2xtream.nl, rip off ????

ed31

MF veteraan
12 jul 2002
1.209
0
Doetinchem
Mwa, ze hebben "toevallig" dezelfde stijl van site, ben ik al wel vaker tegengekomen.
Om antwoord te geven op je vraag, heb ik wat van de site geplukt:

Close


Vraag. Wat is Xtream?
A. Xtream is een groepje vrienden die er gezamelijk aan werken om meer bijzondere motorfietsen op de weg te laten verschijnen.
Vraag. Vanwaar de naam Xtream?
A. Xtream is afgeleid van "Stream" en "Extreme". Stream betekend stroming en Extreme betekend uiterst, dit samen gevoegd heeft Xtream opgeleverd. Dit wordt uitgesproken als Extreame. Een stroming met uiterste.

Vraag. Wanneer is het idee eigenlijk ontstaan?
A. Eigenlijk waren we er al onbewust jaren mee bezig, echter door aandringen van vrienden en kennissen heeft het de vorm en structuur gekregen die het nu heeft.

Vraag. Kan iedereen hier terecht?
A. Momenteel is het een klein groepje vrienden, die zich bezig houdt met Xtreamen. Echter als er animo voor is dan is het zeer wel mogelijk om ook andermans motor te Xtreamen. Dit kan door ons gebeuren maar ook gezamelijk werken aan de motor behoort tot de mogelijkheden.

Vraag. Wat is de toekomst verwachting?
A. Momenteel gebeurt alles in de hobby sfeer, ongedwongen en in de schaarse vrij tijd die we hebben. In de toekomst willen we meer motorfietsen Xtreamen en er misschien wel ons werk van maken.

Vraag. Uitdagingen voor de toekomst?
A. Misschien eens een echte Xtream eigenbouw fiets maken, ideeën zijn er zat, voorwaarde is dan dat er voldoende cashflow moet zijn zodat geld niet de beperking wordt, maar de beperking bij het kunnen komt te liggen.

Vraag. Hebben we een voorbeeld?
A. Eigenlijk heeft Xtream geen echt voorbeeld, we hebben een eigen stijl ontwikkeld waarbij altijd voorop staat dat het betaalbaar moet zijn. Natuurlijk worden we langs de zijlijn geinspireerd door enkele bouwers zoals Westcoast, Ness en Walz.


Dit schijnt hun onderkomen te zijn:
 

dr.Bral

Banned
31 mrt 2003
13.016
0
Meppel
en in de Bigtwin............


bij de weg floris, waarom donder je die ironhead eigenlijk niet weg en baco je er een evo sportster blokkie in, dan kun je er normaal mee rijden toch ?
 

Dalanda

Rookie
17 jan 2005
1
0
Stroe
Hoi luitjes,
was ook enigzins verrast van je uitspraak dat dit een Jesse James rip-off was.
Ben dus even op hun site gaan kijken en kan niets vinden wat hier op lijkt.

Groetjes D.
:]
 

dr.Bral

Banned
31 mrt 2003
13.016
0
Meppel
nee , het gaat ook om de layout van de site, maar jesse james heeft inmiddels een andere layuot voor zijn site...
 
Bovenaan Onderaan