STORM op komst... VTR 1000F (deel 7)

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tiez

MF veteraan
27 okt 2005
8.128
2
Groningen
kopdeel7gx3.jpg


Welkom in deel 7 alweer van het VTR 1000F topic!
Na zes eerdere delen, is een introductie overbodig, dus laten we snel overgaan tot de orde van de dag en dit topic volkletsen met alles wat te maken heeft met de Honda VTR Firestorm.

koppengeschiedenisip7.jpg


De VTR werd in 1997 geïntroduceerd. Het concept sloeg al snel aan en werd een succes.
De krachtige, dynamische motor van de Firestorm is bekend voor zijn grote vermogensontplooiing en zijn algemene betrouwbaarheid. De motor kan stationair rustig brommen, maar hij kan ook kolossaal optrekken. Zelfs tot 9500 toeren. Door de intelligente frameconstructie en de korte wielbasis blijft de Firestorm in alle rijomstandigheden even stabiel en licht in handling.

Typisch V2-gevoel
Impossante sportprestaties én een rijk koppel in de lage toeren, dat zijn de troeven van de grote sportieve V-Twin, de VTR1000F, die tegelijk garant staat voor een uitzonderlijk comfort en een formidabele manoeuvreerbaarheid. Een pracht van een 996cm³ 90° DOHC V-Twin krachtbron houdt zich schuil in het lichtgewicht 'Pivotless' dual-spar aluminium frame, waarbij de stijve aluminium swingarm rechtstreeks in het motorblok scharniert voor een kortere wielbasis én het elimineren van het effect van torsiespanningen op het sturen.

De Firestorm laat jou net zo relaxed of agressief rijden als jij dat wil.

koppenmodellenoo9.jpg


Kenmerken model 1997 t/m 2000
Motor: 8 kleppen, DOHC, watergekoelde 90° V-Twin.
Boring/Slag: 98,0/66,0
Aantal CC: 996 cm3 Compressie verh: 9,4 : 1
Carburateur: 2x48 mm Keilin CV
Bougie: DPR9EVX-9 (NGK)
Vermogen: 110 PK bij 8.750 omw/min

Transmissie: 6 versnellingen
Banden: Tubeless Voor: 120/70ZR17 (58W)Achter: 180/55ZR17 (73W)
Brandstof: Euro 95, loodvrije benzine Tankinhoud: 16 liter, waarvan 2,8 liter reserve indicatie: Waarschuwingslampje op snelheidsmeter.
Afmetingen: lengte: 2.155 mm breedte: 710 mm hoogte: 1.430 mm
Droog gewicht: 192 KG

vtrrijza2.jpg

http://www.vtr1000.de/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=62 (Hier staan de verschillende kleurcodes)

Kenmerken model 2001 t/m heden
Motor:8 kleppen, DOHC, watergekoelde 90° V-Twin.
Boring/Slag: 98,0/66,0
Aantal CC: 996 cm3
Compressie verh: 9,4 : 1
Carburateur: 2x48 mm schuingeplaatste CV carb. met vlakke gasschuif
Vermogen: 78 KW (106 PK) bij 9.000 omw/min ( -4 PK )
Koppel: 93 Nm / 7.000 min-1 (95/1/EC)

Transmissie: 6 versnellingen
Banden: Tubeless Voor: 120/70ZR17 (58W) Achter: 180/55ZR17 (73W)
Brandstof: Euro 95, loodvrije benzine Tankinhoud: 19 liter, waarvan 3,5 liter reserve ( +3 Liter ) indicatie: LCD Indicator
Afmetingen: lengte: 2.050 mm ( - 105 mm ) breedte: 700 mm ( - 10 mm ) hoogte: 1.430 mm Zithoogte: 810 mm Grondspeling: 135 mm
Droog gewicht: 193 KG ( + 1 Kg )

Oud vs. nieuw
De grootste verschillen tussen het oude en het nieuwe model VTR op een rij:

Het oude model heeft een 16 liter tank. In werkelijkheid word die 16 liter niet volledig benut. Door de vorm van de tank kun je je VTR niet helemaal vol tanken anders loopt deze over. Laat zeggen dat je in de praktijk 14 liter kan tanken. In combinatie met een relatief hoog benzine verbruik ben je al snel vaste klant bij het tankstation. Dit heeft Honda verholpen door de tankinhoud met 3 liter te verhogen naar 19 liter voor het 2001 model.

Vanaf 2001 heeft Honda het contactslot gewijzigd naar het bekende H.I.S.S systeem.
Het Honda Ignition Security System is een anti-diefstal systeem dat op elektronische wijze zorgt dat de motor niet start als de originele sleutel niet wordt gebruikt.
Oud - Nieuw
contoudob7.jpg
contnwfo3.jpg


Vanaf 2001 is het dashbord gewijzigd.
Oud - Nieuw
dashoudgi4.jpg
dashnwvx0.jpg


De dashboard's zijn niet onderling uit te wisselen. Met wat aanpassingen zou dit wel kunnen lukken, maar ik heb nog niet kunnen lezen hoe. Zou je ook niet moeten willen want het oude is veel overzichtelijker en duidelijker dan de nieuwe O-)
Het zit hem ondermeer in de senoren. De nieuwere modellen hebben andere sensoren in de benzinetank.

Bestikkering. De modellen t/m 2000 hebben Firestorm op de tank staan en VTR op de zijkuipen. Bij de nieuwere modellen staat het Honda logo op de tank (Honda+wing), en Firestorm op de zijkuip.

koppenvoorgaandvg0.jpg

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6

koppentipsrs6.jpg

Het kan altijd beter
Natuurlijk is de standaard storm al een fantastische machine. Maar als echt motorrijder wil je altijd meer uit je machine halen. Hier volgen een aantal handige zaken, zodat je nog meer en langer plezier van je motor hebt.

MOTORISCH
Het NAKS verhaal
Eerst maar eens beginnen met de NAKS. Na wat research zul je er waarschijnlijk al achter zijn gekomen dat dit bijna het enige zwakke punt van de VTR is. De NokkenAsKettingSpanner van de eerste modellen schijnen nogal problemen te leveren. De veer die normaal de nokkenasketting op spanning houdt die kan na verloop van tijd slap worden en zelfs breken met alle gevolgen van dien. Honda heeft hiervoor nieuwe gemodificeerde NAKS. Je kan zelf kijken of je de oude of de nieuwe versie hebt. De eerste modellen hebben een roze of witte stip. Als je deze hebt is het verstandig om ze te vervangen voor de nieuwe. Nieuwe hebben een oranje stip (kan inmiddels ook weer een andere kleur hebben).

Het probleem is, als je het niet tijdig vervangt, dan kan het een heel duur geintje worden. De nokkenasketting zorgt ervoor dat je timing van de kleppen goed blijft. Als je NAKS kapot gaan, komt je ketting niet meer op spanning. Hierdoor zal de timing niet meer goed zijn en zullen je kleppen kapot/krom slaan op je zuiger. Als je geluk hebt zijn het dan alleen kromme kleppen. Maar in het ergste geval kan je zuiger en/of je krukas vastslaan. Als dit gebeurt, kan je haast wel op zoek naar een ander motorblok. De reparatiekosten wanneer 'slechts' de kleppen krom zijn, bedragen al rond de 500 euro. Laat je de NAKS uit voorzorg vervangen dan kost het je een 40-50 euro per NAKS (2 nodig) + het eventuele arbeidsloon. Waaraan kun je horen dat je NAKS aan vervanging toe is? Dan zal er een duidelijke ratel in het blok te horen zijn!

Dit zijn de NAKS
naks1lo6.jpg

Hier zijn ze te vinden: Rechterkant, achterste cilinder. Linkerkant, voorste cilinder
naksrwy2.jpg
nakslyp9.jpg


Dynojet - K&N - Open uitlaat
Standaard is de VTR al heel goed afgesteld. Eigenlijk is er weinig vermogenswinst te behalen met een Dynojet kit en/of K&N filter. Een Powercommander kun je wel vergeten. De storm is namelijk nooit met injectie geleverd en een Powercommander is er alleen voor injectie-motoren. Met een Dynojet (set naalden voor in je carburateur) zal je VTR echter wel veel vloeiender en zuiniger gaan lopen. Dynojet is vooral aan te raden i.c.m. open uitlaten. Open uitlaten geven wel weer heel wat extra vermogen. Als je open uitlaten monteert is het wel aan te raden je afstelling aan te passen, je motor gaat dan namelijk wat armer lopen. Wat ik mij heb laten vertellen geeft een K&N filter geen extra vermogenswinst tegenover de standaard filter. Een K&N filter is echter wel weer beter dan een standaard, omdat een K&N nooit vervangen hoeft te worden. Aleen gereinigd.

Aangezien het vinden van een (tweedehands) setje open dempers lastig schijnt te zijn, kan je ook de originele dempers aanpassen voor een wat zwaardere sound (met dank aan JMG) Meer info hierover vind je hier.

Aangepaste demper (met dank aan courage_74)
opendempvtraw4.jpg


ELEKTRONICA
Spanningsregelaar
Naast de NAKS, kan de spanningsregelaar een zwak puntje van de Firestorm zijn. De spanningsregelaar wordt erg warm tijdens het rijden en het nadeel van het originele exemplaar is, dat deze zijn warmte niet goed kwijt kan. Wanneer je spanningsregelaar het heeft begeven, is het aan te raden om een vervangend exemplaar met koelribben te monteren.

Origineel - Exemplaar met koelribben
rrmod01fs3.jpg
regulator4po4.jpg


Het is ook mogelijk om de spanningsregelaar van een Yamaha R6/R1 (na enkele aanpassingen) te gebruiken. Deze is ook voorzien van koelribben en het voordeel is dat deze regelaars voor weinig geld tweedehands te krijgen zijn. Meer informatie over het monteren van deze regelaar vind je hier (Jouri bedankt voor de tip).

RIJWIELGEDEELTE
Achterkant ophogen
Een veelgebruikte modificatie aan het rijwielgedeelte is het ophoogplaatje. Standaard heeft de VTR maar weinig grondspeling, en stuurt de VTR wat log. Een beetje plat door de bocht en je heb de stepjes en/of uitlaat aan de grond. Het ophoogplaatje zorgt ervoor dat je achterkant iets hoger staat. Hierdoor heb je wat meer grondspeling en stuurt de VTR wat strakker en soepeler door de bochten. Vooral het van links op rechts gooien van de motor gaat sneller en makkelijker. Het enige "nadeel" is de wat sportievere houding. Na het ophogen zul je wat meer druk op de polsen krijgen. Sommige mensen die de VTR wat hoger hebben gezet (hoger plaatje dan hieronder beschreven) ondervonden wat meer instabiliteit op hogere snelheden.

Het ophogen is goed zelf te doen. Een kleine moeite en je hebt een veel fijner sturende VTR. Hieronder het plaatje dat gefabriceerd dient te worden. Je kunt ze ook online kopen. Op marktplaats.nl en op ebay.de worden ze regelmatig aangeboden.
L=40mm, B=40mm, H=5mm, diameter gat in het midden 10mm
ophogentt4.jpg


Als je dit plaatje hebt is het zo gedaan. Je haalt je zadel eraf. Vooraan bij de bevestiging van je tank zie je een bout zitten (de grote rechtse) dit is de bout die ook je veer vasthoud. Die moet je dus loshalen. Laat iemand even de achterkant omhooghouden, zodat je het plaatje tussen het frame en de schokbreker kan zetten. Hieronder zit het plaatje gemonteerd.
ophogen1dg9.jpg

Plaatje tussen het frame en schokbreker
ophogen2hz8.jpg


Voorveren doorsteken
Als je motor nog niet zo lekker stuurt als je het zou willen, dan kan je ook je voorvering doorsteken. Dit geeft hetzelfde effect als de achterkant ophogen. De combinatie ophogen en doorsteken kan voor sommigen ook een goede zijn. Ook dit is goed zelf te doen. Kwestie van de bouten losdraaien van je bovenste en onderste kroonplaat, en dan de voorvering zo draaien dat ze wat door de kroonplaat zakken. Een centimeter geeft al behoorlijk wat effect.

UITERLIJK
Uitlaat ophogen
Dit is een modificatie waarbij de uitlaten iets hoger komen te staan.
Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande plaatje maken uit metaal.
Kwestie van plaatje monteren op de originele ophangpunten van je demperhouders/duo stepjes en je uitlaten staan een stukje hoger.

ophoogplaatjeog0.jpg


Voor -> Na
ophoogplaatjevoorva2.jpg
uitlaatplaat.jpg


Het plaatje gemonteerd
ophoogplaatje2pc7.jpg
ophoogplaatje3gz2.jpg


AERODYNAMICA
Kuipruit
Als je veel last hebt van windgeruis, zou je eens kunnen proberen om een ander (lees hoger) kuiruitje te monteren. Een raceruitje of een flip-up ruitje kan dat windgeruis goed verminderen.

Double Bubble ruitje
dbruitje.jpg


Disclaimer: De tekst over de geschiedenis, tips en trucs, etc. zijn overgenomen uit de startpost van Deel 6 door Sparxx en hier en daar aangevuld met nieuwe info. De nieuwe koppen zijn eveneens geproduceerd door Sparxx, waarvoor dank!!


koppenrijdersgv4.jpg


Bartinho
bartinho.jpg

2004, Mods: K&N filter, Titanium Leo SBK's, Kleine knippers, Carbon hugger + kettingbeschermer, Matris stuurdemper.


BlueStorm
bluestormem5.jpg

2000, Mods: Bos aluminium dempers, smoke double bubble ruitje.


Courage_74
courageiy7.jpg

2005, Mods: Getint puig-ruitje, Zelf gemoderniseerde dempers :9~, Kleine knippers voor en achter, Kleine spiegels (waar je geen f**k door ziet), Undertray, Meegespoten blokspoiler, Ram mount voor film/fotocamera op te bevestigen.


Dave1978
dave1978v.jpg

1997, Mods: Hugger, Onderkuipje in kleur, stuurdemper, Repsol uitgevoerd, getinte kuipruit, Naks update 2009.


Dipsaus
falcobasek3.jpg

1998, Mods: Technoflex voorveren, achterkant opgehoogd, stalen remleidingen voor en achter, clip-ons onder de kroonplaat, gefreesd rem/schakelsetje van RRT, gefreesd alu benzinedop zonder sleutel, hoge alu Leo's, K&N luchtfilter, stuuruitslag beperkt, polyesther racekuip van Mario Nava, polyester zitje en voorspatbord van Sebimoto, geamputeerd dashboard (o.a. geen snelheidsmeter/km-teller meer), Sigma Sport BC800 fietscomputertje (om gereden km's en max. snelheid bij te houden), alle verlichting uiteraard verwijderd, contactslot verwijderd, zijstandaard verwijderd, kettingbeschermer verwijderd, carbon achtertandwielbeschermer gemonteerd, banaanstekkeraansluiting voor acculader gemonteerd, banden Bridgestone BT-002.


El Toro Loco
eltoroloco.jpg

1997, Mods: Leovince Highmounts en Contiforce toerbandjes B|


Firegirl
firegirlis9.jpg

1997, Mods: Ixil uitlaten of Hoge Sharks heb soms de ene set d'r op en soms de andere, K&N luchtfilter, Braking Wave remschijf voor (nooit doen, remt waardeloos in de regen), voor WP-veren, Hyperpro shock achter + achter opgehoogd, LED achterlicht met geintegreerde knippers, Zwart double bubble kuipruitje die afgewisseld wordt met de standaard, Hyperpro stuurdemper, Ram mount voor montage vaginatie, stalen remleidingen. Banden: Michelin Pilot Power 2 CT.


James_breda
jourigz4.jpg

1999, Mods: Donkere double-bubble kuipruit, kleine knippers, stalen remleidingen, tailriser; 44t achtertandwiel, Laser Hotcam Titanium DS dempers, Speedohealer, Yamaha R6 (grotere) spanningsregelaar, oranje rimstriping.


Jeroenio82
vtrjeroeniohm7.jpg

1998, Mods: Two Brothers Titanium M-5 dempers, Kleine Knippers voor achter, Smoke Bubble ruitje, In kleur gespoten achterwiel hugger, Kentekenplaathouder ingekort, Olie: Motorex Top Speed T4, Benzine: euro 98 (staat wel leuk bij het bouwjaar) _O-, Banden: michelin pilot power rs 2ct voor en achter(plak banden).


JiP-ster
jipsterjz8.jpg

1998, Mods: Double bubble smoked kuipruit, undertray (in kleur), RVS kentekenplaathouder, kleine knippers voor en achter, K&N luchtfilter en Dynojet (dik 110 achterwiel pk's), titanium Laser dempers met aangepaste steunen, Banden: Dunlop Roadsmart (voor en achter).


Klausie
klausvtr.jpg

2000, Mods: achterkant verhoogd, laser uitlaat, mra dubbel bubble kuipruit, led achterlicht, vergroot achtertandwiel (2 tanden), wielen gespoten, xenon verlichting.


Longneck
vtrlongneckvg9.jpg

1997, Mods: Leo Vince SBK Evo II Alu Dempers


Marc Keijsers
vtrmarckeqi2.jpg

1999, Mods: J&S uitlaten, nu met alu mantel, andere sproeiers, hugger, blokspoiler, kuipruit, kleinere witte knippers.


Nikozvz
nikosvzib4.jpg

2001, Mods: Bos aluminium dempers.


Punicajack
punicajackbr9.jpg

1997, Mods: Leo Vince SBK EVO II aluminium brullers, kleine knippers, Michelin PR2's.


Revelation
revelationob6.jpg

1997, Mods: Volledige '03 CBR600RR voorkuip, donkere kuipruit, spiegels met LED knipperlichten, grijs gecoate wielen, volledig Leovince uitlaat systeem, Carbon dempers, LED achterlicht, seatcover, K&N Filter, DYNOJET KIT.

renevtr
motorstek30119large.jpg

2001, Mods: MIVV titanium dempers.

Ruffneck
ruffneckvtrmk3.jpg

2004, Mods: Double bubble, Open Leo's carbon :}, K&N, Dyno, Gear indicator, Hyperpro voor en achter vering, Stalen remleidingen voor en achter, Alarm, Speedohealer, Led knippers achter.


Snip
snipwa0.jpg

1999, Mods: Titanium Leo SBK uitlaten, Puig kuipruitje, bescheiden rode rimstriping, uitlaten in lijn met de kont, banden, Bridgestone BT016. Vermogen: 108pk en 97Nm aan het achterwiel op de dynobank.


Starrrr
starrrrlx3.jpg

1997, Mods: 5mm spacer, 4graden ontstekingsvervroeger, donker ruitje, BOS T-SIX alluminium dempers, LED achterlicht met geintergreerde knipperlichten, Undertray, K&N luchtfilter, stalen remleidingen.


Tiez
vtrstpt.jpg

1997, Mods: LeoVince SBK's, K&N filter, Stuurdemper, Technoflex voorveren, opgehoogde achterkant, kleine knippers voor en achter, double bubble ruitje, alu stepjes.


UrbanVTR
urbanvtraa4.jpg

1997, Mods, Donkere double-bubble kuipruit, kleine knippers voor + achter, volle onderkuip, LeoVince SBK Alu dempers mét uitneembare DB killers }) , rode rimstriping, Michelin Pilot Powers voor + achter, Ram-Mount voor navigatie.


VTbeRt
vtbert.jpg

2000, Mods: Titanium BOS uitlaten, Dynojet kit, Smoke Dubble Bubble ruitje en Hyperpro voorveren.




Wil je ook in de startpost? Post dan ff een foto van je Storm van 320x240 pixels plus eventuele modificaties/specificaties in dit topic! Ook interessante links en info is welkom :Y
 
Laatst bewerkt:
Zo, ff een nieuw deeltje inelkaar gedraaid, aangezien we alweer ver over de 2500 zaten in deel 6...

Voor de startpost graag deze stylo:

vtrstpt.jpg

VTR 1000F, 1997. Mods: LeoVince SBK's, K&N Filter, Technoflex voorveren, Opgehoogde achterkant, Kleine knippers voor en achter, Double Bubble ruitje, Aluminium stepjes.
 
*O* ..hoera voor deel 7!

Ondanks mijn recente postgedrag (niet!), meld ik me ook weer voor dit deeltje.
Hier nog een foto voor de sp:

4b9803be9e4b49a35b4df6dc6df61c63


Bouwjaar: 1997
Km-stand: bijna 44000
Mods: geen..(een zeldzaamheid volgens mij).

Groeten uit Groningen!
 
full


2004
K&N
Titanium Leo SBK's
Kleine knippers
Carbonnen hugger + kettingbeschermer
Matris stuurdemper



Grtz!

B.
 
1999 / J&S uitlaten, nu met alu mantel / andere sproeiers / hugger / blokspoiler / kuipruit / kleinere witte knippers (oude foto)
(
full
 
Laatst bewerkt:
1998
Two Brothers Titanium M-5 dempers
Kleine Knippers voor achter
Smoke Bubble ruitje
In kleur gespoten achterwiel hugger
Kentekenplaathouder ingekort
Olie: Motorex Top Speed T4
Benzine: euro 98 (staat wel leuk bij het bouwjaar) _O-
Banden: michelin pilot power rs 2ct voor en achter(plak banden)

full
 
Als het ff kan, graag een 320x240 fotootje, blijft de S.P. ook wat compacter en laadvriendelijk. Dank u :)
 
Als het ff kan, graag een 320x240 fotootje, blijft de S.P. ook wat compacter en laadvriendelijk. Dank u :)

Goed bezig man !! Ook idd wel goed dat je in OP wat geschoond heb, sommige hebben idd al in geen tijden meer berichten achter gelaten die daar wel een fotootje hadden.. Waarschijnlijk mensen die inmiddels op een andere fiets rondrijden!!
 
Ik ga naar Amerika en neem mee terug...

Begin september ga ik 3 weken op vakantie naar de VS en Canada. Gezien de lage koers van de dollar is het wellicht interessant om dan wat leuke VTR onderdelen aan te schaffen...Ik zat bv te denken aan een dynojet kit, stalen remleidingen etc.

Wat zouden jullie meenemen? Een dynojet kit moet natuurlijk terug in NL ook nog ingebouwd worden, dus dat is misschien niet zo handig...

Ben benieuwd naar jullie reacties!

Grtz.

B.
 
ik ben op zoek voor een andere luchtfilter..

er is alleen zoveel keus, welke kan ik het beste nemen ?

k&n . green . bmc .

rij nu nog met een standaard filter rond, deze is snel aan vervanging toe ;

krijgt mijn vtr eindelijk weer een beetje lucht..

iemand goede of slechte ervaring met deze filters?
 
Laatst bewerkt:
full



2004
mods:
double bubble
Open Leo's carbon :}
K&N
Dyno
Gear indicator
Hyperpro voor en achter vering
Stalen remleidingen voor en achter
Alarm
Speedohealer
Led knippers achter
 
Laatst bewerkt:
Ik ga naar Amerika en neem mee terug...

Begin september ga ik 3 weken op vakantie naar de VS en Canada. Gezien de lage koers van de dollar is het wellicht interessant om dan wat leuke VTR onderdelen aan te schaffen...Ik zat bv te denken aan een dynojet kit, stalen remleidingen etc.

Wat zouden jullie meenemen? Een dynojet kit moet natuurlijk terug in NL ook nog ingebouwd worden, dus dat is misschien niet zo handig...

Ben benieuwd naar jullie reacties!

Grtz.

B.

Ligt er natuurlijk aan wat je uit wil geven, veranderen en wat je mee kan nemen. :P
Andere hendeltjes bijv Pazzo....
remleidingen
slipperclutch

Ligt er maar net aan wat je daar tegenkomt.
 
full


1999: Titanium Leo SBK uitlaten, Puig kuipruitje, bescheiden rode rimstriping, uitlaten in lijn met de kont, banden: Bridgestone BT016. Vermogen: 108pk en 97Nm aan het achterwiel op de dynobank

ff posen })
GroteFoto-RJ3ORNLI.jpg

GroteFoto-ZO6UKN8G.jpg
 
Laatst bewerkt:
Tiez gafe startpost :Y
Zal vanavond even nieuwe koppen in elkaar zetten :)

Thnx! En als je daar zin en tijd voor hebt, dan zou dat tof zijn 8-) Beetje een nieuwe look voor een nieuw topic *O* En een 7 ipv 6 is wel passend of course :+
 
Laatst bewerkt:
@Tiez: Goed werk!

Voor de startpost:

full


1998, Mods: Technoflex voorveren, achterkant opgehoogd, stalen remleidingen voor en achter, clip-ons onder de kroonplaat, gefreesd rem/schakelsetje van RRT, gefreesd alu benzinedop zonder sleutel, hoge alu Leo's, K&N luchtfilter, stuuruitslag beperkt, polyesther racekuip van Mario Nava, polyester zitje en voorspatbord van Sebimoto, geamputeerd dashboard (o.a. geen snelheidsmeter/km-teller meer), Sigma Sport BC800 fietscomputertje (om gereden km's en max. snelheid bij te houden), alle verlichting uiteraard verwijderd, contactslot verwijderd, zijstandaard verwijderd, kettingbeschermer verwijderd, carbon achtertandwielbeschermer gemonteerd, banaanstekkeraansluiting voor acculader gemonteerd, banden Bridgestone BT-002.
 
Laatst bewerkt:
Oeps, net terug van 5 dagen Schwartzwald, heerlijk gereden, 4 dagen...
Vandaag op de terugweg een schuiver gemaakt... '(
Wie kan me helpen aan:
-linker spiegel,
-Voor knipperlicht
-linker voetstep

Verder tank, linkerkuipdeel, rechterkuipdeel, kontdeel linker originele demper enz....

Als ik originele delen ga bestellen zit ik voor het kunstof en de tank al op 1600 euro ongespoten...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan