :P .
8je zou niet veel moeilijker moeten zijn.. motor is maar 120 kilo O-)Denk dat dit voor het eerst is :+
Die hoge snelheid in bochten komt vanzelf wel :Y . Het vraagt best vele gewenning om een bocht met 100 a 110 in te sturen en dat asfalt zo snel op je af te zien komen. Ik heb er ook 2 jaar over gedaan voordat ik het lef had een beetje plat te gaan, en ik zeg nog niet dat ik het nu wel kan :N .

En sjaa... Ik heb een motor van 220 kilo, en die 55 kilootjes van mij hebben weinig invloed op de motor als ik vanuit de heupen probeer te sturen O-) .

Oh en cobra, hoe kom je aan de energie voor zulke lange posts?
_O-
En hoe kom je aan de energie voor zulke lange quotes? :P

dus jij hebt liever een motor die er mooi uitziet dan een motor die goed RIJDT en past bij jouw rijstijl en KUNNEN?

Ja, ik vind een ehm.. noem 's wat.. Fazer1000 een ontzettend mooi ding, persoonlijk, maar die is voor mij te zwaar, dus wordtem niet.
Ben een tijd lang weggeweest van de Fazer600 dan maar, maar heb even proefgezeten, en dat zat niet goed, het blijft een mooie motor, maar de tank zat voor mij te scherp tussen mn benen.

Toen ik op de Diversion ging zitten, die in mijn ogen minder mooi is dan Fazer1000 en Fazer600, was het meteen gevoelsliefde op het eerste gevoel, en zodra ik op dat ding mocht rijden bij de rijschool, wist ik meteen dat dit een motor was, waar ik alles mee zou kunnen doen.

Je hebt niet gereden op die RR, mag ik hopen, en als blijkt dat het prima zit uiteindelijk, geweldig, top! Maar ga in vredesnaam proefrijden! edit: OP MEERDERE TYPES!!!!! :Y
Daar kan ik het wel aardig in vinden... Je kan iets nog zo mooi vinden, maar als het je helemaal niet past en gewoon niet lekker in je ritme komt is dat ook eeuwig zonde. Ik had het zelf met een ZX6R (model '95). Dat vond ik een leuke motor als opvolger voor m'n GPZ'tje :Y . Ik had er 2 uur op rond gereden en op een of andere manier voegde het gewoon niet. Met veel pijn en moeite het idee van de ZX6R van me af gezet en toen wat anders gekeken :) .
Op een vreemde wijze ben ik ook op m'n huidige ZX7R uitgekomen :P .

Ik heb ook een keer 3 dagen lang een Diversion onder m'n kont gehad. Rijd hartstikke lekker hoor, maar ik vond het werkelijk waar doodsaai B| . Ik verveelde me dood en snakte gewoon weer naar m'n 13 jaar oudere GPZ500.
Een motor moet uiteindelijk wel bij je passen :Y .
 
:W Mogguh....voor degenen dat vandaag moeten werken, en of vrij hebben en of wezen motorrijden met nog steeds prachtige nazomerse weer...have a fun!!!

Lekker jullie verhalen bijgelezen, maar ik lag al om 22.30 uur in bed. Ik was echt doodop...over een uur moet ik hier weg naar mn :] les toe!
 
Morgen theorie voor de tweede keer en ook maar eens die lessen op de weg geregeld... zoals het er nu naar uitziet mag ik 30 oktober examen doen :) Kan niet wachten :P
 
Yes, gisteravond uit geweest met mijn vrouw, niet kunnen posten dus en toch nog in deel 11 iets kunnen zeggen!
En dan niets te melden hebben :X
En sjaa... Ik heb een motor van 220 kilo, en die 55 kilootjes van mij hebben weinig invloed op de motor als ik vanuit de heupen probeer te sturen O-) .
Een man van 55 kilo :o
 
Yes, gisteravond uit geweest met mijn vrouw, niet kunnen posten dus en toch nog in deel 11 iets kunnen zeggen!
En dan niets te melden hebben :XEen man van 55 kilo :o
Haha... jaah, als 'jochie' een keuzeoptie was had ik die wel aangevinkt :P

Ken er ook weinig aan doen.
 
Haha... jaah, als 'jochie' een keuzeoptie was had ik die wel aangevinkt :P

Ken er ook weinig aan doen.
Zo grappig hoe je op zo'n forum een bepaald beeld van mensen krijgt, wat vervolgens compleet kan veranderen als je iets nieuws over ze te weten komt.

En nog 11 posts :P
 
Yes, gisteravond uit geweest met mijn vrouw, niet kunnen posten dus en toch nog in deel 11 iets kunnen zeggen!
En dan niets te melden hebben :XEen man van 55 kilo :o


Ik ga over een kwartier hier weg naar mn :] les toe ...

Damn is het deel 11 nog niet vol, maar ik ga alvast deel 12 klaar maken. Op dat moment dat ik wegga, open ik deel 12.
 
En als ik terugkom van mn les maak ik de poll op 'n lieve wens van Grandia of Cobra

Vergeef me als ik jullie namen beetje door elkaar haal O-) :j
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan