2 dagen toeren Sauerland

mollen

zzr600 '90 / tdm850' 95 / cb1000r abs '10
15 aug 2016
77
1
48
Hellendoorn
2 Dagen lekker sturen in het Sauerland

Zoals ieder jaar organiseert we de 2-daagse Molshooptoer. 2 dagen heerlijk sturen in het Sauerland en tussen beide een gezellige avond in een hotel, of op de bijgelegen camping.
We hebben bij motorpension Arnold in Dodenau (vlak onder Winterberg) kamers geboekt en bij dit pension ligt een kampeerterreintje.

Wanneer
Op zaterdag 2 september kan er worden ingescheven bij ons Clubhuis in Hellendoorn (Overijssel) De inschrijving start om 8.00 uur en eindigd om 10.00 uur. Op zondag 3 september rijden we vanuit het Sauerland terug naar Hellendoorn.

De Routes
We hebben voor zowel de heen route als de terug route een korte en een lange route gemaakt. De korte is ongeveer 330 km lang en de lange zijn +/- 400 km.
De routes voeren langs mooie bochtige wegen in Twente, mooie lange doordraaiers in het Munsterland, een stuk snelweg om het Ruhrgebiet te ontlopen en natuurlijk over de mooie stuurwegen in de bergen van het sauerland .
Met andere woorden 2-dagen eerlijk sturen in het Duitse middelgebergte.

Waar
Landgasthof Arnold
Berliner Straße 19
35088 Dodenau

Motorpension Arnold is een hotel dat we al meerdere keren hebben bezocht me de Molshooptoer. Het is er altijd gezellig, goed eten en goed verzorgt. We komen hier altijd graag terug voor een beregezellige avond.

De Praktische zaken
De kosten zijn:
Overnachting in hotel + ontbijt 53.50 euro
Kampeerovernachting + ontbijt 27.50 euro
BBQ-buffet 17.00 euro
Arnold kan altijd veel slaapplekken regelen, mar alles houdt natuurlijk een keer op. Dus als je zeker wilt zijn van een hotelplek kun je je beter van te voren opgeven.
Dit kan via de mail naar: [email protected]
of via de site van MCNH Toertochten | MCNH

We hopen jullie te zien in Hellendoorn.