Hét MF Motorweekend 2012 - deel 2

KingCoder

Begeisterungsmeister [bəˈgaistərʊŋs-ˈmaistɐ]
9 jan 2002
11.502
183
Oss
vervolg op Hét MF Motorweekend 2012

Hét MF Motorweekend 2012

full








De zevende editie alweer!



Inleiding
Hét MF Motorweekend staat voor een weekendje motorrijden zonder Testosteron, Posen of scheuren. Gezelligheid voorop. Insteek is en moet zijn dat er voor iedereen een plekje is.
Voor iedere smaak van rijden stellen we een groepje samen zodat de sportieve rijder, de toerder maar óók de beginner gelukkig is. Binnen ieder groepje rijden mensen met ervaring mee die hun best doen je waar nodig van tips of heuse instructie te voorzien en van de deelnemer verwachten we bereidheid daar wat mee te doen. Op deze manier hebben we al heel wat mensen door hun eerste haarspeldbochten geholpen en verslaafd gemaakt aan het rijden door bergen en dat is dus ook een voorwaarde: je moet wel van bergen en bochten houden want dat is vaak wel het reisdoel.




Vorige edities:




Wanneer
Hét MF Motorweekend wordt jaarlijks geplanned op de scheiding Mei/Juni. Dit jaar komt dat mooi uit met het Pinkster weekend dus dat betekend dat de 2012 editie zal zijn van
25 t/m 28 mei 2012


Voorijweekend (al geweest)

Het doel van het voorijweekend is het testen van de routes. Van tevoren worden routes samengesteld maar de ervaring leert dat het goed is om ze vantevoren een keer te rijden omdat je dan pas echt ziet hoe bijvoorbeeld het wegdek is en ook of de route qua afstand te doen is. Groepsgroottte: max 10. Wanneer: 26,27,28 en 29 april.
  1. KingCoder
  2. Ted
  3. V FRed S
  4. Scammie
  5. Flooriz
  6. Stefan--
  7. db-Tops
  8. FrankFJR

Start/verzamelpunt
We starten/verzamelen op vrijdagochtend bij De Peul, waar een deel van de deelnemers ook overnacht. Je moet daar uiterlijk 9:00 zijn, want niet later dan 9:30 gaan we rijden. Voor wie denkt "oh maar Deudesfeld is niet zo ver dus we hoeven niet zo ver te rijden" die heeft de te rijden route nog niet gezien. Muhahahaha!

Premeet overnachting
Omdat we nogal verspreid door het land wonen is er de mogelijkheid om de avond voor ons weekend al te overnachten in de buurt van het startpunt van de eerste route (Vaals). Dit betekend dat je uitgerust kunt beginnen aan het weekend en niet eerst al 100 a 200 km achter de kiezen hebt. Daarnaast is dit een traditie, in gezet door de ons ontvallen 48th die we graag in ere houden: altijd bere gezellig deze pre-meet :)
We hebben groepsaccomodatie De Peul hiervoor afgehuurd. De kosten hiervoor vallen BUITEN de kosten van het motorweekend zelf. Wat het kost hangt af van hoeveel mensen er mee doen:
Pand: 560 euro
beddengoed 11 euro pp
drank: hangt af wat we opmaken
Eten: zelf regelen; Pizza bezorgdienst is optie (gechecked)
Dus kosten, zonder drank, eten en beddengoed, als we uitgaan van 25 personen, kost het 560/25=22,50 PP. Hoe mee mensen hoe gunstiger! Doe je mee, geef dat dan expliciet aan in een reactie in dit topic en dan zet ik een sterretje bij je naam in de deelnemerslijst.

Routes
De routes zijn klaar, je kunt ze downloaden via onze Google+ pagina.
[img=75]http://images.androidworld.nl/wp-content/uploads/Google+1.png[/img]

Waarheen
We gaan dit jaar naar het Vulkaan Eifel. We hebben een hotel gevonden in Deudesfeld: "Hotel zur Post"

[img=625]http://www.hotelzurpost-deudesfeld.de/000012.gif[/img]

Web cam thnx Nightshader
[img=625]http://www.elektro-bender.de/webcam.jpg[/img]

Dit jaar hoeven we niet zo ver, volgens google-maps slechts 146km (1,5 uur) vanaf onze vertrouwde startplek Whoopie snacks.

Grill / BBQ Avond
Zoals altijd hebben we op de laatste avond een grillavond / BBQ en dit jaar dus ook en dat valt dan, doordat we het pinksterweekend gaan, op zondagavond. Deze avond zal opgeluisterd worden door een optreden van


Er zijn trouwens 50 bedden, waarvan op voorhand 40 gereserveerd zijn. Bij veel aanmelders zit er dus wat rek in. Anders dan andere jaren heeft dit hotel geen groepskamers maar "normale" hotel kamers. Meeste 2 persoons, enkele één persoons. Je kunt vooraf niet aangeven welke kamer je wil hebben, bij aankomt in het hotel worden de kamers verdeeld.


Deelnemers
[me]in deze lijst kom je alleen als je betaling binnen is[/me]
[p]=doet mee met de tussenstop bij de Peul 24 mei: 29 personen al! (dus kosten nu 19,31 euro pp excl. lakenpakket, drank & eten)
  1. Sjimmie
  2. KingCoder [p] (betaald)
  3. FastFriend [p] (betaald)
  4. FrankFJR (betaald)
  5. Dorothy (2 nachten)
  6. wimmel_1
  7. db-Tops [p] (betaald)
  8. Nightshader [p] (betaald)
  9. Wuppie600 [p] (betaald)
  10. leo-denhaag [p]
  11. Ectholian [p] (betaald)
  12. Ted [p] (betaald)
  13. funbiker [p] (betaald)
  14. fzr 600rw
  15. blackstone1986
  16. Tim86
  17. GianniNL [p] (betaald)
  18. V FRed S [p] (betaald)
  19. Scammie
  20. YOUDID
  21. Kevjan [p] (betaald)
  22. blihi [p] (betaald)
  23. bertjuhh
  24. fastfriend-jr [p] (betaald)
  25. SKL (2 nachten, zie drankpot)
  26. Hansss [p] (betaald)
  27. -Dré-
  28. HansvanNetten [p] (betaald)
  29. Buzzin [p] (betaald)
  30. VaraderoSjaakie
  31. Lisette
  32. Flooriz [p] (betaald)
  33. Stefan--
  34. Eener
  35. Clown683
  36. E®nst
  37. motorAnk [p] (betaald)
  38. MotorHaas [p] (betaald)
  39. darksight [p] (betaald)
  40. Duke79
  41. Sporrrrrt49
  42. BEGSXR
  43. Mudchains [p]
  44. pilatus [p] (betaald)
  45. Crazy600 [p] (betaald)
  46. Ducktape
  47. Jessy'
  48. Duinday [p] (betaald)
  49. eddytoo [p] (betaald)
  50. motormuisie [p] (betaald)
  51. JelmerF


Deelnemers OVB
  1. 1961_Erik
  2. Demol
  3. BadEend
  4. Schakeltje


Drankpot
  • statiegeld midwinter BBQ: 95 euro
  • donatie SKL : 37,50 euro



Afmelding


Ziek & Zielig regel toegepast



Afspraken
  • Zorg dat je motor in orde is: in een weekend (nood)onderhoud regelen gaat niet werken. Liever een beurtje vantevoren, zorg voor goede remmen: we gaan immers wel de bergen in. Twijfel niet over je banden: monteer gewoon nieuwe. Als je huidige banden nog redelijk of zelfs goed zijn kun je die altijd bij thuiskomst nog terugleggen en in nederland oprijden.
  • Iedereen wordt geacht deze toerrit zelfstandig te kunnen rijden. Dit houdt in dat je de route tenminste bij je hebt of liever de beschrijving zichtbaar op je motor bevestigd. Dat kan door de route in een tanktas te stoppen of in een routerol te bevestigen. Route beschrijvingen worden vooraf via de mail verstrekt.
  • De volgorde die bij het vertrek of na een stop ontstaat is de volgorde waarin we rijden, er word niet ingehaald, deze afspraak is kei en kei hard. Weet wie er voor je rijd maar ook wie er achter je rijd, wacht op ieder punt in de route waar twijfel kan zijn over de te volgen richting (kruisingen, splitsingen, rotondes) op de rijder achter je. Ga zo wachten dat je zeker weet dat degene die achter je rijdt jou ziet. Rijd pas verder als je zeker weet dat je gezien bent. De rijder achter je zet zijn knipperlicht aan waardoor je weet dat hij ook die richting op gaat. Op deze manier raken we niemand kwijt.
  • Rijdt je eigen tempo. Laat je niet verleiden om de rijder voor je bij te sloffen want voor je het weet rij je boven je kunnen en vlieg je eraf... Vertrouw erop dat men wel op je wacht.
  • Laat je niet verleiden nét zo hard door de bocht te gaan als de rijder vóór je, rij je eigen snelheid
  • Rij voor jezelf. Bepaal zelf wanneer je kunt inhalen of oversteken, volg niet zomaar de rijder vóór je.
  • Rijdt baksteensgewijs (behalve in bochten), maar let op de onderlinge afstand en ga niet op de wegbelijning rijden want dat wordt door de sterke arm niet gewaardeerd.
  • Iedereen die meerijdt in deze toerrit gedraagt zich als een nette motorrijder. Ook jij bent het visitekaartje van MF :W



Financiën
De prijs is €37,50 per nacht inc. avondeten & ontbijt. Dit is inclusief de BBQ op zondag maar exclusief drank (zie onder). We gaan 3 overnachtingen dus over te maken is €112,50

Het bedrag mag je overmaken op Postbankrekening 5160966 t.n.v. W.R. Wolters.
Voor bûtnlanders: IBAN:NL02INGB0005160966 BIC:INGBNL2A
Zodra ik je betaling binnen heb (zet je MF naam erbij!) zet ik je op de definitief lijst. Wees er snel bij, dan ben je zeker van een plaatsje!

Net als de vorige keren ook nu weer de afspraak dat als je betaald hebt en later besluit toch niet mee te gaan je je geld NIET terug krijgt. Je kunt zelf proberen een vervanger te vinden maar anders zuipen we je centjes op en zingen een liedje voor je :+

Uitzondering op deze regel: indien men wegens ziekte (geen hoofdpijntjes of snotneusjes natuurlijk, moet wel iets zieligs zijn) niet mee kan dan wordt de betaling teruggestort. Voorwaarde is dan wél deelname aan het weekend 2013. :+

Aanvullende bepaling
Alle drank van het hele weekend wordt verzameld op één rekening. Het totaal bedrag word zondagochtend berekenend en gedeeld over de deelnemers. Meestal komen we uit op zo'n 30 à 40 euro pp voor het hele weekend. Zorg dat je dat geld zondagochtend op zak hebt!


Aansprakelijkheid bij "Hét MF Motorweekend 2012
Initiatoren aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en/of gebeurtenissen waarbij personen en/of voorwerpen zijn betrokken, zowel van deelnemers als derden. Elke deelnemer(-ster) rijdt geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid en dient tenminste WA-verzekerd te zijn (dit geldt voor zowel de persoon als de motor). Door uw inschrijving verklaart u nimmer de initiatoren aansprakelijk te zullen stellen voor handelingen door derden en/of schade voor, tijdens of na "Hét MF Motorweekend 2012".
nb: Ofschoon MF in de titel benoemd wordt houd de verantwoordelijkheid van motor-forum.nl op bij het het beschikbaar stellen van het onlinediscussieforum.
 
Laatst bewerkt:
Kijken of we deze nog vol krijgen voor we gaan :)
 
Dienstmededeling

Aanstaande vrijdag sluit de inschrijving voor de Peul. Dat wil niet zeggen dat je niet meer welkom bent, voor mijn part komen jullie ALLEMAAL maar wie na vrijdag inschrijft heeft geen lakenpakket. Moet je je slaapzak meebrengen.
Zat lakenpakket nu al bij de prijs in , of kwam dat er nu nog bovenop ?
Zit er ook een handdoek bij lakenpakket in , of dat zelf meenemen als je wilt douchen?

En zijn we verplicht om het lakenpakket af te nemen, of als je slaapzak(&handdoek?) meeneemt bespaar je 11 euro ?

Weet iedereen weer waar die aan toe was (ik was het vergeten, mocht ik het geweten hebben :$ )
 
Gaat nog spannend worden met leo. Heb een koffer, maar geen sluiting. Is besteld maar wordt of dinsdag of woensdag en anders na het weekend. Gelukkig heeft hij nog een koffer en een topkoffer dus......
 
:W
Ook een tip voor het tanken onderweg, neem genoeg contant geld mee.
(verschillende benzine pompen accepteren geen pin |( )
 
:W
Ook een tip voor het tanken onderweg, neem genoeg contant geld mee.
(verschillende benzine pompen accepteren geen pin |( )


Geld mee? drankpot zit al vol toch? Wat moeten we nog meer betalen dan?
Benzine hebben we niet nodig, met die mega drank pot wordt ik nooit nuchter voor de laatste dag
 
Thanx voor het kaartje Wilma & King :)

Reken maar erop dat ik mee ga ;) :)


kaartje was namens ons allen he!

Goed dat je mee gaat! Kwam je ook naar de peul?

[edit]oh ja, ik zie het :) [/edit]
 
Laatst bewerkt:
De betaling van de Peul, is dat gewoon achteraf? :P

Ik durf het bijna niet meer te vragen.. maar toch doe ik het :') ..
Was er nog een algemeen lijstje van wat mee te nemen? O-) :X
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan