125cc circuit motoren

ktm rider

Rookie
4 jul 2006
2
0
aalsmeer
wie kan me helpen,
ik ben opzoek naar een handige website waar veel informatie staat over 125cc race motoren, ik ben van plan dat te gaan rijden alleen ik kan geen bijna geen plaatjes van 125cc race motoren vinden en kan ook geen handige site's vinden, weet iemand messchien waar ik zo'n motor kan kopen 2de hands of nieuw.

alvast bedankt
 
ja maar dat zijn gewone 125 cc wegmotoren maar je hebt ook van die echte 125 racers aprilia rsr125 bijvoorbeeld of honda rs125r
 
of de Cagiva Mito SP525

http://www.cagiva.com.tr/resimler/mito_525o.jpg (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.cagiva.com.tr/resimler/mito_525o.jpg)
 
Ik heb nog een Cagiva Mito staan. Hij si voor + achter hyperpro afgeveerd, heeft een stalen remleiding (voor), goeie BT-090's en het blok is pas gereviseerd. laat maar wat horen als je interesse hebt.
 
ik denk dat TS dus een ONK machine bedoelt.. geen eenvoudig Cagiva mitotje met plakbandjes.

Tot voor kort stonden op www.motornet.nl een handje vol Honda RS125 ONK fietsen te koop maar die site ligt nu tijdelijk plat. Als het goed is zal hij binnenkort weer online komen geloof ik. Dus ik zou die site ff in de gaten houden. :)
 
Werd vorig jaar op Francorchamps op mijn 996 voorbijgeblazen door zo een 125 cc kreng of ik stil stond! Nou stónd ik ook bijna stil ;) maar het blijft indrukwekkend hoe hard en plat je met zo een licht dingetje kan gaan. Werd ook nog even voorbigeblazen door zo een 500 cc Suzuki square-four productieracer uit de jaren '80, maar dat is weer een heel ander verhaal. Vind het idee van TS dus eigenlijk niet zo gek, al is volgens mij zo een ding wel moeilijker te rijden dan, pakweg, een CBR600 of zo. Of is TS van plan echt te gaan racen? Ik dacht namelijk dat hij zo een ding wilde hebben voor circuitdagen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan