25 kw kit, CBR 600

Arielaxed_NL

Die hard MF'er
4 jul 2006
557
48
Sneek
Te koop,

De officiele 25kw kit van de Honda dealer. 2 jaar geleden gekocht bij Motoport Leeuwarden. De kit bestaat uit vier ringen die geplaats worden tussen de carbs en de cilinders. Die ringen zijn goed en onbeschadigd. De motor gaat er helaas wel een stuk minder snel door ;(

De kit past op de F2 & F3

Ze hebben mij een tijd lang het leven zuur gemaakt, nu mogen ze dat bij iemand anders doen :P
full
 
Laatst bewerkt:
Diepe zucht.... eeeuh 250eu? misschien een scherp aanbod? :+






mail anders maar een serieus bod naar mij!
 
Geloof dat die dingen normaal 35 euro p/rubber zijn als ik het me goed herinner van toen een maatje van me ze had aangeschaft bij een dealer.
 
Klopt, die 250 eu was ook maar een grap natuurlijk! Ik vindt 25 eu per ring wel een mooie prijs...
 
Nee je kan dan wel zelf een vermogens uitdraai laten maken. Dan staat de motor grijs op 25kw. Ik heb het zelf ook zo 2 jaar gehad, nooit een probleem geweest. Er zijn echter wel veel discussies op dit forum over de legaliteit van deze manier. Ik had ook een verklaring van mijn verzekeringsbureau dat hij 100% correct verzekerd is. Je kunt ook deze kit aan een officiele Honda dealer geven en hem dan door hun laten is bouwen dan staat de motor op de officiele manier op 25kw dit schilt je dan de aanschaf kosten van de 25 kw kit. Het is maar wat je zelf wilt natuurlijk!! :)
 
No prob! Welk jaar is die van jou dan?? Ik zag je namelijk reageren op een topic voor onderdelen waarvoor deze kit wel geschikt is :)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan