26 aug - 500cc 2-takt Meeting in Nunspeet !!

Remy43

MF veteraan
25 feb 2005
3.959
0
Losheimergraben
Zaterdag 26 augustus 2006 organiseren wij van MC Nunspeet een 500cc 2-takt Treffen/Meeting voor solo-crossmotoren.
Deze dag staat dus in het teken van zowel oude als nieuwere 2-takten.
Een ieder met een dergelijke machine (vanaf 450cc) kan zich aanmelden om mee te doen. Het is geen wedstrijd, enkel een samenkomst van enthousiastelingen. Niets bijzonders, gewoon schik hebben met z'n allen en gezellig ouwehoeren.

Aanmelden
Als je mee wilt doen deze dag, meld je dan even aan bij Rémy Aust.
Mail [email protected] of bel 06 - 14 77 96 46.
Dit omdat we graag willen weten wie er al wel en niet een licentie hebben (dit is een verzekering die verplicht is op onze baan).

Kosten deelname: € 12,- (per deelnemer)

De bedoeling is dat we 2 groepen maken (A & B). De wat snellere mannen (A) en uiteraard de iets minder snelle (B) ;-)
Uiteraard rijden we ook met z'n allen tegelijk rond, maar mochten er mensen zijn die het op prijs stellen zonder snelle gekken de baan te verkennen dan kan dat dus. Of andersom, als iemand even lekker wil knallen zonder wat minder snelle goden op de baan, dan is dit mogelijk.

Ik mail iedereen die zich aangemeld heeft een paar weken vantevoren over de klasse waarin je rond wilt rijden, de prijs van deelname, hoe laat de hekken los gaan etc.

Locatie:
Daar wij een eigen motorcrosscircuit hebben is besloten het dus ook hier te houden.

KNMV districtlicentie / MON licentie is ook bij ons verplicht. Dit is een verzekering die beide partijen indekt bij calamiteiten op en om de baan. Mocht je er géén hebben; deze kun je vrijwel op alle bij de MON of KNMV aangesloten crosscircuits in Nederland kopen. De KNMV districtslicentie kost € 42,-. Ik zou het doen, dan kun je dit jaar op bijna alle banen rondscheuren. Wij verkopen die dag ook licenties dus je kunt ook bij ons terecht. Ook verkopen we daglicenties, deze zijn slechts 1 dag geldig en kosten € 19,-.

Beschermende kleding als: helm - laarzen - handschoenen - liefst ook crossshirt, crossbroek, niergordel en bodyprotector.