Z750-Z750S-Z1000 Plaza Deel 29

Status
Niet open voor verdere reacties.
.
full
 
Hehe, kan kloppen. Bochten maken gaat trouwens erg lekker met de Z. Voor m'n gevoel ga ik redelijk/behoorlijk schuin, terwijl een ander zal zeggen dat ik nauwelijks schuin ga (wat wordt bevestigd door m'n banden). Ja, 2e versnelling is toch het beste merk ik. Alleen met irritant hoge k*tdrempels, wordt het toch koppeling gebruiken of zelfs in z'n 1 zetten.

Ja, wellicht zal zo'n tankpad er toch van moeten komen, al heeft Nelis ook een goede idee... Ik heb vandaag S100 kettingspray gehaald en ook de schoonmaakspray voor de ketting van S100. De een zweert erbij, de ander walgt ervan. Ben benieuwd.

Oh ja, ik krijg deze vraag het meest te horen, naast de vraag wat ie heeft gekost... Wat is de top (in echte km's) van een Z750 ongeveer? Afgezien van het feit of je die snelheid wel wil rijden, maar goed.

@flink:
Sterkte dude.


Heb jij een paddock stand voor je nieuwe Z dan... hoe wil je je ketting anders goed schoonmaken/ invetten... Ik loop daar flink mee te kloten, moet maar is kijken of er een paddock stand onder kan, of dat daar ook eerst nog aanpassingen voor gemaakt moeten worden B|
 
kheb m'n Z trouwens vandaag in de wax gezet..... echt geniaal ziet ie er nu uit, hij glimt als een spiegel ;) 8-)
 
wanneer gaan we is een stukkie rijden met de Z-ters van noord holland noord?! :Y

niet dat ik al te hard ga hoor met m'n 25 kw... maar is altijd wel gezellig :9
 
jullie bij de nieuwe Z750 ook gemerkt... dat bij 3000 toeren de Z een heerlijk lage brom geeft.. :P
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan