oplichters motor adv. NL curcus vd LOI?? ;-)

TerrorMax

MF veteraan
4 jan 2003
3.791
26
Enschede
Zoals ze al een tijdje bezig zijn met splinter nieuwe motoren voor een prikkie aanbieden op het internet viel altijd meteen (naast de prijs) de taal op waar de advertentie in geschreven waren.

Net kwam ik weer zo'n advertentie op 2ehands.nl tegen wat "gewoon" in het nederlands is _O-

http://motor.2dehands.nl/markt/motor/yamaha/11005266-nieuwe-2004-yamaha-r1-extras.html?q=r1&start=15 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/motor.2dehands.nl/markt/motor/yamaha/11005266-nieuwe-2004-yamaha-r1-extras.html?q=r1&amp;start=15)

tjah iedereen snapt toch dat die translate sites echt nog niet fatsoenlijk werken :+
 
Bij mij wel.

Voertuig Beschrijving

U kijkt op Gebruikte 2004 Yamaha YZF R1.Bike is in hoogste vorm en Tocht zoals een Monster. Uitlaatstoffen zijn met een Graven zakken op Systeem met een Y pijp veranderd worden. De luchtfilter is met een K chaged worden&N. Front signalen zijn veranderd worden en achtersignalen zijn in het staart licht bekeerd worden. Voorste en Achterband is met een Metzler M1 vervangen worden. De achterrem rotor is met een Galfer golf rotor veranderd. Windscreen is met een Z zwaartekracht veranderd. Deze fiets is nooit geweest beneden, er zijn sommige krassen op de juiste zijde hogere en lager varend en een enige op de juiste luchteend en ontkoppelingspedaal deksel. Ketting bewaker en Hugger zijn fabriekszilver geschilderd worden. Fabrieksuitlaatstoffen, zijn rotor en taillight ook omvat. E-mail alstublieft mij uw vragen of contacteer mij altijd, zal u 24/7 beantwoorden als ik een werk draagbare pc met mij altijd e-mail.

Dank u
:}
 
Hij heeft zelfs twee advertenties staan, één voor een zilveren R1, de ander voor een blauwe.
Helaas is de tekst bij beide advertenties exact dezelfde, inclusief de zilverkleur en krasschade..... 8-)
 
Deze fiets is nooit geweest beneden, er zijn sommige krassen op de juiste zijde hogere en lager varend en een enige op de juiste luchteend en ontkoppelingspedaal deksel.
_O-

Heb bijna weer zin om hem te naaien.... zie ook :

*EDIT* hmmm, zoekfunctie doet het niet. Er was namelijk een topic waarin we dit soort aanbieders terug hadden gepakt. Echt hilarisch.
 
Laatst bewerkt:
_O-

Heb bijna weer zin om hem te naaien.... zie ook :

*EDIT* hmmm, zoekfunctie doet het niet. Er was namelijk een topic waarin we dit soort aanbieders terug hadden gepakt. Echt hilarisch.


is misschien best wel lachen jah om hem een mail in het nederlands terug te mailen maar dan zo dat hij werkelijk een hele vage vertaling in het "nigeriaans" :? krijgt als hij de boel gaat vertalen. (want dat gaat die zeker weer op dezelfde manier doen" :+
 
"Voorste en Achterband is met een Metzler M1 vervangen worden"

Zijn de banden nu vervangen, of moeten ze vervangen worden??? :?
 
Terug
Bovenaan Onderaan